Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki

Notki

Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum.
Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią

Pokaż wyniki sondy: Czy ten post.....
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy 51 37.50%
mial dobra tresc 72 52.94%
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob 28 20.59%
olaliscie na calego? 17 12.50%
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2005, 23:27   #261
Thanatos
Użytkownik Forum

Thanatos's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
Domyślny Gratz od nOOb'a

Ja sie zabije - i nie dlatego, że nie z tobą nie zgadzam - zgadzam się w pełni bo sam widzę nOObowy problem i umiem się przyznać, że jestem polskim nOObem... Kiedy zacząłem czytać od razu zwróciłem uwagę, że nie zostawisz suchej nitki na ludziach, którzy mnie wkurzają, a potem dotarło do mnie, że mnie też to się tyczy. Pierwsze kryteria nOObstwa to te najbardziej dotkliwe i to mnie ucieszyło - nie zaliczam się do nOObow pierwszej klasy . Dalsze kryteria... no tu już mnie trafiła strzała bo po dedzie rzeczywiście z minutę puszczam soczyste wiązanki a lev nadrabiam najszybciej (chociaż mlev [sorc jestem] też się robi ale jednak później go nadrabiam, a co najdziwniejsze skille z których tracę ze 20% do kolejnego po dedzie poziomu odrabiam niedługo po lev). No i dotarłem do noobow (już nie z OO) trzeciej klasy - to było jak SD od MS lev 120 . Kłutnie mi się zdarzają - z kumplem i zwykle o jakąś nic nie wartą kwestię - on mnie wyzywa od tchurza bo jak mam LAGI to na dwarf guardy z nim nie laza, ale na draga to on nie idzie mimo ze ma lepszy lev/mlev... No i kwestia handlu - po prostu lubie kupić coś taniej - to się zgadza do mojego noobstwa ale nie robie tego przesadnie - steel helmetow nie umiem sprzedać - sam kupiłem od kumpla za 400gp a ode mnie nikt nie chce takich kupić - proponują mi za nie 100gp kiedy u NPC idom za 300gp :/.

A teraz coś o największych noobach jakich spotakłem i porównanie za mną - małym noobkiem przez durze OO:
1 Wlazł do kopalni po mnie - lev o 1/2 niższy i zaczął zabijać fightujące ze mną dwarfy i kraść loot. Kiedy powiedziałem żeby przestał i sobie poszedł bo mu zasadze SD to porzemówił do mnie lev 8x EK - wyzwał mnie od NOOBa, obrzucił bluzgami w chyba 3 językach i powiedział, że jak nie zostawie tamtego w spokoju to on i jeszcze 1 Slayer z gildii mnie na Rook wyślą (kiedy powiedziałem co robił jego "kumpel" już więcej się do mnie ten h-lev nie odezwał).
2 Kilka dni temu gostek (podobna różnica lev co w punkcie 1) zaczął zabijać amazonki, które mnie atakowały (były więc w teorii moje) powiedziałem mu dokładnie "mines" i "leave plz I need 5% to lev" on odpowiedział "OK" i poszedł a potem na trade pocisnął komunikat, że ja jestem hunted przez lev 70 (mieli podobne 2-wyrazown niki - jakby 2 rozne imiona i jedno nazwisko)...
* z kąd takie nOOby mają znajomości?? Wygrali w lotto? czy to jest bonus - zostań nOObem a h-levele będą twoimi kumplami? Ja sie od 25 lev staram zaprzyjaźnić z jakimś h-levem (regularnie sprzedaje im runki -normalna cena, a nie wysoka po update, podrzucam czasem jakiś prezent (runki pozostałe z big huntów, skupuje przedmioty - od 2 h-lev nawet trochę przepłacam), a oni wszyscy na mnie leją - nawet nie mówią ze mną jeśli nie chodzi o interesy... W moim depo kurzy się od 5lev zestaw na DL hunt z ekipą, a ja nie znam nikogo kto by ze mną poszedł - jestem zmuszony expić... mniejsza z tym - po prostu jako sorc nie wspomagam nikogo na potężnych stworach a sam expie na słabych i czasem huntuje wyczynowo średnie (dragi) a zestawy run SD starczyły by mi już na kilka godzin huntu na coś NAPRAWDĘ WIELKIEGO (chyba jednak je sprzedam) :/
To też trochę noobowe ptyanie (dobrze odmieniam nooba?) ale dlaczego tak sie dzieje?

