|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
|
Niezle, ale masz blad ortograficzny nie "minol" a minął
Rob dalej zobaczymy...
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
Cytuj:
ahhhh przysneło mi sie... więc, Odpoczynek... wiesz czemu ? Rób sobie non-stop grafiki jednej treści w zacinającym się jak cholera kompie... nie wiadomo kiedy się resetującym (Sam sie resetuje -.- ) itp -.- ... A to robie to to nie wymaga żadnej prawie że interwencji z mej strony... . @Burakou: Tak, nie zgadles, nie robie fake'ow gdzie sa super bohaterowie... chociaz bogowie to bogowie, tez maja swych wrogow itp... ale raczej watpie by ktos im tam przeszkadzal... zobaczysz na mierze 2 kolejnych części . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
*BUMP*
Oto druga część, troche inna niż w planach ale ok... : 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) Zapomniałem powiększyć -.-, powiekszyłem teraz po dodaniu wyrazów... heh... . ![]() Występuje tam jeszcze pare literówek.. ale cóż . |
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
Aaaaa....Hahahahaaa... Możę się i mylę, ale sam Avager zaczerpnął cząsteczkę z mojego pomysłu... Heh, mój Fake: "Niektórzy mówili że był Świętym człowiekiem, lecz stał się zły; i przyjął imię Dark Sven"...
Może jednak te stare(moje) kości mają jakiś ciekawy pomysł... Hmmm... Może założe nowy profil: Dark Crowal, też będę taki sławny jako negatywny(głównie) bohater Fake'ów... Powiedz szczerze Avager... Zaczerpnąłeś, czy miałeś własny pomysł, nie zwarzając że ktoś miał podobny Ok, ale mógłbym to wysłać na PW, gdyby nie ocena:Ocena Na wpierw: NOOOOOOOOOOOO NIEEEEEEEE KIEDY TO WRESZCIE SIĘ SKOŃCZY.... POMYŚLMY.... HD, FOI(Nie wiem jak wam, ale mi się kojarzy mi się z "Fuj"), CP, JAKIEŚ TAKIE GÓWIENKO(Nie pamiętam tytułu) CO TAM BYŁY FE, HD:SA... A TERAZ JESZCZE TO... WEŹ ZRÓB W PODPISIE SPIS TREŚCI TWOICH FAKE'ÓW WSZYSTKICH. TEGO I SA MAM NADZIEJĘ NIE UTOPISZ... . Ok. Główna ocena: Fabuła:7/10 Grafika:Co tam dużo gadać Efekty Specjalne: Też o czym gadać Dodatkowe +/-: Za dużo ++ów by mówić... Ogólnie: Znowu świetnie :| Avager jak zwykle daje pokaz Swoich możliwości...
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
NIE PODOBA MI SIE! ( nie no fajne ale zrob nastepny odcinek Space Army plx?)
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
|
Jest w tym troche humoru
,w następnej części w pierwszej chwili skojażyło mi sie z black and white .Jeżeli ten fake będzie miał być ukończony to ten też rób.(taki zły nie jest) |
|
|
|
|
#27 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Rob dalej plx.z wiadomo jakich celow
![]()
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
up up: Dokończe SA -.- ... mówiłem że zrobie 1 Fake główny (SA) i 1 Pod Fake (ten). down: tak.... zapomnaiłem sprawdzić czy ktoś przypadkiem szybciej niz ja nie odpisal .Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 08-11-2005 o 20:38. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
jezeli up bylo kierowane do mnie to:
przeciez wiem;p tak tylko zartuje |
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Ten fake...WYMIATA!!
Fabuła 7/10 Niestety, dużo podobnych fakeów było... Grafika 10/10 Poprostu... DOSKONAŁĄ! Humor 6/10 Niema aż tak dużo smiechu Przygody Boga Elevo były najśmieszniejsze ^^EDIT: Chciałbym rysować tak jak ty, Avager Zeedytowałbym se sprity w tibii i miałbym najpiękniejszą tibię na świecie XD
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
Wykonanie extra ale akcja...Nic sie nie dzieje.Mam nadzieje ze szybko sie rozkreci.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
Avager, trudno jest zobaczyc,powiedz, czy Dark Sven ma outfit GMa tylko ze czarny?
![]()
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Pewnie czarny...
PS. niepamiętam gdzie, ale gdzieś podawałeś wymagania swojego gruchota.., Ale nie martw się, ja mam jeszcze gorzej ![]() Geforce 2 MX 100/200 (identyko jak ty )1,2 Ghz (200 mhz więcej) 128 MB Ram (mniej )Dobra, idę kombinować w PS ![]() Następną część plz ![]()
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
Wypas
bardzo mi sie podobają te efekty. Powiesz moze w jakim programie to robisz ??![]() Ocen : 12/10 xD Pozdr0
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
|
Wspaniałe... Wyczadziście ładnie zrobione, nawet lepszy pomysł niż SA
.Jak łatwo ci to przychodzi, to rób TEN fake masowo! |
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
|
Avager znowu roxuje! Druga czesc o niebo lepsza od pierwszej. Tym razem... CZLOWIEK RULLLLEZZZ
25/5
|
|
#37 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
Kuu**** to jest Pie**** OTS, to jest za ładne żeby bylo prawdziwe!!!
ps. to komplement jak by co...
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
|
Ej zajmij się tamtym ""Humans Doom Space Army""-HDSA-(brzmi jak nazwa nowego domestosa xD) a nie zaczynasz następny
i tak jestes świetny FOR AVAGER ![]()
oto kacik humoru inteligentnego tylko dla ludzi 150+iq tom'ash:ej sven wczoraj wdepnolem w gowno,smieszne nie??buahahahahha Sven:ale smieszne ahahahahah buahahhahaah lol rolf byl to kacik chumoru inteligentnego losux rulez!!!!! |
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
Naprawde Super przez duże "s"
Ej stwórz jakąś kobiete o imieniu Kitka ![]()
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
Super . Powiesz mi w jakim programie to robisz. Szczególnie efekty. Powiedz pls ![]()