Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-11-2005, 21:28   #81
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

@up te rozdzki bede przeznaczone dla 40- wiec h lvl nie wiele na tym zyskaja -.-

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-11-2005, 21:29   #82
Zarr Maril
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 09 2005

Domyślny

FAjny update się szukuje, ale ja to bym marzyl jeszce o możliwosci teleportowania sie postaci magicznych, oczywiscie nie w chwili gdy ktos nas atakuje. to bylo cos z drugiej strony ciekawe ile taka różdżka będzie kosztować ja juz zaczynam zbierac kase odkurze druta zeby uhy robil bo ostatni zaszalałem i cała kase wydałem a Najlepiej by było gdyby CipSOft dał każdemu drutowi i magowi 1 różdżke do dp po update taki maly gratis NOM to sobie pomarzyłem
Zarr Maril jest offline  
stary 24-11-2005, 21:29   #83
PeTeRsOn
Użytkownik Forum

PeTeRsOn's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

PeTeRsOn ma numer GG 7826506
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez N-o-2
Wszystko ladnie pieknie tylko pozostaje ta jedna kwestia .... a mainowicie WODA !! wprost bierze mnie na wymioty jak ja widze, czy cip-soft chce zrobic z naszej Tibi 'PoKeMoNy' ?? powiedzcie co sadzicie o nowym wygladzie graficznym wody.
Nie jest Bardzo zła Oceniam ją na 3+ mogliby zrobic fale i takie tam a tak to wyglada jak niebieska plama

Best Solo:

Best Team:
PeTeRsOn jest offline  
stary 24-11-2005, 21:29   #84
Skenone
Użytkownik Forum

Skenone's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004

Domyślny

Wkoncu sie wzieli za postacie magiczne (moze to i zle bo ostatnio wzieli sie za soule), a moze dadza jakies fajne czary spontaniczne typu energy wawe dla druta.
wkońcu wyrownala by sie roznica miedzy sorcem a druidem. Wiec nie wiem czy podobac mi sie bedzie ten update. Ale jeszcze ta woda .........
stary 24-11-2005, 21:30   #85
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

O rany! Naprawde wieżycie że te różdżki będą waliły z SD czy HMM??
To pewno będą zwykłe bronie którym będą statsy rosły jak ma sie mane i tyle.
I będą albo bardzo drogie albo słabe albo trzeba będzie wysokiego lvla i mlvla albo też będą sie szybko zużywać...

Ciekawe tylko co z tymi czarami od lvlu?? Czy to się knighta też dotyczy??
żeby sie nie okazało że żeby walnąć exura potrzeba 40lvla i 10 mlvla XDXD

Te grafiki są niezłe, wprawdzie wygląda to jak w pokemonach XD ale przynajmniej jest animacja. Wygląda na to że będzie dużo zmian (głównie z czarami i rónami), nie tylko dla sorców i drutów ale i dla palli i knajtów (tych ostatnich najmniej bo mają najmniej czarów).

Ale ja nadal czekam na nowe outfity, tereny i czary.(może w dalszym update)
stary 24-11-2005, 21:31   #86
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

Tesknie za stara tibia i czasami ze smokiem na skalce i ef style
stary 24-11-2005, 21:34   #87
Vezir
Zbanowany

Vezir's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel

Oczko W sumie spox

No ale na otsach to juz jest od dawna w tibi 7,5 juz bylo to zadna wielka frajda a co gorsz jesli zauwazyliscie to instant czary bendol mialy wienksze wymagania - MAM NADZIEJE ZE TO KNIGHTOW NIE DOTYCZY
Vezir jest offline  
stary 24-11-2005, 21:36   #88
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
No nareszcie. W końcu low lvl mags/druids będą mieli szanse an wygranie z Pk i nie będa okupować koplani żeby expić a hlvl żeby soule bić. Do tych co im się nei podoba: Ceny run spadną!!! Teraz ludzie kupia różdzke i manaski i jazda a nie tony runek. 100 MS/ED kupi manasy,różdżki troszq uhow. Expi bije mlvl nabija soule . Wraca do depo/domku robi Explo/Uhy dla knajta. Swoją drogą CipSoft pwoinnien dać możliwo ść strzelania sorkowi w ludzi z okienka Battle.

Down: Chłopie pomyśl palek kilknie i nawala caly czas z boltów sorka/druta tak samo knajt podbiega i bije ,a sork druid musi mierzyć w nich z okna gry!!
A pozatym i tak uważam iż po Update nie bedzie fajnie tylko gorzej

Down 2: Zastanowiłem sie i jak byś chciał wiedzieć była nawet o tym sonda na www.tibia.com.
TAK TAK JESTEŚ FENOMENEM!!!
palek często przebija się przez armor ale ma małe hity z tych głupich bolców na wyższych levelach on nawet sorców tymi bolcami dobże nie podrapie dzięki Bogu może sdki używać! a sorc raz przywali z sd i pallowi 1/3 hp zchodzi... o ue nie wspomnie często na wojnach taki pall ratuje się resztkami hp teraz sorcowie z tymi różdżkami będą zabierać mu te "resztki" hp.
widać że jesteś newbie

