|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() A wiec tak jak w temacie.Ostatnio zaczęlem grac postacia damska.<<juz na rooku jacys idioci lazili za mna krok w krok itp ale to nic>> Gdy poszlem na maina zbijalem se spokojnie trolle.Jakis gosc przyszedl zabil mi trolle i jeszcze wyzywa np. BI**H itp. To ja mu mowie ze ma hunta od mojej wyzszej postaci..odwalil sie. Pozniej przychodzi jakis inny gosc...i mowie daj cos albo DED......hmmm... gdy gram postacia meska nawet na 8 lvl bardzo rzadko zdarza sie ze ktos robi takie rzeczy.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() To raczej nie ma różnicy, po prostu miałeś pecha i trafiłeś na takich ludzi;p Czasami nawet kobiety są faworyzowane
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Osobiscie jak ktos mowil mialas pecha bo ja gralem i nigdy takiego czegos nie mialem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Head Hunter....
Profesja: Knight
Gildia: Toriata
Świat: Morgana
Poziom: 44
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Wg mnie w TIbii jestesmy faworyzowane ale czesto zdazaja sie idioci, ktorzy sa zboczeni.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
![]() omfg zdarzaja sie nooby ale nazwa tematu niepasuje do tego wszystkiego...jak to byl by seksizm to by przeciesh tak sie niezachowywali ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic:Ja tam nie widziałem ani poniżania ani jakiegoś faforyzowania... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja grałem postacią damską, gdy wyszedłem z świątyni na Rooku jacyś goscie walczyli o Carlin Sworda. Podszedłem, puściłem oczko do jednego ("
![]() gościu wymienił się ze mną na jabłko a później oddał mi to jabłko. Postacią męską nigdy tak nie było.A szkoda ![]() Bartek of Calmera lvl:14 mlvl:2 ![]() profesja: Knight Best Solo: Slime Best team: Hunter :\ Best hit: 65 w Rotworma ![]() ![]() Skills: 35\31 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bartek of Calmera - 15-01-2006 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Ja na Rooku dostałem chain armor i carlin sworda tylko dla tego ze miałem female
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No tak... wszystko fajnie ale na Fibuli NPC obsługują tylko facetow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() wiekszosc osób grajacych w tibie to przedzial 10 - 12 latka wiec co mozna sie spodziewac ? -.-
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja osobiście nigdy nie grałem female, ale mój kolega dla picu zrobił se taką postać, żeby se jaja porobić z innych
![]() ![]() ![]() Pozdro Loron Ostatnio edytowany przez Loron - 01-11-2005 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: WWA
Imię: Dreus Sergos
Profesja: Knight
Gildia: Shadow Hunters
Świat: Nova
Poziom: 23
Skille: 59/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Do mnie tylko raz taki noobek na 8 lvlu podszedl, i mi powiedzial leave or die, a to bylo pod thais w whiteflower temple tam gdzie sie pickujesz, to ja mu powiedzialem ok, on sie spickowal, a ja na niego elegancko DSa zlurowalem
![]() ![]() Potem jak go zobaczylem to go ciutek przedrzeznialem i mowilem ciagle do niego "leave or die", nawet jak byl w depo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Moria
Świat: Jamera
Poziom: 17
Poziom mag.: 20
|
![]() boże, nie zapomnę jak mój knight był jeszcze na rooku(kobieta), SIEDEM DNI jeden i ten sam brazylijczyk wołał do mnie "SEXO! SEXO! SEXO! SEXO!" albo teksty w stylu "18CM DE PENES! SEXO! SEXO! 18CM DE PENES!"
![]() na mainie są ludzie trochę bardziej dojrzali emocjonalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Świat: Czekam na nowe
|
![]() Ja sie nigdy z czyms takim nie spotkałem. A sam od dziewczyny dostałem na rooku cooper shield, chain armor, katane, studded legs czyli wszystko to co najlepsze
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Na drzewie
Stan: Początkujący
Imię: Genewa Brzoskwinia
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 14/20
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja widziałam jak facet muwił "sell sex 20gp" i stawali naprzeciw siebie i robili cos w stylo "och", "jeszcze itp. Ja sama gdzy gralam po raz pierwszy ( nie wiedzialam jeszcze jak sie wklada itemy do bp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Samurais
Świat: Iridia
Poziom: 42
Skille: 73/45
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja na przykład kobiet niebije
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() jestem kobietą i gram kobietą. to jest moja pierwsza postać i jedyna, nie mam więc porównania, ale...
DO WSZYSTKICH MĘŻCZYZN I CHŁOPCÓW na danubii ![]() 1. jeżeli kobieta mówi nie oznacza to nie ![]() 2. proszę czytać ze zrozumieniem nasze wypowiedzi (słowo "buy" oznacza "kupować", co wiąże się z zapłatą ![]() ![]() 3. jeżeli pytam - odpowiadaj...szczerze (np. -how much? (niech będą plate legs) -fish or 1gp...<---to zła odpowiedź ![]() 4. jeżeli nie chcesz nadal powiedzieć ile warty jest item, który probujesz mi ofiarować pamiętaj...potrafię zapytać kogoś innego ![]() 5. jeżeli nie chcesz przyjąć zapłaty za item...pieniądze wyślę pocztą...poczta kosztuje, nie narażaj mnie na dodatkowe koszty ![]() 6. jeżeli już stwierdzisz, że naprawdę jestem kobietą: a) nie atakuj mnie :*...ciekawe czy postępujesz podobnie na ulicy... ![]() b)gdzie mieszkam? w venore...dokładniej? jestem bezdomna ![]() ![]() c) nie proponuj wirtualnego seksu ![]() d) jak już wspominałam...jestem nowa, ale jak zauważyłam...90% hipotetycznych ofert matrymonialnych, które otrzymuję zakrawa na pedofilię (z mojej strony ![]() 7. odnośnie prezentów...chcesz obdarzyć czymś piękną kobietę ![]() ![]() 8. NIE OCZEKUJĘ RÓWNOUPRAWNIENIA...RZECZĄ OCZYWISTĄ JEST BOWIEM, ŻE KOBIETY SĄ ISTOTAMI DOSKONALSZYMI... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bieedronkaa - 05-01-2006 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
![]() ![]() Osz ty ![]() Jak ci coś wysyłam parcelem to też trace kasę wiec przyjmuj i nie narażaj mnie na dodatkowe koszty ![]() |
![]() |
![]() |