![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Szybkość osobnika na 113 lvl bez BoH - 446 Niby sporo więcej, jednak możliwe że wspomniany EK miał po prostu pewną wredną odmianę laga - na tyle mały że go nie widać, jednak prawie stały, więc masz opóźnienie na każdej kratce (zakładając że poruszasz się strzałkami) @Asieks: poza tym co napisał Vil, burstami sobie własne FE zabijesz (bo podchodzą do knighta) :S
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() offtop
palkiem na hlvlu sie fajnie pkuje z 2 fe ( dla niekumatych sorc Ci je zsummonuje ty je przejmiesz convierem ) no i 2 fe + power bolt + sd to powiem wam z wlasnego doswiadczenia ze boli ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Odpowiedź jest jednoznaczna.
Nie da się odpowiedzieć na to pytanie Wszystko zależy od gracza i to co a placu walki się stanie czyli czynniki losowe.Także od tego czy np.mag ma lagi jeśli tak to knight może go dogonić w tedy mag może przegrać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Pomyślmy sorc to profesja dość trudna ale jak już wcześniej kilka osub powiedziało daje satysfakcie mam w tej chwili mam 25 lvl i 35 mlvl kiedy osiągne 40 mlvl ide z kumplem na exp teraz chodze na roty i robie runki (przeklęte soule) kiedy zrobie 30 lvl i 45 mlvl wybieram sie na gsy oczywiście z blokerem z kumplem z klasy więc ufam mu jak bratu sorc jest trudno profesjo ale kiedy rozwniesz się to będo cie szanować a ty będziesz czuł dume HAIL GALANA HAIL POLAND (-) NOOB (czyli bez nobów)
![]() Dawa Wielki: ![]() LVL : 25 MLVL : 35 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Tzn. Że grasz w Tibie 3 dni, masz 6 level, jesteś na Rookgaardzie i wołasz Fri Itanz Plz Plx... Poszukajmy jakiegoś knighta z BOH'ami... chociażby Sezz from Calmera ![]() @topic: A knight ma nikłe szanse z sorckiem na tym samym levelu... na Test Server pojedynkowałem się z 42 elder... Wygrałem (ale tylko dlatego, że elder miał lagi). Ale jak ktoś się postara to może rozłożyć knightem sorcka/druida/paladyna nawet jeżeli ten ma wyższy lvl... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() A ja widzialem filmik... krecony przez knighta, ktory gonil sorca... mieli levele po ok: 50...za kazdym razem kiedy knightowi udalo sie podejsc, sorc rzucal utani gran hur i utamo vita...w koncu kiedy knight do niego podszedl, sorc rzucil ue+sd... knight już tego nie przezyl, ale moze dlatego z byl na zoltym hp :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Na żółtym hp i się nie uhał? Idiota.
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Tajne
Imię: tajne
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: 55/48
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() (w końcu walczy w zwarciu [a knighta na BoHach jeszcze nie widziałem]).
Brawo dla tego pana w swterku! nigdy nie widziec. a poza tym moze dogonic przez jakis lag lub cus i wtedy juz mag nie nadrobi straconego dystansu (chyba ze uzyje hastel lub cos) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No cóż baaaardzo trudno rozstrzygnąć kto wygra najważniejsze jest czy sorc ewentualnie drut ma pacca (wiadomo UE i przyśpieszenie) no i oczywiście od skili co z tego że knight ma 50 lvl jeżeli ma skile do bani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jelis zaczął bys mie gonic nie złapal bys mnie Mam wiencej many na 50 lvl niz ty ;p zeby szczelac Strong hasty a watpie zeby kazdy knight nosil przy sobie T-ringi.Miał bys duze problemy w pokonaniu Sorca. Ostatnio edytowany przez Asieks - 22-12-2005 o 08:35. Powód: Sorx Ze sie powtazam ale do innych jakos to nie dociera -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jest roznica - pokonac sorca a nie dac mu sie zabic. Udowadniam ci ze nie zdolasz mnie zabic - a taki jest twoj cel jako pk. Proste ?
