![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
Myslisz ze wszyscy kupuja postacie tak jak ty;P? jestes w bledzie ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() troche mi was szkoda tye sie męczyliśie a tu jakieś palanty was zawalali, ale i wy mieliście dobre akcje w życiu w tibi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Żarów
Imię: Szalony uhmacker
Profesja: Druid
Gildia: Champion of Might
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Wedlog mnie nie jest zly ten filmik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Ja jestem z lubaczowa podziwiam don'a sam zrbił tą postać od początku
![]() az sie cos robi jak tak pomyslec ile on na czasu wywalil ![]() ![]() filmik zaje***** ![]() ![]() ![]() don,mazio,infuat i all reszta daje wam za to ![]() Ostatnio edytowany przez yossourilek - 13-11-2005 o 09:44. |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Batory
Stan: Na emeryturze
Imię: Shu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Back From Hell
Świat: Aldora
|
![]() Spox filmik xdd Pozdrowienia dla Batorego i Lubaczowa
![]() __________________________________________________ __ 2 tabletki a 10 żadna różnica xd < JANOSIK > |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Lubaczów
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() jestem tez z lubaczowa -Don i spółka mogliscie zaplanowac jakis atak na Mase kazdy by wam z lubaczowa pomógł moze by sie udalo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Ogladajac film przelatuja mi te wszystkie nocki przed oczami jak gralem Royalem, Shu, Namckiem. Jak siedzielismy na tych *******onych necro i cala noc na*******alismy gupoty, jak skillowalismmy afkujac na zmiane, gdy kazdy z nas mowil ze konczy, wsyatwial chara na allegro a my go licytowalismy zeby on go nie sprzedał i choc tyle razy musialem sie przełamywac to zostawałem. I widzac te obrazy ani przez sekunde nie załuje ze zostawilem ten swiat za*****y power abuserami...
c U on new world... |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Świat: Nerana
|
![]() Wsumie znam te uczucia
![]() Pamietam jak zaczynalem grac na aldorze to bylo cos kolo wakacji obudzilem sie i patrze nowy server, wzielem pierwszy lepszy i tak sie zaczelo . Poznalem wielu wspanialych kumpli i gralem z nimi ![]() ![]() ![]() Z wami tez bylo wiele zabawy ![]() ![]() Wkoncu to tylko gra ![]() Have fun in rl life :}
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() a co inufat zrobił ze sovem ? xDDDD ale royal mazio i spółka roxbyłem w depo carlin jak byliście leisona GRatz . btw czemu z leisona wzieles tylko p legi ? ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
2. Looknij jeszcze raz film jak leison pada i zostaw sobie otwarty bp z sd i magic wallami (mazio zlootowal boh,b.robe,p.lgs) |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Aldora/Mystic Lane2
Imię: Ixde
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Rangers
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Świetny montaż,muzyka itp. naprawdę super film ![]() xD.
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Filmik super, zreszta mówiłem Ci i Donowi to na Tescie
![]() Mam prosbe. Mógł bys wstawić podklad muzyczny na rapidshare i dać link. Interesuje mnie 2, 3 i 4 piosenka xD. Z gory dzieki. I jeszcze raz gratuluje, tez chcialbym tak zakonczyc gre tj. w takim stylu. Pozdro, Kasp~ |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Royal Mazio
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Back From Hell
Poziom: 76
Skille: 91/74
Poziom mag.: 19
|
![]() dzieki wszystkim za comments xd ciesze sie ze film sie podobal
![]() ![]() Ułozylem je pokolei: Nickelback - Photohtaph http://rapidshare.de/files/6385317/N...graph.mp3.html Energy mix 2000 - hypergravers http://rapidshare.de/files/6578488/0...pload.mp3.html http://<br /> <br /> 2 Pac - Ghett..._John.mp3.html Akon - locked up http://rapidshare.de/files/7720991/0...p-mad.mp3.html mam nadzieje ze jeszce nie koniec comments z waszej strony ![]() FOREVER WITH ME FRIEND ... LOYAL TO THE END ... HAIL BFH Ostatnio edytowany przez Mazio_own3d - 16-11-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() podaj mi tytuł ostatniej piosenki plz jest za***ista
![]() ![]() aldora sux askara rox xD @btw anubis~ i kto to mówi ? Oct 29 2005, 10:06:11 CET Killed at Level 92 by Nemtor muhahaha Ostatnio edytowany przez Juruś - 16-11-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Aldora/Mystic Lane2
Imię: Ixde
Gildia: Immortal Rangers
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
to byl missclick z ue -.- nemtor nie wiedzial,ze anubis tam stoi.Myslal,ze tylko knightci wiec milcz
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Lubraniec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stefan Zwiadowca
|
![]() ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;]
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;] btw gracie na nowym swiecie jakims ? xD jak cos to mozemy sie dogadac xDDDD
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl ![]() btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL!! NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl ![]() btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD SRY za tyle comentow ale po***alo mi sie cos z tibia pl i pisalo ze zly link zly link i tak w kolko sry all zaluje tego co zrobilem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kuligos - 18-11-2005 o 17:23. Powód: cos mi sie po***alo z tibia pl |
![]() |