![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Chciałbym zamieszczać tutaj Swoje grafiki. Jestem nowy więc nie wyśmiewać mnie. Chcę się tylko
sprawdzić czy moje prace nie są NAJgorsze. Oki,no to moja pierwsza praca -No comment- ![]() To miałbyć jakiś Dagger, ale wyszedł na jakiś Hak... 2) ![]() <Pharao Sword?> On nie jest taki gruby, tylko on wydziela jakąś taką (Osłonę?) 3) ![]() Energy Sword, chyba pierwsza W MIARĘ udana grafika... 4) ![]() Laska Gandalfa ![]() 5) ![]() Laska Gandalfa(Już się tak świeci ![]() 6) ![]() To nie wiem... Jakiś Stary Axe... 7) ![]() To jakiś dziwny experyment... Nazwałem go Bird Sword, bo rękojeść wygląda trochę jak ptak... Oki! Oceniajcie,[ale lekko, bo to naprawde moje pierwsze grafiki...] oceniajcie też cieniowanie... czy dobre czy złe... Wiem że jeszcze nie jest profesjonalne, ale zaczynam dopiero... I może składajncie mi jakieś małe wyzwania... Muszę się sprawdzić!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 04-11-2005 o 19:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() najładniejsza Laska Gandalfa.....
Reszta to shit (sry ale to tak wygląda... poprostu SHIT). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Grafy jak grafy moga byc? Przynajmniej do dobrego dzialu sa wstawione...
Niczym szczegolnym sie nie wyrozniaja( Gandalf rox) Moga byc i nie jest zle... ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() TO UZBROJENIE SIE ROBI Z PLASTIKU?! a ta laska gandalfa mi np. przypomina lampe (?)
popracuj nad cieniowaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() mi sie zupelnie nie podoba, tak jak napisano wczesniej - totalny shit. Nie dosc, ze wyglada jak z plastiku, to jeszcze ma badziewne ksztalty i zryte cieniowanie.
Klapa
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() laska gandalfa nawet ujdzie a reszta jest cienka(nie mialo byc ostro) jak powiedzial kto u gory lepiej zostan przy fakeach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej już ci wychodzą Fake'i.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W skali od 1 do 10 dałbym ci naciągane 1,5 ;] Beznadzieja, ale jak chcesz to próbuj dalej.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No to na razie zostanę przy Fake'ach i będę co jakiś czas robił grafikę i umieszczał tylko tą najlepszą... ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() A moze Ty na Artist sie nie nadajesz po prostu? :/
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Crowal:
To ty chcesz być w Artist? ![]() Pewnie Cię przyjmą, jak zrobisz fajny fake (coś na styl Humans Doom Avagera - własne sprite'y, dość ciekawa fabuła i niezła reklama xD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Nie umiem robić takich Fake'ów. Jedynie umiem pare sztuczek w GIMP'ie i Irfan View'ie... . No i jeszcze kolorować Oufity(Od niedawna). Hmm... A jak się ktoś interesuje/Wie to mógłby mi powiedzieć(W tej sprawie jestem Newbie[Nie n00b!]) od czego można zostać Artist'em. 1. Od grafik... To nie ja! 2. Od efektów w Fake'u... ;/ 3. ??? Może jak się zrobi jakiś Zajefajny Fake? Nie mówię o Orcach na Rooku, bo to się na pewno nie zalicza na te wymagania(?)
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem przedewszystkim Lim patrzy na (chyba
![]() Przedeweszystkim! Pomysł Potem Fabuła (czy nie jest nudna, czy nie ma błędów itd.) Wykonanie (j/w) ~~Rohuś -
![]() |
![]() |