|  | #822 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 ps.gratz screenow bebi xD | |
|  | #823 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Newcastle Posty: 1,003 Stan: Na Emeryturze Imię: Zeff Dragon Profesja: Elder Druid Świat: Secura Poziom: 176 Poziom mag.: 76   | Cytuj: 
 C arm - 13k C LEGI - 21-23K CzYlI okolo 35k ^^ 
				__________________ Internet - 40 zł~ Pacc - 85zł Widok matki pobitej krzesłem - Bezcenny | |
|  | 
|  | #824 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2005 Lokacja: Links, links... tam na lewo Posty: 69 Imię: Ballador Stonecrusher Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 117 Skille: 93/90 Poziom mag.: 7 | Pierwsza osmiocyfrowa liczba exp... Zapomnialem tylko postarac sie o swiatlo :/  
				__________________ "Trzy Ścieżki Sprawiedliwości: Uważny musi być sędzia i niezłomne Jego stanowisko bo jedna dłoń płonie ogniem zdrady, a druga marznie od duchów zemsty. Prawdziwa Ścieżka Sprawiedliwości leży w Sercu i Głowie, bo tylko za pomocą Rozsądku można znaleźć prawdę i tylko dzięki Współczuciu można poznać jej Konsekwencje. Pamiętaj o tej lekcji, kiedy przyjdzie czas sądu. Każdy twarz swą w dłoniach chowa, chcąc wyroku slyszeć słowa." | 
|  | 
|  | #826 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 08 2005 Wiek: 34 Posty: 123 Stan: Na Emeryturze Poziom: 166 | Dawno nie wchodziłem na ten temat, za***iste SS    | 
|  | 
|  | #827 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 05 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 38 Posty: 42 Stan: Aktywny gracz Imię: Jayan Sher  Profesja: Knight Gildia: Dreamers Świat: Secura Poziom: 69 Skille: 82/81 Poziom mag.: 6     | Gratulacje dla wszystkich    Ja odrabiam straty po dedzie :| wolno idzie ale idzie   3majcie sie Narq | 
|  | 
|  | #828 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2005 Lokacja: Links, links... tam na lewo Posty: 69 Imię: Ballador Stonecrusher Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 117 Skille: 93/90 Poziom mag.: 7 |  
				__________________ "Trzy Ścieżki Sprawiedliwości: Uważny musi być sędzia i niezłomne Jego stanowisko bo jedna dłoń płonie ogniem zdrady, a druga marznie od duchów zemsty. Prawdziwa Ścieżka Sprawiedliwości leży w Sercu i Głowie, bo tylko za pomocą Rozsądku można znaleźć prawdę i tylko dzięki Współczuciu można poznać jej Konsekwencje. Pamiętaj o tej lekcji, kiedy przyjdzie czas sądu. Każdy twarz swą w dłoniach chowa, chcąc wyroku slyszeć słowa." | 
|  | 
|  | #829 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2004 Lokacja: Gdynia Wiek: 36 Posty: 627 Stan: Na Emeryturze Imię: Bebilon Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 312 | <CUT> Znalazlem Blue gema, potem dam ss. 3 na Secura gem tego typu :-) HAIL SECURA! Bebi~ 
				__________________   Ostatnio edytowany przez Bebilon - 30-10-2005 o 15:11. | 
|  | 
|  | #830 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2004 Lokacja: Łódź Wiek: 34 Posty: 84 Stan: Na emeryturze   | GZ Bebi takiego wilekiego rar'a, Ballq gz lvl. Spox ss but more, more plx. 
				__________________ -> regulamin | 
|  | 
|  | #831 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 04 09 2005 Lokacja: ToRuŃ Wiek: 37 Posty: 372 Profesja: Master Sorcerer Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: 111 Poziom mag.: 71 | Con Gratz Bebi Msg me in game plx  P.S wiesz czemu  | 
|  | 
|  | #832 | 
| Użytkownik Forum | @Ballq Dziwi mnie jedna rzecz.Masz większy lvl odemnie (o 2 ale zawsze), co więcej lepsze skille a mimo to tak dużo procent do 7 magica.Jeśli można wiedziec to co jest tego przyczyną?Dużo deadów czy może nigdy nie robiłeś questów za mf'y? | 
|  | 
|  | #833 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 12 2004 Lokacja: Chodzież Wiek: 34 Posty: 88 Imię: Kasazi Profesja: Elite Knight Gildia: Resurrected Świat: Secura Poziom: 108 Skille: 90/84 Poziom mag.: 7   |  | 
|  | 
|  | #834 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 07 2005 Posty: 3 | Wróóóóóóóć prosimy cię!! Na pewno cos da sie zrobic ludzie ci cos przysla tylko zlap tego gowniarza i luz ale wroc ty dawales najwiecej screenow niech kazdy kto chce zeby Bysiu wrocil napisal to samo w tym temacie | 
|  | 
|  | #835 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 04 09 2005 Lokacja: ToRuŃ Wiek: 37 Posty: 372 Profesja: Master Sorcerer Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: 111 Poziom mag.: 71 | Cytuj: 
 Lepiej Dla ciebie Sa Dwa Blue Gemy na Securze jednego masz ty Drugiego Hector Alvarez Tak Samo jak jest z Greem Gemami Sa Dwa Jednego ja mam Drugiego Euroty Hyypes P.S Jak bedziesz chcial Sprzedac Blue Gema wal do mnie  | |
|  | 
|  | #836 | 
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 15 07 2005 Lokacja: Piła Wiek: 36 Posty: 209 Stan: Na Emeryturze Imię: Kaktus Hunter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Dies Irae Świat: Secura Poziom: 213 Poziom mag.: 79 |  No i Adv... XD  | 
|  | 
|  | #837 | 
| Guest Posty: n/a | Jak mozna grac na non-pvp.... Straszna zamula i same nooby... | 
|  | #838 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 12 2004 Lokacja: Gdańsk Wiek: 39 Posty: 55 Stan: Aktywny gracz Imię: Turin Agarwaen Profesja: Elite Knight Gildia: Dreamers Świat: Secura Poziom: 70   | Cytuj: 
 ...cale dlugie 6 lat zycia ?  | |
|  | 
|  | #839 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2004 Lokacja: Gdynia Wiek: 36 Posty: 627 Stan: Na Emeryturze Imię: Bebilon Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 312 | Cytuj: 
 Patrzac na twoją wypowiedz i podpis, moge powiedziec ze wszyskie nooby na Secura razem wziete nie sa takie głupie. PS Polecam zmienic podpis bo tylko sie wyglupiles, przetlumaczajac poszczegulne itemy i robiąc wiecej błędow niz samych itemow. Łagodnie mowiąc "Idiota". Pozdrwiam, Bebilon. 
				__________________   | |
|  | 
|  | #840 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 11 2005 Posty: 3 | Cytuj: 
 Taa.. ty zato jestes Boss I nadodatek mam OH NIE TO STRASZNE... 14 lvl i sie podniecasz... Jednym slowem zal mi ciebie | |
|  |