|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak zapowiada się mój nowy Fake? | |||
Super! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
145 | 68.40% |
Do dupy! |
24 | 11.32% |
Średnio. |
22 | 10.38% |
Trudno określić... |
21 | 9.91% |
Głosujących: 212. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Zapraszam na nową część:
Tunel Śmierci Uwaga! Rozsypane ciała Grobagów, to ich trupy. Bo one to same prochy, tyle że z duszą która to jako tako utrzymuje żeby się trzymało ;D. A więc GO! ![]() ![]() ![]() Walka trwała dłuższy czas... W końcu Grobagi oblężnicze zostały w jakiejś tam części pokonane! ![]() ![]() Nieee!!! ![]() ![]() A co to takiego??? ![]() Uwaga! Ta krew jest specjalnie tak porozstawiana! To nie są zwyczajne stwory, tylko dziwaczne Grobagi! ![]() Co to? Niebio.... Nieee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Po lewej są tylko żółte Grobag, bo to tzwn. "Oddział oblężniczy". P.S.2. Sry że takie krótkie i zamieszane, ale robiłem w pośpiechu... Wiecie "Odejdź już od tego komputera". P.S.3. Wiem że w kiektórych miejscach nie ma krwi... Ale wiecie ile roboty, tak wszystko, do każdego obrazeczka wklejać??? P.S.4. Grobagi są takie dlatego, że nie miałem pomysłów. P.S.5.Plx Komentj!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 13-11-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Super.Możesz konkurować nawet z avagerem
![]() Grafiki są zajefajne.Aż mnie zatkało.Niewiedziałem,że będziesz takim dobrym fake'owcem. 9/10 ogółem |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Crowal, jestes super :d
To jest za***iste, super te grobagi, tylko jedno mi sie w calej czesci nie podoba: Efekt gdzie Grobag zabija straznikow. strasznie to glupio wyszlo :/ Ale tak to 9/10 =)
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne, i to wejście Avagera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() oglnie spox jedyne co mi sie nie podoba ze sa trzy takie same obrazki na ktorych turok i ktostam sie dzrze ale ogolnie spox
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Z ta przemianą w super Crowala.... to niezbyt iteresujace:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie... Głupio to wyszło... Ale obiecuję że jutro to wszystko poprawię!
a)Na tych obrazkach jak się wszyscy drą b)Scena ze śmiercią strażnika i sługi(Chyba troche przesadziłem z tamtą bielą...) Oki! Czekam na kolejne komnety Ale bez tamtych błędów; bo tamto poprawię.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() Zajefajnie to wyszlo
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() jedyne co mnie wkurzyło to pikinerz pisze sie hyba
pikinier @ down uhm pierwsze słysze ale ok ocena 10/10 a co innego ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 11-11-2005 o 03:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie! ![]() -LOTR GSWŚ -I gdzieś w necie widziałem. Ale może by tak jakaś obszerniejsza ocena... ?
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() haha podoba mi sie humorek zawarty w tym fake'u
![]() tlyko nie podoba mi sie ustawienie Turoka i Baradax'a są ustawieni tylem kiedy ich atakuja ,ale ogulnie spoko Ocena : 9/10 Pozdr0
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() The Unreal Masters
Avager daje popalić... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Walka trwała dość długo ![]() Przeciwnicy byli o krok od zwycięstwa... ![]() Nieee!!! Znowu Grobagi!!! ![]() ![]() Avager... Kolejny ratunek... ![]() ![]() ![]() ![]() 10 minut później; kilometr dalej... ![]() Plx Koment! Ta część (Jak na moje) jest dość długa! Więc zrobie następną część dopiero, jak będzie przynajmniej 20 komentów. P.S. Oni nie są GM'ami tylko takie stroje mają. P.S.2. Nie myślcie że to wszyscy Unreal Mastersi. Będzie ich około 10... Miejsce dla Dr. Omadera, MatKusa i Raula oczywiście zarezerwowane. ;P
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 14-11-2005 o 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() To jest za***iste
![]() Najbardziej podobala mi sie scena gdzie wszyscy odskakuja od tych wilkow. Tylko 2 razy ostatnie zdjecie umiesciles 10/10
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dałem Next Part i tylko jeden koment? Ludzie, co jest??? Speed, speed!
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() To twoje Fake'i wymagają komentarzy? ;P Są klasą samą w sobie i tyle. Brak komentów świadczy o tym, że ludziska są zadowoleni
![]()
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No tak... Ale pozytywne komenty też się przydają... Chociaż przydałaby się w końcu jakaś ostra(Ale nie aż za)krytyka... Bo dawno takiej nie miałem... ![]() Gdzieś od początków moich Fake'ów LOTR'a. Acha! I oceniajcie czy pomysł z wykorzystaniem Modów jest dobry!!!
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z.A.J.E.B.I.S.T.E *******e ostrzezenia
![]() ![]() I tak rosze państwa dostalem warna od Raula czy jakos tak ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 14-11-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Masz Boski hełm. Kiedyś wspomnę o tym w Fake'u, że wykuł go najwspanialszy Elf kuźniesz(Czy jak to sie pisało) 2. Dwimenor jest słabszy(Nie wkurza mnie za bardzo ![]() 3.Ktoś musiał walić z runek i innych do tamtych po lewej, nie?
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nie podoba mi sie ostatnia część...Tymbardziej pomysł z modami(Pozdro dla Was kochane modki ;P)I ten koniec...W ogóle jakieś takie bez fabuły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24