![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() nieźle będzie, już dawno to wiedziałem, ale troszkę źle rozciąnąłeś te zdjątka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() Zgadzam sie z Gremlinem, moj kumpel na obsidi palem na 12 lvlu na cyce chodzil a ja dopiero na 18
![]() Ostatnio edytowany przez PeTeRsOn - 24-11-2005 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Moim zdaniem różczki będą waliły tylko z bliska w potwora a na odległośc nie.Nie bedą miały dużego ataku ani dużej obrony bo będą marnować potworowi (hit z broni+exori vis) czy coś takiego co zuzywa manę.Oczywiście pewnie każda różczka będzie miała lepsze czary ale sądzę że high levele sorce i druty będą waliły z różczki mocniej niż low level z tej samej różczki.A może powstanie jeden rodzaj ataku czaru z różdzek?Może poprostu inna różczka będzie miała więcej ładunków a każda będzie tak samo waliła?Nie wiem ale sorc i drut napewno zyskają ale i pewnie stracą(żeby zrobić sd albo ue będzie potrzebny wysoki level).Jednak założę się że knightom dadzą lepsze bronie albo szybsze skile a palkom dadzą tarcze żeby z łukiem mogli chodzić i tarczą naraz.Zobaczymy
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: b100k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
Poziom: 22
Poziom mag.: 37
|
![]() wg mnie rozdzki sa jedynym dobrym pomyslem jaki przyniesie nam nowy update
![]() Ostatnio edytowany przez sir qret - 24-11-2005 o 22:53. |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nie rozumiem dlaczego ludzie pisza ze sorc rlz itp. Przeciez pall do 100lv to ma lajcik w expie pozniej sa schody. Jednak skill szybko wpada. Knight i tak co upa ma wiecej "ajtemsow" i po czasie dosciga pala w exp/h pozniej expi szybciej. Maja byc dodane nowe czary wiec druid moze skosztuje smaq ofensywnych zaklec (pomijam p storm i e. vis). A so do sorka...byc moze ze rozdzki beda powodowaly exh.. Pozyjemy obaczymy. I tak bedzie narzekanie bez wzgledu na to co wprowadza.
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() lol! juz widze radosc na twarzach sorcow, ktorzy sie loguja po update a tu co? nie moga uzyc UE bo maja za niski lvl
![]() sam gram druidem wiech chyba powinienem sie cieszycz ale jakos tak nie jest... smiac sie czy plakac?
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 25-11-2005 o 02:06. |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() @up
Ja Expilem sorcem na 8 levelu na trollach, bez przelozonego eq.... ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A to miła niespodzianka dla wszystkich, którzy narzekali na Soul Points.
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Po prostu cipsfot chce odróznic te dwie postacie od siebie sorc i druid
A co do pallków to pokazcie mi pallka ktory wbil 200 lv hmmmm.... -.^ ? |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Elrond The Dark
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Zapominacie chyba o jednym ...
I tak Pacc bedzie miał najwięcej i najlepiej ... Z tego co wyczytałem to Szybsza regeneracja many. Daj boże by tak było utamo vita i nie ma mocnych. ![]() Ok zabieram się do robienia mlvl puki można taniej ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() 1 post
![]() Nie uważacie, że tibia coraz bardziej idzie w strone 3d? Najpierw potwory, bugi, pająki itp. teraz statki wyglądają jak w pełnym 3d! Nie mówie, i nie chce aby w przyszłości tibia była grą trójwymiarową ale naprawde jakoś tak mi sie wydaje ![]() Uważam, że po update najlepszą profesją będzie sorcerer, ale koniecznie wysokopoziomowy! Aha i ciekaw jestem co zrobią dla Pallka, bo w tym czasie pall to najnudniejsza postac ;/ |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Teraz możliwość rzucania czaru będzie zależeć bardziej od zwykłego poziomu, niż od poziomu magicznego. Zaklęcia już poznane nie zostaną zapomniane, jednak nie będzie można ich użyć dopóki nie osiągnie się nowego wymaganego poziomu.
