--> |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Człeku ta gra od ponad pol roku jest platna! Chyba 10$/€ na miesiac...Oczywiscie chodzi mi o RYL-a 2. Mozna pograc na pirackich serwerach w RYL-a 1 (ktory wedlug mnie i wedlug paru set innych osob jest lepszy od RYL-a 2)ale tylko przez tydzien... bo pozniej chca tez zebys im placil.(dlatego ze RYL-a 1 oficialnie nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() ze ryl jest platny ale mi to nie przeszkadza.juz go zainstalowalem znaczy sie sciagnelem z glownej srtonki ryla.tylko teraz nie wiem jak otrzymac acativate code ani jak mam oplacic to gre.pomuzcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() j najlepiej sie nie odzywaj a jesli morzesz mi pomuc to zajnstalowalem juz ryla masz racie gooogle to czysta magia ale niewiem jak oplacic gre i z kond sie bierze aktywujoncy kod
jak wiesz to odpiszesz mam nadzieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() arktus !!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mighty Arcan
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 67
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jeśli ktos gra i chce party/zen to PM Innaprriopriate (fajny nick xD) gram archerem mam 64 lvl i place za konto bo wg mnie oplaca sie nie to co w tibi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witammm chcial bym przekazac obra wiadomosc wszystkim maniaką gry Ryl II, mianowicie od jakiegos juz czasu mozna grac w darmowa wersje tej gry. Jest to wersja Vn - wietnamska.
Oto wyczerpująco napisany poradnik jak zalozyc konto oraz jak zainstalowac gre. http://www.woa.pl/ryl.html napisany przez pewnego uprzejmego urzytownika forum mu.xp.pl ( Orlov ). http://ddth.com/ryl jezeli ktos ma problemy ze sciagnieciem instalki. www.ryl.net skarbnica wiedzy na temat Ryl II. Po zangielszczeniu tej gry. moga wystapic problemy z GameGuardem, wtedy nalezy sciagnac caly zbior plikow ( ten na samym dole ) i z tamtad podmienic pilki GameGuarda. Zycze milej gry.