|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Mnie akurat gówno obchodzi z kąd ma to eq , secura to świat gdzie jak dobrze pójdzie to na 40 lvlu można e-plate mieć .. a co do screenów to narazie nic ciekawego ..
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Po: 1- Ja mialem takie eq po 4 dniach bycia na antice 13 drutem 2- Komentujcie jego ssy a nie ciągle jego eq 3- noob plx to chyba bardziej tyczy sie ciebie niz jego
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argos de la Muerte
Gildia: Brak
Świat: Secura
Poziom: 19
Skille: 17/20
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak jak już pisałem ...
Nie mam przyjaciół i wrogów więc nie rozmawiam z żadnymi graczami... Znam tylko podstawy skrutów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Gdzies Na Dolnymslasku...
Profesja: Paladin
Świat: Galana!
Skille: -/-
|
![]() Ludzie ****!!!!! Odpier.... Sie Od Niego !!! Co Was Obchodzi Skad On Ma To Eq ...?? I Sie Dopier........ Chlopak Zaczyna ,chce Sie Nam Pochwalic Swoimi Osiagnieciami ,a Wy Odrazu ,eee Bo Masz Fajne Eq To Tu Zajzalem I Takie Tam *******y ! No Comment For All -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Secura...przeciez ile tam kosztuje takie eq? max do 200k moze ma armie uh makerow(sprzed update) no to moze miec, lub stara mu dala i na allegro kupil. Lub schakowal kogos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]() Doswiadczony gracz robi taka postac w 2-5 dni... A ty gadasz ze doswiadczony jestes. A screeny nuuuuuda .
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Imię: Argos de la Muerte
Gildia: Brak
Poziom: 19
Skille: 17/20
Poziom mag.: 23
|
![]() To ja już się niewypowiadam w temacie ...
Pisałem już, że nikogo nie okradłem i nie kupiłem postaci/eq na allegro !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Hehe ale wy macie problemy
Na securze widzialem duzo wiecej ludzi na tym lvlu co w mpa smigali i co?? nikt im takich wywodow nie robil a ten eq + rh ktory podobno dokupil jest wart 200k wiec wystarczylo porobic troche run lol wszystko cya n/c dla ludzi co pisza ze kupil / ukrad/ shakowal kogos / nie wiem juz sam co...
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Revlux
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() no tak to może na pocątek powiesz nam skąd masz takie eq na takim lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() hmm... a dlaczego zaden z was nie pomyslal o world trade...?...mi tam to rybka skad masz to eq
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Co do EQ, ludzie odwalcie się, nie wiecie czy kupił je na allegro czy kogoś okradł, nie macie dowodów, więc STFU -.- B Robe to zaledwie 18k, c legs 23 k, d shield 55, boh 50k f axe 8 k. I uzbieranie takiej sumy na takim lvl wbrew pozorom jest możliwe. Btw. Nie chodziło mi o to, że jesteś zły bo masz dobre eq, tylko żebyś albo kupił aol albo na tym lvl nosił słabsze bo wbrew pozorom łatwo je stracić, tym bardziej magiem. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 29-10-2005 o 22:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ładne sski
![]() Nie ma co sie wywodzić, zapewne druga mocniejsza postać ... jakby tyle zarobił na runkach, to by nie miał takiego miernego mlvl'a ... Co do hakowania i kupywania sprzętu na allegro.pl Przeważnie jak ktoś to robi to : Haker - napewno ma ambicje na wyższy lvl i mlvl niż ten co on posiada -.-' allegro.pl - żaden idiota nie kupuje eqp żeby mieć tak mierną postać ... A więc wam żebyście sie od niego od***ali w końcu ... Jak już mówił grał na 2 różnych światach, poza Securą Więc poprostu mógł zamienić kase/eqp z innych worldów na Secure ... Dość proste ... ale widać że nie dociera to do innych ^^ GL & HF I więcej screenów! Nie zniechęcaj sie noobkami ![]()