Tekkaman & Tibia Rulez!!

Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...

Ostatnio edytowany przez Thanatos - 05-10-2005 o 18:42.
Thanatos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2005, 14:18   #262
Shadow8
Użytkownik forum

Shadow8's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: inferna
Poziom: 11
Skille: 30/20
Poziom mag.: 1
Domyślny Huh

Masz rację że h-lvl przyjaźnią się z nOObami. Heh Pewnie sami tacy są.. Zdaża sie że się z nimi kupmplują ponieważ litują sie nad nimi bo ciągle im gada na vip .. Jezu żal mi normalnych graczy ktuży biora za kolegow normalnych ludzi, którzy nawet jak dedna to potrafią sie nie denerwować i grać dalej. Możecie mnie nazywać noobem, ale ten kto ocenia innych, a sam na siebie nie patrzy jest ,,SĘDZIOŁ" więc nie warto na takich zwracać uwagi.

ALI G RULEZ
Shadow8 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2005, 15:01   #263
Paul84
Użytkownik Forum

Paul84's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
Domyślny

Popieram przeslanie tego artykulu w 100 % ! i niestety tak jest ze 80% Polskich graczy to nOOby ! moze kiedykolwiek sie to zmieni... ale jak narazie to w to watpie bo patrzac na zachowania co po niektorych to az glowa boli np wczoraj mialem taka sytuacje, ze koles na 10 lvl przyszedl i zabil mi dwarfa na ktorym trenowalem chwile pozniej koles nr. 2 stanal sobie obok mnie i czekal az zabije tego dwarfa po to zeby wziasc sobie te 5 czy iles tam gp... PRZESADA ! jeszcze jedna sytuacja... kolesia nie znam wogole... 12 lvl i wyskakuje do mnie ze chce party itp... chwali sie ze ma fsa itd... przy czym non stop cwaniakowal... no to dostal to o co prosil... i stracil swojego ukochanego fsa ja NIGDY nie zabijam bez powodu... ale na cos takiego to doslownie patrzec sie nie da kolejna sprawa... Polacy (oczywiscie nie wszyscy) to niesamowite hamy i zlodzieje ktos sobie idzie z swoim "ciezko zarobionym" lootbagiem i oczywiscie drugi koles co ma z 5 lvl wiecej musi mu go za***ac ale tak nie jest tylko z Polakami... nie tylko Polacy to nOOby! masa brazylijczykow tez zachowuje sie bardzo hamsko i wogole! najbardziej denerwuje mnie cos takiego jak jestem w jakims miejscu i ktos pisze: "leave" tylko dlatego ze ma kilka lvl wiecej niz ja! (chociaz teraz juz powoli to zjawisko ustaje... ) z blokowaniem dp to tez czasami masakra! przydalo by sie troche wiecej kultury u co po niektorych graczach
Paul84 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2005, 18:38   #264
Thanatos
Użytkownik Forum

Thanatos's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
Domyślny Z ostatniej chwili

Poprzednim razem opisałem dwa przypadki wkurzającego noobstwa, które mnie spotkały - dotyczą one hleveli, którzy przyjaźnią się z nOObami. Jak na złość pierwsza przykra kradzież zdażyła mi się następnego dnia po zamieszczeniu tamtego tekstu :
Otóż spędziłem sobie 3 godziny życia na dwarf soldkach i szczęście mi dopisało bo jak teraz tak liczę to 3 bp HMM dały mi 35% expa i około 6,5K +jakieś 600gp, które niosłem osobiście - cały plecak ważył jakieś 11Koz. więc nawet 3* tylu noobow nie wzieło by go - taszcze go sobie do miasta a tu wyskakują 3 nooby (sorc i 2 druty lev mniej niż 20 każdy) i biorom go/blokują mnie. Każdy se na 100% wypchał baga dwarven shieldami albo battle axami, których dość trochę tam było, a na koniec zamiast zostawić mi lootbag uszczuplony o najlepsze kąski po prostu wrzucili mi go do rzeki .
Wtedy miałem jeszcze lev 27 więc z całą trójką bym se nie poradził, a jak ktoś poczyta tekst wyżej to będzie wiedział, że znajomości mi też brak - i co ja biedny mam zrobić? tylko mi kasy na blanki do pustych bp starczyło .

Tekkaman & Tibia Rulez!!

Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...
Thanatos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 17:54   #265
Pietru
Guest

Domyślny

Jeszcze cos.Ja jestem nnoobem
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2005, 23:03   #266
Kheto
Użytkownik forum

Kheto's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Świat: Titania
Domyślny Po*******ilo cie??

Chłopie czy ty masz coś z głową?
Czepiasz się ludzi,którzy piszą plx.Jest to normalne sam tez tego uzywam ,a z pewnością nie jestem nOObem, bo już dość długo gram w Tibie.Uważam,że "plz" i "plx" to ten sam wyraz ciołku.Więc radze ci żebyś nie pisal głupot i jeszcze to opublikowal na forum.Przemyśl to co robisz...
Kheto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-10-2005, 13:37   #267
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Domyślny

@up

mozesz grac w tibie 10 lat i byc caly czas noobem.
Raks Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2005, 19:23   #268
levis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 06 2005

Pytanie

"...czaru dodaje jakis glupi text, typu "heal me",(...) " wg. mnie dodanie Textu "Kula ognia" do czaru Fire Field jest bardzo na miejscu... dzięki takim textom można stworzyć klimat Gier RPG i Fantasy....

Zagiołeś mnie...n/c

-Nigdy sie nie spotkałem z wyrażeniem "noobie". Qrde, chyba powinno być newbie nie?!

a co wy sie go czepiacie z tym ,,noobie''
może to jest w innym języku albo komuś tak wygodniej mówić

przyznam sie że czasem zachowuje sie jak noob ale staram się z tym przestać
levis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2005, 12:23   #269
Zyphiel
Użytkownik Forum

Zyphiel's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
Domyślny

Nie mam siły ani czasu czytać całego tematu, więc ograniczę się do komentarzy na temat artykułu.

Chyba napisałeś to żeby poprawić sobie humor. Wywyższasz się, czy jesteś pewien że wiesz wszystko?

Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Populacja Ab'Dendriel DP na Nova mnie przeraża i między innymi dlatego już tam nie mieszkam.

Ale można nauczyć się z nimi żyć. Nie jesteś ani idealny, ani specjalnie inteligentny, jak wnioskuję po Twoim artykule (wybacz). Każdemu wolno mieć własne zdanie, ale obawiam się że tego typu "przesłania" i tak nie mają sensu. Grochem o ścianę.

Szwedzi... Niektórzy sympatyczni, inni wręcz przeciwnie, chyba ich idealizujesz. Znam miłych ludzi z wielu krajów, i wcale nie przeważają tam szwedzi.

Też gram na Nova, i to ponad dwa lata, więc nie nazywaj mnie "n00bem" tylko dlatego że mam nieco odmienne zdanie niż Ty. Zdaje się, że tak zazwyczaj robisz...

P.S INTERPUNKCJA
stary 03-11-2005, 14:35   #270
E Z
Użytkownik forum

E Z's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Forbidden Paradise

Świat: Askara
Poziom: 55
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Niezly artykul, jednak jak dla mnie w paru miejscach dosc mocno przesadzony.
E Z jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 16:58   #271
Ciara lae
Użytkownik forum

Ciara lae's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Lubań

Imię: Ciara lae
Świat: thais(pandoria)
Poziom: 17
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
Ciara lae ma numer GG 4960587
Domyślny

Co do noobów którzy piszą plx zamiast plss to sie nie zgadzam. Gram od 3 miesięcy ale nie jestem noobem i nigdy nie byłam a to że czasem komuś zdarza się powiedzieć plx to nie znak że jest noobem. A jak ktoś ma słaby lvl to ma prawo się pytać mocniejszych o niektóre rzecy...JA natknełam się na dwa przypadki półgłówków-nOObów i myśleli że się dam naciągnąć na tanią sztuczkę z pokazywaniem. Tu cytuje rozmowę z jednym noobem:

-"Jaką broń noszą 14 levele??"
- Serpena
- "A co to??"( Axe, club, sword)??
- Serpent sword
- "A pokarzesz??"
- Nie dam się nabrać na tę sztuczkę
- "Ale jaką sztuczkę??Odsune się."
- Nie takim sposobem ukradli mi d hammera

No i jaka ta tibia pełna noobów
Ciara lae jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2005, 19:43   #272
Arcania Tastiel
Użytkownik forum

Arcania Tastiel's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2005

Profesja: Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 17
Skille: 35/46
Poziom mag.: 8
Domyślny

