|
|
#122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
|
No nareszcie reprezentant polski w skłacie CS, ale jak już wielu przedemną pisało... Zgaduje że za długo nie będzie aktywnym GM, daje mu pare-parenaście dni. Potem zwolni na maxa
btw. Patrzcie jak ten Drom dopiero nabija se posty, łajdak...
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
|
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku
![]() ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ![]() Ostatnio edytowany przez Foxium - 26-11-2005 o 15:54. |
|
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord vegati
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
Nareszcie polski gm na tibi bedzie a czuje w kosciach ze bedzie cool
bedzie nasza mama pozdrowka 25 knight na calmerce a na jakim servie i ile on bedzie mial lat???? jak cos to pisacOstatnio edytowany przez misiek - 26-11-2005 o 15:51. |
|
|
|
|
#125 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Guest
|
Cytuj:
nie mowie ze mowi perfekcyjnie po polsku, ale zna niektore slowa;-) |
|
|
|
#127 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Imię: Lord vegati
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Guest
|
Cytuj:
. |
|
|
|
#129 |
|
Guest
|
Witam wszystkich tibijczykow prosil bym o pomoc jezeli ktos konczy zzz tibiom na lunara prosil bym oo pszeslanie parcelem niepotszebnych ceczy na nick lord kayman niechce lamac ww zaden sposob etykiety wienc nikogo do tego niezmuszam )![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#130 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: calmera
Poziom: 21
Skille: 61/60
|
GZ DLA PIERWSZEGO POLSKIEGO GM-A
. JEDNAK RAZEM Z TYM ŻYCZE MY DUUUUUUUUUŻEJ CIERPLIWOŚCI .MOŻE ODSUWAM SIĘ OD TEMATU ALE JAK MOZNA DOSTAĆ BANA ZA IMIĘ!!! ![]() |
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
|
@besn
tam na 3 lub 4 stronie zacytowales kogos post i napisales jakie to zalosne ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx ) I wali mnie to ze dostane % za tego posta taka prawde . |
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik Forum
|
No wkoncu zaczeli dzialac, ale to nadal nie znaczy ze nic juz nie ma do zrobienia, tibia umiera z dnia na dzien. Jak by wprowadzili skladanie podań o konta , ktore sprawdzilo by ich zamiary wobec tej gry jak i znajomość jezyka. Zmniejszylo by moze ilosc idiotow. Ludzie spojzeli by na ta gre inaczej , a nie ciagly exp i skilowanie. Co prawda Tibia jest gra "za przeproszeniem " gowniana, ale ma ona w sobie to cos co sprawia ze ludzie wciaz w nia graja. Jak narazie wszystko idze w dobrą strone , ale jak napisalem wyzej - Jeszcze jest wiele do zrobienia -
Btw : Zycze jemu zelaznych nerwow, a przydadza sie napewno.
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 26-11-2005 o 22:59. |
|
|
|
|
#133 |
|
Użytkownik Forum
|
A pomyśleliście o tym nowym BR Gmie? Też ma setki msgów
![]() Mimo wszystko gratuluje. Przydałby się mały wywiad.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
|
ktos moglbybyc tak mily i przeslac kondolencje?
nie zazdroszcze mu. tyle frajerow na karku bedzie mu dupe trulo =/
|
|
#135 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Stan: Niegrający
|
Po pierwsze gratuluje,
po drugie czy ujawnisz nam co rzeczywiscie ma w ekwipunku taki GM?Czy moze poprostu ma on taki sprzet jak 1 lvlowa postac czyli Kurteczka, worek a w nim jabłko,no i club. Wyjawisz nam co masz w sobie? Jesli nie to ja zrozumiem ze Cip'y maja tajemnice i ty musisz ich przestrzegac. (jakos takos to ujołem ) |
|
|
|
|
#137 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
Gratuluje i zycze cierpliwosci.
Napewno nie zmarnujesz szansy i wykorzystasz ja prawidlowo ![]() Zapraszam na Aldore bo jest co robic ![]() |
|
|
|
|
#138 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
Mnie byście GM'em zrobili
Może lv niski ale zająłbym się kim trza ![]() |
|