|
|
#41 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: cZEwA
Stan: Zbanowany
Imię: Bon Yowi
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 12
Skille: 56/54
Poziom mag.: 2
|
Faaaajnie
. Nareszcie cos dla sorcow i druidow, tylko te soule . Ciekawe czy bedzie mozna nimi zucac czary i sie nigdy nie wyczerpia :/. Albo czy tylko sorcki i druidzi mogli by je uzywac, czy trzeba bedzie wykupywac nowe czary do rozdzek . |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
|
Palków systematycznie "udupiają" a w sorców ładują, pewnie po to żeby zmienić układ sił profesji
Jak sądzicie, w związku z tymi spell wandami, czy sorce powinny opylać bronie obuchowe PRZED updejtem czy PO updejcie, żeby uzyskać większą cenę...
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Kyra
|
Yeah!! Wyrąbiście..
Statki rlz , a te różdżki.. hoho ![]()
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
eeeeeeeeeeeee wogole mi sie to nie podoba , mogli by cos dla Knajcika zrobic
((((((( np nowe czary , bo ni chu-ja nie ma . A tu sorca sobie robbia lepszego nie dosc ze i tak jest najlepsza profesja i to ma byc wyrownanie poziomu -.- , sux ;/
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
Zdaje mi się, że prędzej niż myślałem dam se spokój z tą grą
![]() |
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
z komentarzem sie wstrzymam...zobaczymy po update...
@wobunio lepszego ?, a o soulach zapomniales ? to jest ulepszenie sorca/druida ? Ciekawe jaka bedzie sila tych rozdzek i wogole co sie zmieni, ech -.- czas pacca zakupic ![]()
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
AAAaaa!!! Teraz postacie magiczne bedą miały super i bedą najlepsze - super zaklęcia i do tego teraz te spell wand !!! To ja specjalnie 5 minut temy wyszedłem na maina knightem aby mieć super skille a tu dosłownie tragedia !!!
![]()
Ostatnio edytowany przez Morun Kous - 24-11-2005 o 20:19. |
|
|
|
|
#48 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: cZEwA
Stan: Zbanowany
Imię: Bon Yowi
Świat: Askara
Poziom: 12
Skille: 56/54
Poziom mag.: 2
|
Cytuj:
, Paladynom utrudnili skillowanie, a magom dali soule :/. Mogli by uleprzyc paladyna, bo po tym uptade to tylko sorki beda wymiatac na tibii, i walic nas z rozdzek ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
TERAZ to ja już niewiem kim grać sorcem czy pallem :[
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
Tibia robi się coraz ciekawsza
może wreszcie CIP'y zrobią coś konkretnego Ja tam nie narzekam na grafy ... mi się akurat podobają. Mogli by coś wprowadzić dla knighta Zresztą poczekamy, zobaczymy ![]() |
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Na emeryturze
|
jak dla mnie to knajtowi by mogli szybsze nabijanie many zrobic bo mu tak kijowo idzie chociaz tak ze 10 mana poits na minute a nie 5 to by styklo no i zeby dali nowe outfity
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Soule w niczym nie przeszkadzaja jak umiesz grac =) a Knightom to nic nie daje sily wiec w tamtym @up nie bylo zadnego zgorszenia dla Sorcow =)btw. jak masz problemy z Soulami to .... Premium Account xD
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
No nareszcie. W końcu low lvl mags/druids będą mieli szanse an wygranie z Pk i nie będa okupować koplani żeby expić a hlvl żeby soule bić. Do tych co im się nei podoba: Ceny run spadną!!! Teraz ludzie kupia różdzke i manaski i jazda a nie tony runek. 100 MS/ED kupi manasy,różdżki troszq uhow. Expi bije mlvl nabija soule . Wraca do depo/domku robi Explo/Uhy dla knajta. Swoją drogą CipSoft pwoinnien dać możliwo ść strzelania sorkowi w ludzi z okienka Battle.
Down: Chłopie pomyśl palek kilknie i nawala caly czas z boltów sorka/druta tak samo knajt podbiega i bije ,a sork druid musi mierzyć w nich z okna gry!! A pozatym i tak uważam iż po Update nie bedzie fajnie tylko gorzej Down 2: Zastanowiłem sie i jak byś chciał wiedzieć była nawet o tym sonda na www.tibia.com. Ostatnio edytowany przez Alora - 24-11-2005 o 20:26. Powód: Edycja |
|
|
|
|
#55 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
Cytuj:
To update będzie wspaniale ale martwie się że palladyn znów na tym straci.. |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
Cytuj:
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
Interesujace ;P
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
~~w battle to chyba by bylo ulatwienie totalne , i nie wydaje mi sie zeby ktos wtedy gral inna prof. niz sorc , (zaloz szkla kontaktowe i napierd.alaj normalnie ))][ debilizmem zalecialo xD HaiL ![]()
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
Powinni dac sorcowi ak-47 jako rózdzke bueheheh. Strzelanie zalezy od skilla sniper shoot xD. A sorcom i drutom to szybko leci ;] oczywiscie to joke...
|
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Stan: Aktywny gracz
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
|
mam pytanie-na jakiej zasadzie beda dzialac różdzki i czy bedzie jakis dodatkowy czar dla knighta- jakis
exura gran -bo jest uposledzony magicznie ![]() |
|
|