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Tak jak inni napisali zależ od umijętności gracza od taktyki... ja Widziałem ja 30 knight zabil 60 pala...
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() A dlamnie wogóle jest bezsensu powyższy spam (ci dwaj kolesie na górze powinni dostać urlop), oraz bezsensu jest wywodzenie która profesja silniejsza. O tyle jaki macie udźwig na uhy, tyle też sie liczą wasze umiejętności. Możesz być cały w uhah, a i tak niezdążyć i stracić potem te wszystkie bp. Tak w sumie jeżeli chodzi o to, że knightem nie dasz sie zabić od pk, chyba nie powiesz, że na codzień chodzisz z tymi 20 bp uhów idąc gdziekolwiek. O tyle jak jesteś paladynem skąd wiesz że nie spotkasz po drodze kogoś kto ciebie zatrzyma na sekundke-dwie, a potem natrafisz na las krzaków i dedniesz. PK to już sprawa losowości moim zdaniem, i chodx mówicie, że palkiem najlepiej bo z daleka, a co, knigtem źle? Podchodzisz do nic nie podejrzewającego gościa i zaczynasz go lać. Knight w zwarciu jest już nie do pokonania. Wychodzi na równo. Dla mnie wszystko zależy od losowości. Kiedyś nawet od rota dostałem hita 40 life [mam screenshot
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Knajt na 80 lvl z Boszkami,Time ringiem i Haste ma predkosc 173 lvl....
Sorc/Druid na 50 lvl z Boszkami,Time ringiem i Strong haste ma predkosc 183 lvl...Wiec druid/sorc na 50 lcl ucieknie przed 80 ![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Imię: Grevelo
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To zalezy od gracza czy jest dobry w pvp czy ma lagi i od stanu konta czyli FACC i PACC. Jesli wiecie kto to byl Acko i Boski Zeus na Titania to sie przekonacie ze night jest dobry w pvp no oczywiscie od gracza...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Oczywiście najważniejsze jest pvp gracza ...
Co do knighta to bardzo wielu nosi bohy ... A jeśli spotkaja sie juz dwaj dobrzy gracze (np Palladin i Knight ) to na wygranie wpływa rowniez ilosc runow ... skile ... m lvl ... eq ... Moze knight nie bedzie ci bil bardzo duzo ... ale za to knightom najlatwiej przetrwac na duelach czy na wojnach ![]() Przecierz gdy inni gracze zrobia trapa to wiadomo ze najwieksze szanse na przetrwanie ma knight ![]() W sumie to knighta mozna porownac do czolgu. Jest w miare wolny ( nie zawsze ) ale za to trudno go zniszczyc i tez moze silno udezyc ... To oczywiscie jest moje zdanie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Apocalipsus - 05-01-2006 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() głównie to zalerzy od tego czy player ma :
-lagi -mysli 'strategicznie' -zwinnie si eporusza np.po lesie międzym krzaczkami i drzewkami -ile ma uhów -jakie skille knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Pelsonu
Świat: Aurea
Poziom: 38
Skille: 76/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Knight nie ma szans ze sorckiem i drutem jezeli by mieli te same lvle.To tez zalezy od ilosci runek chodzby mieli bohy to sorc i drut maja "utani gran hur" i jak to wlacza to knight juz moze tylko uciekac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: BIaŁyStOK
![]() |
![]() Adrianek416 knight zawsze ma szanse uciec jeżeli ma troche uh i umie zwinnie uciekać o ile dobrze licze to knight ma 815 hp na 50 lv i da rade przetrwac 2 sd na raz a puzniej sie uhnie a to zależy też od typa czy uhnie sie czy nie
![]() A jeżeli sie nie uhnie to zależy po ile sd dostanie jak po 200 to nawet 4 sd przetrwa i sie uha :d Ostatnio edytowany przez Skra Avar - 30-12-2005 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Czakulec
Świat: Obsidia
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Knight wygra poniewaz jesli sie obladuje pełnom iloscia UH na 50 lvl to mu sie troche tego zmiesci sam wiem bo mam knighta
![]() |
![]() |
![]() |