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 24-11-2005 o 21:59.
-=DanieL=- jest offline  
stary 24-11-2005, 21:44   #89
Clark
Użytkownik Forum

Clark's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Podsumuje to w czterech słowach:
Ani rewolucja, ani rewelacja.
To sa najmadrzejsze slowa w tym temacie... Czym wy sie do cholery zachwycacie grafika z zeldy??Taka sama,identyczna jest grafika w zeldzie,w pokemonach,tandeta na maxa nie widze nic szczegolnego tibia po tym walnietym update straci swoj caly urok...
stary 24-11-2005, 21:45   #90
Vezir
Zbanowany

Vezir's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel

Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
O rany! Naprawde wieżycie że te różdżki będą waliły z SD czy HMM??
To pewno będą zwykłe bronie którym będą statsy rosły jak ma sie mane i tyle.
I będą albo bardzo drogie albo słabe albo trzeba będzie wysokiego lvla i mlvla albo też będą sie szybko zużywać...

Ciekawe tylko co z tymi czarami od lvlu?? Czy to się knighta też dotyczy??
żeby sie nie okazało że żeby walnąć exura potrzeba 40lvla i 10 mlvla XDXD

Te grafiki są niezłe, wprawdzie wygląda to jak w pokemonach XD ale przynajmniej jest animacja. Wygląda na to że będzie dużo zmian (głównie z czarami i rónami), nie tylko dla sorców i drutów ale i dla palli i knajtów (tych ostatnich najmniej bo mają najmniej czarów).

Ale ja nadal czekam na nowe outfity, tereny i czary.(może w dalszym update)
To wejdz na jakiegos otsa i zobacz to wali jak bron dystansowa ale slabo na +/- 20 lvl 25 m lvlu bendzie walic po 20-30 w ludzi na więcej nie liczcie a co do zuzywania sie to one sie niezuzywajol A Z OUTFITAMI TO FAKT KAZDY CHE NOWE I LADNIEJSZE
Vezir jest offline  
stary 24-11-2005, 21:49   #91
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

nareszcie coś sie ruszyło w profesjach, nareszcie cipsoft coś zmienia, co prawda pewnie bedzie bunt jeżeli jak myśle UE bedzie dostępne dopiero koło 60-80lvl a SD prawdopodobnie niewiele niżej to i tak uważam że to bedize pierwszy UP ktory bedize mi sie podobał, gdyby nie ta grafika to już wogule byłby miód malines, naprawde jestem ciekawy zmioan i chyba znowu zaczne grac moim sorcem (oczywiście po maturze)
ps. statki wyglądają tragicznie

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline  
stary 24-11-2005, 21:49   #92
slammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Domyślny

mi sie wydaje, ze te rozdzki to bedzie cos takiego jak w tibii ME: rozdzka będzia miała np. 40 atk, ale przy ciosie bedzie zuzywala 2 many, a ze mana bedzie rosla szybciej to nie bedzie to wiekszy problem.

jeszcze jedno: te rozdzki maja byc dla sorcow do 40 levela !!! czyli nie beda strzelaly z daleka tylko melee do bicia rotwormow! wyobraza sobie ktos na serio takiego druida, ktory idzie i napieprza cos z młota (cluby)? >sciagniecie z tibii ME tak jak jaszczury (najprawdopodobniej)<
slammer jest offline  
stary 24-11-2005, 21:51   #93
IntoTheRain
Użytkownik Forum

IntoTheRain's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Xel'Naga

Gildia: -
Świat: nova
Domyślny

ehh zaczynacie piszczec ze sorc teraz bedzie wymiot i wogole...a to bullshit bo to jest pierwsze naprawde konkretne info i skad mozecie wiedziec czy jutro nie dadza newsa ze np.knightom skille szybciej beda rosly...bo to jest naprawde potrzebne chociaz troche..bo czekanie z 79 na 80 to przegina imho ofkoz...a co do regeneracji many to naprawde dobrze ze pomysleli..bo czekac 25 minut na 220 many i 1 sd ktory daje np. mi 4%do mlvl to tez wyginka...a potem jest tylko gorzej...a wandy napewno nie beda takie mocne jak sam CipSoft napisal...maja pomoc do 40 lvl wiec potem bedzie lajt..no chyba ze dadza jakiego rare'a z nowym spellem co czyni poploch i gwalci orshaabale no to byloby zle;] a wg. mnie Tibia ewoluuje w dobrym kierunku i musze nie zgodzic sie z tymi 14-15 latkami co piszcza ze jest ble i wogole albo sorc rulez i tak...wszystkie klasy sa cool kazda gra sie inaczej i kazda ma przesrane w pewnym momencie grania...np.sorc 10-30 lvl niemal caly czas roty...i to poprzedni update troche napsol a ten ma szanse to naprawic,bo soule nie pozwalaja dobrze nabijac mlvl,a speary skillowac poczatkujacym pallom bo sie zniechecaja bo trzeba zbierac non stop nowe.I naprawde watpie aby update popsol cokolwiek...a i jeszcze jedno mogliby dac takiego bossa gry co moga walczyc tylko wszystkie 4 klasy i kazdy cos dostaje,z tym ze musialby byc doskonale przemyslany tyle odnosnie systemu..a jesli chodzi o grafike to ta tez ma swoj urok i po pewnym czasie kazdy malkoment sie przyzwyczaji peace a tak wogole to servery do tibii powinny byc podobne do Battle.Net'u bo tam lagi zaleza tylko od lacza a nie od tego ile osob gra aktualnie albo czy dobrze gra wyglada
IntoTheRain jest offline  
stary 24-11-2005, 21:55   #94
Kulek
Użytkownik Forum