Mnie również denerwuje wasze nastawienie.
Zaczynacie używać słowa "noob" prawie w każdej sytuacji. "Noob" ma w sumie 2 znaczenia. Oba są negatywne.
1) Jak to w pierwszym poście. Nowy który udaje że coś wie.
2) Nowy który nie szanuje innych, nie porafi być kulturalny. [np, ten co zabiera ci rata]

Czasami można usera z 50lvl nazwać noobem

Jeśli nie wiecie to nie używajcie tych słów! Bo to w świecie gier obraza nazwać kogoś bez winy - noobem. A tu rzucacie tą obrazę na lewo i prawo..chyba powinny być za o bany :/

Ostatnio edytowany przez Arcania Tastiel - 05-11-2005 o 19:47.
Arcania Tastiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 13:41   #273
Dalv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2005

Świat: Selena
Domyślny

Mi artykuł się bardzo podobał
Wyraża wszystko to co myśle w sumie..
A co do irytujących rzeczy:
IMO żałosne jest to że co 2 polak na publicznych kanalch (trade etc.)
pisze po polsku. Wszyscy gracze innych narodowości pisza, albo się rpzynajmniej starają pisac po angielsku..ale do polaków najwyraźniej nie dociera.

2 sprawą są nicki...Nie wiem jak jest np z BR ale wiem że mało który Szwed daje sobie głupie , nieklimatyczne nicki. A polacy? Większość chodzi z nickami Zenek Marchewka , MEzo Super Ziom itp.

Najśmieszniejsze jest wyzywanie od n00bów SWE i BR.Co do BR może mógłbym się zgodzić ale na pewno nie pisałbym o tym będąc polakiem.Mi się wydaje że ejst to spowodowane zwyczajną zazdrością bo szwedzi we wszystkim okazują sie lepsi.

GZ artykułu..
P.S. Wg mnie szwedzi to naród najlepiej grający w Tibie i nic mnie od tego poglądu nie odwiedzie.

Ostatnio edytowany przez Dalv - 06-11-2005 o 13:44.
Dalv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 15:53   #274
Sir legolas Palladyn
Użytkownik forum

Sir legolas Palladyn's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Druid
Sir legolas Palladyn ma numer GG 5219011
Smutny

Nie martw sie, ja ci oiteróek nie bende szukał, ponieważ sam jestem Dyslektykiem .
A tak no to fajny poradnik i zgadzam sie z tym "noobem".
A mam nawet taki przykład, muj kolega, nie powiem jego nicka bo sie jeszcze na mnie obrazi .
Gra na Azurze i ciągle blokuje dp, do każdego kto muwi do niego na przykład:
"Arrows plx" to on ZAWSZE odpowiada, (niehcem bana ani upomnienia, także sorry małe.)"spier..."
I jeszcze sobie kupuje pacca i uwarza że nie jest ani "noob", ani w "newbie".
Ja sam sie nie bende oceniał, bo pewnie powiem o sobi jak zresztą niestety wielu pozytywnie, nawet jueśli bym był Glupi Ham, ciągle bym bloczył depca, itp, itd.
Mam też inny przykład (były kolega)
Nie tylko w tibi, ale też w rl, ormalnie maniak na fulll . On mi pokazał tibie i
już wspominałem maniak na full .
A ja nie nawidze "maniaków", kturzy grają w Tibie zawsze kiedy moga, itp, itd .A jeśli hodzi o poradnik, to moim zdaniem jest dobry i mam nadzieje że da coś do zrozumienia "noobkom" .
Sir legolas Palladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 17:01   #275
Vibafe
Użytkownik Forum

Vibafe's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WszechStronny
No wiesz...... widzialem lvl 42 co nie wiedzial jak krzyczec, sa wciaz ludzie ktorzy mysla ze jak napisza DUZYMI LITERAMI to krzycza, to jest zalosne.... Moge miec 8 lvl i wiedziec jak ta gra dziala, byl tez taki lvl 68 co tarcze trzymal tam gdzie jest miejsce na wedke.....
nie wiem czy ktoś to już skomentował, bo nie czytałem dalej, ale rzuciło mi sie to w oczy a mianowicie Gdzie jest miejsce na wędke? Bo według mnie w bp, a jak koleś był np. pallem to nic w ty złego chyba że według Ciebie szanowny panie "nie n00b" miejsce na strzały to miejsce na wędke? Tyle z mojej strony
Vibafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2005, 13:19   #276
alexuno
Użytkownik forum

alexuno's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: ~Wrocław

Imię: Catoos
Świat: Aldora
Poziom: 16
Skille: 56/32
Smutny

racja... zhakowali mnie i sie pytam co zrobic! ALE NIGDY NIE PROSILEM I NIE POPROSZE O FREE ITEMS BO MIALEM HACKA! i co? jestem noob? co ty bys zrobil?:

-Yo,yo zhackowali mnie! ale mi milo ! SUPER dac wam cos? i tak nic nie mam!

taa?

(zostawili mi 2 blank rune ;/)
alexuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2005, 13:22   #277
alexuno
Użytkownik forum

alexuno's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: ~Wrocław

Imię: Catoos
Świat: Aldora
Poziom: 16
Skille: 56/32
Domyślny

Oryginalnie napisane przez WszechStronny
No wiesz...... widzialem lvl 42 co nie wiedzial jak krzyczec, sa wciaz ludzie ktorzy mysla ze jak napisza DUZYMI LITERAMI to krzycza, to jest zalosne.... Moge miec 8 lvl i wiedziec jak ta gra dziala, byl tez taki lvl 68 co tarcze trzymal tam gdzie jest miejsce na wedke.....

n00b ;] miejsce na wedke jest w plecku, w depot albo w dupie! ty jestes noob bo trzymasz wendke w miejcu na strzaly a on bo tarcze! to samo z lina! mozna ja trzymac w bp i w dupie! wyciagasz se ze zwieracza sciskasz posladki i masz okreslona dlugosc !

o sorki! to bylo komentowane ;p

Ostatnio edytowany przez alexuno - 07-11-2005 o 13:23.
alexuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 22:15   #278
MuKuL
Użytkownik Forum

MuKuL's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Białystok

Imię: Heruri
Świat: Calmera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 51
MuKuL ma numer GG 1484848
Domyślny

Artykuł.... hmmmmmm...
Na początku był ciekawy. Nawet zobaczyłem kilka swoich cech!
Lol, ale mnie ubawiłeś, grasz od 4 lat... na Novie powiadasz... i jaki masz lvl? Ile ludzi poznałeś, że mówisz 90% Polaków... coś tam coś...? Wiesz nie chcę się czepiać, ale sam wychodzisz na nooba (w artykule ). Co do Szwedów... hmmmm znasz ich? Wszystkich?! WOW jak tak to big gratki Heheehe zorganizowani... a widziałem jak była bitwa Szwedzka na Titani (zapewne wielu nieznana bo waliło się chyba 10-20 osób).
Kolejna sprawa to opis n00ba... wiesz ja nie widzę nic złego np. w pisaniu po jakimś tam czarze opisu typu "heal me".
Co tu jeszcze ?
AAAAAA... i chyba ostatnie. Nie wiem co miałeś na myśli z tym targowaniem się... Jeśli ty tak nie robisz to nie wiem co z ciebie za jeden Jakaś lama . Bo na tm się zarabia a nie wychodzi na n00ba. Bo jak ująłeś w definicji (zresztą bardzo trafnej), że n00b to osoba mówiąca że coś wie a tak nie jest. Hmmm jak dla mnie to spryt a nie głupota

I to tyle... poza tym ładny artykuł

PS. Jeszcze co do polskich sprzeczek - hmmmm jak to ja mówię: bez kłótni nie ma róży - co znaczy że prawdziwa przyjaźń (nawet ta wirtualna) przetrwa wszystkie wojny, kłótnie, zabójstwa oraz kradzieże

PS2: No muszę się poprawić, bo sam chyba czasami wychodzę na n00ba w grzę
MuKuL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2005, 12:17   #279
Thornhill
Użytkownik Forum

Thornhill's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa

Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Kyra
Domyślny

Hahaha jak juz ktoś powiedział Plx = please buehehe, niby jak?!

Pls = PLeaSe
Plz = PLea(Z/S)e używane jak Gz czyli congraulation(Z/S) inaczej mowiąc coś typu slangu.

A PLX?! Pleaxe?! PLIKS?! Pleaks?! buhehehe kocham takie comenty
stary 12-11-2005, 13:48   #280
Auron
Użytkownik forum

Auron's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2005

Evul

Ciekawy "poradnik"... Teraz zrozumialem ze czasami tez zachowywalem sie jak noob... ( plz items) i sie niedziwe czemu ludzie sie denerwowali

Ostatnio edytowany przez Auron - 12-11-2005 o 13:50.
Auron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania