|  | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | No, umiesz odwzorować co jest czym, Dwarven set pikny.... fire axe sux.... nie chce mi sie patrzeć na date itp  ... Dobra, hmmm jak możesz to zrób mi... hmm... hmm... hmm... hmm... hmm... dobra, łatwe, Set Rzymskich Legionistów  + Gladiusa i Tarcze (ah ta piękna, olbrzymia tarcza  ). | 
|  |   | 
|  | 
|  | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | Rohen: Noob od dawna wie, że jego zamówień nie robię, ale jak widzisz, nadal próbuje mnie "upokorzyć"... jednak ciągle bez skutku. Topp: Secik z lodu skończony:     Udana praca, jednak niekażdy to zauważy  2 Rohen: Zamieść sprajty wsyzstkich pochodni (całej, całej palącej (x2 klatki), nadpalonej, nadpalonej palącej (2x klatki) i chyba wypalonej). Albo daj mi na PW. 
				__________________  Ostatnio edytowany przez Mentos - 31-10-2005 o 14:30. | 
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2004 Lokacja: dom (Łódź) Wiek: 34 Posty: 343 Stan: Niegrający Profesja: Sorcerer Świat: Calmera Poziom: 30 Poziom mag.: 44   | Baardzo ładne prace Mentos. Jak zwykle zaskakujesz ludzi ;p  Co do zleceń, prosiłbym o czapkę rosyjskiego generała (taka duża okrągła czapa), a z tych bardziej przyziemnych, to Tarczę Zwycięztwa link do czapeczki Klik Ostatnio edytowany przez Hallabard - 02-11-2005 o 18:04. | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 09 2004 Wiek: 33 Posty: 660   | Wiesz to jest tak naprawdę bardziej "crystal set"  Ale może być. No to poproszę teraz o bananowego seta  | 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 05 2004 Posty: 190 | miecz zywiolow plx | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 10 2005 Lokacja: Szczecin Wiek: 33 Posty: 287 Stan: Niegrający Imię: Youkari Profesja: Royal Paladin Gildia: Night Ravens Świat: Refugia   | Ja poprosze tarcze . . . zywiołów !!!11   | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2004 Posty: 870 | Ten ostatni set jest cienki. Jakiś taki niesymetryczny, może to było w zamierzeniu ale w każdym razie nie wyszło. Dwarven set wyszedł ciekawie, fajnie, że go pomniejszyłeś, szyte idealnie na krasnoluda  . Najlepszy Anduril  
				__________________ Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | up: Właśnie ta asemytria jest zamierzona... ale niekażdy zauważy piękno tej racy  Do zrobienia (posty nupków są ignorowane): -Topór Gimliego -Set Legionisty -Rosyjska czapka (podaj linka, bo jets wiele takich czapek. Sam mam rosyjską jedną w domu  ) -Tarcza Zwycięstwa -Banan Set... bez przesady... raczej nie zrobię SadeXoVu i Sashion - bez komenta lub normalnego zlecenia "bye, bye"  | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2004 Posty: 870 | @UP: No to może orcish set, bądź item taki jak, hmmm......witch wand, lub cały witch set  POZDRO 
				__________________ Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. | 
|  |   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 05 2004 Posty: 190 | ok niech ci bedzie za***iste prace a teraz prosze o moj miecz zywiolow? | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 05 2004 Posty: 190 | double post Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 02-11-2005 o 19:51. | 
|  |   | 
|  | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | up: To nie jest komentarz na poziomie... :/ Prace: Topór Gimliego  Legion Set:      Czekam na: -wszystkie oryginalne sprite'y pochodni -link do wyglądu czapki rosyjskiej | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2005 Lokacja: Grudziądz Posty: 444 Stan: Niegrający   | Niezłe prace. A Hall dał link masz w jego poście... No to narysuj mi Double axe. 
				__________________ Łycha! | 
|  |   | 
|  | #34 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: tu i tam , a czasem obok Wiek: 35 Posty: 99 Stan: Aktywny gracz Imię: Aiysha Profesja: Knight Gildia: Homicidium Świat: Eternia Poziom: 30 Skille: 75/75 Poziom mag.: 5   | Skoro niechcesz tego zrobić dla Avala to zrób dla mnie ... MROCZNĄ i POZERSKĄ Pentagramową Tarczę... ;] down: eee  no to zrób mi "trujzomb" xD 
				__________________ ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 10-11-2005 o 19:00. | 
|  |   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | up: Nie, dzięki... Sowiecka czapka  | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 05 2004 Posty: 190 | ok to moja ostatnia proba: cieniowanie mi sie podoba, chociaz legion set wyglada jak plastikowa zabawka -.- ksztalty moga byc a teraz moj miecz zywiolow p.s. odnosze wrazenie kolego ze ty boisz sie wyzwan | 
|  |   | 
|  | #37 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 A co ty na to (Jesli grales w Morrowinda) ,zeby zrobic Deadryczny set plx0r? A jak nie to wooden set? @topic Za***iste nic dodac nic ujac. | |
|   | 
|  | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | up&all: Moglibyście zwolnić tymi setami, bo nie nadążam :/ Z góry thx. Robię: Tarczę zwyciętstwa, Miecz (i ew. tarczę) żywiołów Double Axe'a edit: Aha, i prosiłbym, żeby każdy zamawiający (lol) po zamieszczeniu gotowej prace, skomentował ją, ewentualnie ocenił itp. 
				__________________  Ostatnio edytowany przez Mentos - 04-11-2005 o 16:42. | 
|  |   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 03 2004 Posty: 773 | OnlyM.. niech rzeczy z Morka zostana w Morku. Jak juz tworzcie cos oryginalnego albo uniwersalnego. (np. Zbroja i bron cesarstwa z morrowinda to w rzeczywistosci lekko przetworzony ekwipunek rzymskiego legionisty) | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   | Tarcza Zwycięstwa gotowa!  Dla wyjaśnienia jest to tarcza dekoracyjna... czyli nie służy do walki (zn. obrony)... | 
|  |   |