Może to być ciekawe jednak jak sądzę w sumie niezbyt ok. Przecież jeśli ktoś kupił czar powinien mieć prawo go używać. Jak byście się czuli, gdyby ktoś kupił, np. miecz i po 2 miesiącach używania nagle okazałoby się, że aby go jeszcze używać musicie nabic lvl z 20 na 50 ![]()
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Dziki morderca
Świat: saphira
Poziom: 36+
Skille: 16/22
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chcem sie spytac o jedno.
Czy sorckowie i druidzi beda mogli walic z tych rozdzak w knighta i palla z taka sila jak np knight w srocka czy drura?? Bo jak tak ma byc to niech knight lub pall moga walic z sd albo z innych run. Nie wiem czy dobrze to zrozumialem ale prosze o dokladne wyjasnienie tego.
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() YEA ten update zapowiada się najleprzy ! Już niemoge sie doczakać update
![]()
#117 |
Guest
|
![]() a przez tą lepszą grafikę gra nie będzie wolniej chodziła?:> [a tak poza tym nowa jestem
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Lubań
Imię: Xavisto
Gildia: Lords of Valinor
Świat: Azura
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 48
|
![]() Wreszcie cos dla sorcow jak ja sie ciesze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() jak zobaczyłem pierwszego posta o UpDate to było ta takie uczucie radości że nie umiem tego opisać. coś tak w sercu wyczekiwało, kiedy to wreszcie nadejdzie... nie umiem tego opisać... po 3 dniach mi przeszło, a teraz kolejna dawka tego wspaniałego uczucia, sorce nareszcie będą miały cośfajowego
![]() ![]() szykuje sięnajwspanialszy updtae jkai kiedykolwiek przeżyłem, chyba nikt tutaj nie będzie próbował źle o nim mówić(chyba że ktośpoprostu lubi wszystko krytykowaćżeby zwrócić na siebie uwagę) ale boje sięże wystąpi tradycyjny błąd CipSoftu, a najgorsze jest to, że tym błędem może być ogromne uproszczenie gry sorcom i druidom, licze, że paladynowie i rycerze też dostaną jakieśfajne rzeczy, naprzykład bonusy przy broniach(miecz ktory umie puscic salbsze exori, albo fire sword ktorym mozna podpalic) czekam niecierpliwie, chciałbym przespaćokres oczekiwania, ale wole wbićkilka mlvli i lvli ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#120 | ||||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
palladyni nigdy nie ebda mieli mozliwosc tarczy razem z lukiem, kusza, ich ataki omijaja shielding rpzeciwnika, jak i rowniez ataki na nich omijaja ich shielding, z kusza czy masz 150 czy 10 shielda to tak samo bedziesz obrywal [ udowodnione ] Cytuj:
----- co to upd to te wandy mnie mala interesuja, ale jesli cip soft idzie w kierunku vocation items, rzadam czegos, co tylko ja bede mogl urzywac [ np niemozliwosc ubierania przez magiczne profesje dwu recznych broni, runa exori - wymagany m lvl ponizej 15, tworzenie knight, mana ~500, urzywanie jak runa explo, tylko zamiast krzyza wybucha w ksztalcie X ], tyle, te propozycje dawno juz dalem na proposals, ale jak wiadomo cip soft bardzo sie interesuje naszymi opiniami ----- do tych co narzekaja na soule, spiry feeeeeee, trening knightem sux to long, tibia to nie gra na dwa wieczory, tutaj postac rozwija sie razem z wlascicielem, masz malo czasu na gre, masz dupiastego chara, nic nato nie mozesz poradzic [ a jednak idioci znajda rade na wszystko.... ] Ostatnio edytowany przez emilok - 25-11-2005 o 11:49. Powód: moze przez ż a nie rz :F |
||||
![]() |