|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny gracz
Imię: secret -.-
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
Skille: 56/57
|
![]() hmm... wedlug mnie dasz rade ale to tylko moje skromne zdanie xDD
tylko nie zapomnij wziosc kilka uh rune ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ja tez mam zamiar wykonac tego questa sam swoim knightem jesli nie znajde shootera (narazie mam 48 lvl) taktyka hmm wpasc na full defie (jako pacc uzyje jeszcze utani hur) zgfbkowac beho i scorpa i po nagrode co jakis czas sie uhajac.Na Twoich skillach dasz spokojnie rade bezstresowo ![]() Ostatnio edytowany przez luzik - 29-11-2005 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() no w sumie ja mam zamiar zrobic tegoquesta w podobny sposob tyle ze w BOH i time ringu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() @topic dasz napewno rade solo ale z runami np.uh hmm choć najlepiej jest wziąść shoterów sorca palka i jak chcesz to druta ale druid to w ostateczności
![]() @Dark Rayles to jest bardzo skuteczna metoda iść na quest/hunt z ekipą bo np.jak ja lazłem z kumplem na draga on sorc 39lvl na manashieldzie jechał wzioł i normalnie go bloczył ![]() ![]() P.S i dużo manasów stracił ![]() @Andrew tak taki ziomuś z Thori zrobił tyle żo no niewiem poco jechał na manashieldzie i stał ![]() ![]() P.S i on też dużo manasów stracił ![]() ![]() @down masz w 100% racje co do BK że combo ma niezłe ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez fluid - 29-11-2005 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Normalnie powinienes dac rade bez wiekszych problemow, ale uwazaj bo bk potrafi czasem dowalic combo, nawet na dobrych skilach.
![]() |