![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() WIELKI POWRÓT VETHIEGO
![]() Hej mam nadzieje że o mnie nie zapomnieliście, bo ja o was nie, po prostu wziąłem się za naukę. Skończyłem z Tibią głównie przez mojego neta i postanowiłem zrobić dalsze części przygód. Vethi szukał Orc Killerów i trafił w dziwne miejsce. Jakaś księga leżała na kamienuj otoczonym ogniem. ![]() Podszedł do księgi aby ją obejrzeć ![]() Otworzył ja i przeczytał o pewnej świątyni ![]() Po chwili namysłu postanowił się tam udać ![]() Świątynia była strzeżona przez armię nie umarłych ![]() Nie była łatwo ale sobie poradził ze szkieletami i dsami ![]() Gdy wszedł na górę zobaczył na stole leżący OrcWarlord Sword ![]() Wziął go do ręki i nagle wydobyło się z niego jasne światło ![]() Światło zgasło a nasz Vethi był już Orcem Warlordem ![]() Teraz jest gotowy na walkę z Orc Killerami ![]() I jak, podoba się? Wiem że grafika troche gorsza ale miałem nie takie małe problemy techniczne z kompem i netem. Wpadłem na pomysł napisania Przygód Vethiego jako opowieści bez obrazków, oczywiście Fake’i będę kontynuował nadal. @edit Widać u was obrazki? bo u mnie nie ![]() @edit2 Ok juz działa
Ostatnio edytowany przez Demongo - 22-11-2005 o 15:26. |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 Pamietamy
2 Super 3 Widzimy niemoglem sie doczekeć next czesci wlasnie ten fejk mnie zainspirowal do roibenia fejkuw myslalem ze jeden z mistrzów nie wruci a jednak tylko nieumarli sie chyba pisze razem ps pierwszy? i najdłuższy post ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 22-11-2005 o 10:05. |
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ja widze... Acha... I znowu to samo... :/ Kolejny awans... Ech... I nie ma walki... Odklepane na ot tak...
Ale całkiem ładnie.
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Benio Archer
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta!!!
Poziom: 20
Skille: 47/39
Poziom mag.: 9
|
![]() wreszcie jakas dalsza czesc
nie martw sie wiekszosc osob pamieta o tobie |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]() podoba mi sie tylkom zdaje mi sie ze ta ostanią częsć troszke odwaliles taka monotonna troche znajduje ksiązke i zabuja 2 ds,y i juz moze bys to rozwinol np ze klucz jest w demoni i trzebaq zabic demy i idziecie calym teamem orcow i na koncu jest klucz do tej swiontyniy
![]() ![]() ale jest wporzo ![]() Ostatnio edytowany przez Budosz - 22-11-2005 o 12:31. |
![]() |
#426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() Powiem Ci tylko jedno... Moim zdaniem zdaniem jesteś Zdecydowanie Najlepszym fejkowcem na tym forum...
![]() Oby tak dalej ! Ocena: 100000/10 |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]() Genialne !! Najlepszy fake jaki widzialem a na nie ktore nie ma co patrzec ten moge ogladac bez przerwy ! Chłopie jak zrobisz nastepny daj znac
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() dosyć fajne czekam na następny odcinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() B_i_u_t_i_f_u_l_
![]()
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Demongo, co tak dlugo? O_O?
Nowa czesc super, tylko ta samo fabula co zawsze... Slyszal o jakims tam legendarnym bla bla bla, i poszedl, swiatlo sie zapalilo i Awans... mogles zrobic ze kazda profesja (profesja orcowa, lol) miala by z 3 odcinki.
#431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() ![]() ![]() a tak ogolnie to spox tylko ze co?teraz jako warlord bedzie tam wszystkich cial?nie przemyslales chyba?
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Thx za komentarze, postaram sięz robić w nastepnej części więcej walki(może nawet wojne). A co myślicie o tym żeby pisać opowieść??
#433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
|
![]() Super. kiedyś widziałem twoją 1 część też mi sie podobała zrób dalsze przygody plx !!
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2005
|
![]() niezly
8/10 ostatni odcinek troche nudnawy |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]() To najlepszy fake'i story jakie widziałem jesteś the best chce więcej, zrób może jakąś wojnę.
|
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() bardzo mi sie podobalo. wymysl jakis ciong dalszy albo cos jeszcze lepszego. Ocena 11/10. super.
|
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Użytkownik forum