Kulek's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulek'Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 55
Skille: xXx
Poziom mag.: xX
Kulek ma numer GG 6283156
Domyślny

Moim zdaniem to mogliby dac cos dla druida bo troszke za malo ma czarow ofensywnych
stary 24-11-2005, 21:56   #95
Cholinek
Guest

Domyślny Glupie grafiki

moim zdaniem te grafiki wody statkow itp sa obrzydliwe niemogli zostawic takich jakie są teraz?a nie jakies fale statki jakies ochydnie zrobione bleeeee oprucz grafiki zapowiada sie calkiem niezle

stary 24-11-2005, 22:04   #96
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cholinek
moim zdaniem te grafiki wody statkow itp sa obrzydliwe niemogli zostawic takich jakie są teraz?a nie jakies fale statki jakies ochydnie zrobione bleeeee oprucz grafiki zapowiada sie calkiem niezle
Dlamnie Grafika wody to coś dobrego bo tamta była beznadziejna ciągle płynęła w tą samą strone nawet na wodospadzie...

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 24-11-2005, 22:04   #97
JAGS
Użytkownik forum

JAGS's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005

Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 21
Skille: 19/21
Poziom mag.: 40
JAGS ma numer GG 3063871 JAGS ma login Tlenu klucha-wrc@tlen.pl
Smutny Tibia czy Ultima Online...?

Coraz bardziej Tibia upodabnia się do Ultimy Online, wszystko ładnie ale pora żebyście sami coś wymyślili... Wsumie graczą to niepszeszkadza, ale mi troche zaczyna :/ Szkoda bo spodziewałem się czegoś innego
-----------------------------------------
Beast Eq: Blue Robe, Medusa Shield, Crown Legs, Crusader Helmet, Aol, Skull Staff, Bohy.

Ostatnio edytowany przez JAGS - 24-11-2005 o 22:22.
JAGS jest offline  
stary 24-11-2005, 22:05   #98
PeTeRsOn
Użytkownik Forum

PeTeRsOn's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

PeTeRsOn ma numer GG 7826506
Domyślny

Mi sie statki podobaja, co sie czepiacie do statkow wygladaja przynajmniej jak statki a nie jak jakies gow** (Gozej z woda)

Best Solo:

Best Team:
PeTeRsOn jest offline  
stary 24-11-2005, 22:07   #99
Sartoro
Użytkownik forum

Sartoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005

Pytanie Tylko pytania

Wile metliku w tym
Czy po udpade sorc i knight bedo skilowac razem (lol )
Czy te różdzki beda sie niszczyć ?
Pewnie drastycznie spadnie cena clubów bo wile knightow wybiera miecze a wczensniej to sorc/druid byli stałymi kupcami tych przedmiotów!?
Co sie stanie jak nie bedziemy miec many czy nie bedziemy mogli dalej atakowac?
Czy różdżki bedo miały więcej obrony czy ataku?
CZY BEDO CZARY OFENSYWNE DLA DRUDA??
Generalnie nic nie widaomo

Świat:Morgana
Nick: ***
Profesja: Knight
Lvl:14 ale ciogle rosnie
Skile: 64/64 koniec trenienia ile można
Sartoro jest offline  
stary 24-11-2005, 22:22   #100
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Problem

OMFG.....

Z tego co rozumiem chca wzmocnić low lvl magów.... Po cholere?? I tak hlvl master jest najpotężniejszą maszyna do zabijania.... czemu na low llvl też ma miec lekko?? Jeszcze kilka updat'ów i będą teksty na trade channel "Searczing for palladin for dezert quest.... we pay 3x RoH + 5k" .... miało być chyba wyrównywanie postaci, a nie kopanie i tak już leżącego palka i niszczenia knighta... W dodatku jeszcze szybsza regeneracja many.... faaaaaaaaajnie.... to mozze knight 1 hp co sekunde?

Podsumowując tą nieskłądną wypowiedź.... Mam nadzieję że nie pokopia Tibia do końca i nie dojdzie do sytuacji gdy jedynym blokerem będą ds'y, a shooterami mino-archy.....

Czas pokaże...

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.
Lisu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania