![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Chcialbym sobie zagrac w DE troche, bo w sumie juz kiedys gralem ale jakos tak wyszlo ze nie duzo, i kiedy chce wejsc na strone po ENG to mi nie chce wejsc. A na "krzaczkach" to ja sie nie znam... Pomoze mi ktos, jakos ??
![]() @edit Hehe juz dotarlem wystarczylo poczytac troche temat. http://en.darkeden.com/ I mam pytanie...Czy Slayer ktory strzela z broni to, ten... dobrze sie nim gra ? Silny jest ? Bo bym chetnie nim sobie pogral... :> Ostatnio edytowany przez Xavery - 31-10-2005 o 11:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Czy gunner mocny? Taki sobie, lecz jeśli umiesz grać to każda profesja jest mocna ale moim zdaniem blader wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Gdybym zaczynał od początku i nic nie wiedział o grze to napewno nie chciał bym być enchenterem gdyż to jest chyba najcięższa profesja do zaczęcia. Po pierwsze najpierw musiał bym się skapnąć jak używać czarów, zabijać i to wszystko, a do tego jescze ampułki kupowac... OMG na pewno bym sobie nie poradził. W sumie to najlepiej zacząć vampire, potem jak już coś wiesz to blader a potem enchenter i wymaitasz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jedna zmianka musi być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aeglos Tribunal 90% twoich ostatnich odpowiedzi to jest komentowanie moich odpowiedzi, a ty dopisujesz tylko coś od siebie. Widzisz na forum się trzeba spieszyć z odpowiedziami a nie potem dodawać swoje jak już ktoś odpowiedział!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Blader jest dobry tylko z tego ,że ma dmg więcej niż sword i ma czar typhoon który kręci kimś i na sh się nie da z wiru wyjść. Enhant najlepszy z aura ringiem i swojimi aurami ,a gunner to już zupełny wypas O.o Praktycznie zawsze oni na lairach mają pendanty.
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Przepraszam ze odswierzam temat ale mam problem ;/,
otoz gdy wlanczam gre daje connect, wpisuje ID, password to mi wyskakuje "discconneted". Moge cos na to poradzic?? Z gory dziekuje za odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spróbuj później, być może akurat server jest off, albo poprostu chwilowo padł i tyle, jeśli to nie pomorze to napisz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik forum
|
![]() Dalej jest to samo
![]() ![]() ![]() A tak bym chcial w ta gre pograc ![]() Pomuszcie prosze ![]() @apropo, jaka macie wersje Darkedena?? Ja mam 3.12 to moze ona jakas stara jest?? Ostatnio edytowany przez Qster - 06-11-2005 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już wiem co jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz wszystko dziala
![]() ![]() Jeszcze jedno: muglby mi ktos pomuc w grze pokazac jakie expowiska sklepy itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
|
![]() siemka dawo tu nie pisalem aha odrazu mowie ze gra z speed hackiem jest troche nieoplacalna bo gra traci klimat, ake poza tym mam problem gram sobie slayerem bo jest trudniej i ciekawiej zrobilem sobie enchanta i mam taki skil:Contiunual light i niewiem co ten skil robi nieda sie go uzyc prosze o info na temat tego skila bo ja juz niemam pojencia
Pozdro Wladek |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Tego skilla używa się gdy jakiś vamp lub potworek żuci czar Darkness wtedy używasz Continual light na to i kawałek znika ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik forum
|
![]() aha ok thx bo pierwszy raz gram enchantem a jescze jest taki dziwny skill:light ball tez taki niejaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
|
![]() o kurde sory niechodzi mi o ten skil tylko o Flare tego skila tez nie rozumiem z a ten o gory post co tam napisalem ten skil to wiem bo to jest podstawowy skil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Adres do opisu skilli (po angielsku): http://en.darkeden.com/darkeden/slayer/?code=3
Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 07-11-2005 o 21:21. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
|
![]() aha ok thx czyli kolejny do dupy skil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Do dupy jest gadanie do dupy o do dupy rzeczach. Tak apropo to mam pytanie (newbie) czy opłaca mi sie trenować enchanta i heala jednocześnie? czyli innymi słowy pakować w dwa skille. Proszę o szybką odpowiedź!
|
![]() |
![]() |