|
|||||||
| Notki |
| Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Gildia: --------------
Świat: elysia
Poziom mag.: 5
|
Jak wyczytałem na Tibia.com moim sorcem na 15 lv nie bedzie można robic SD więc nasuwa się pytanie co się stanie gdy masz wykupiony jakiś czar ale tw€j lv nie pozwala go użyć?Jeśli ten spell ktury kupiłem w update bedzie droższy i nie będe mugł go użyć to jak juz bede mial wymagany lv to czar zostanie czy bede musiał kupić nowy??
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
|
Czar zostanie.
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
a pozatym, ze przez takich jakty, mam z polskim problemy pozniej Cytuj:
|
||
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Profesja: Paladin
|
ehh koelga mi mówił że uhy będzie można robić od 30lvlu
![]()
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
a ja mam pytanko jaki m lvl i ile many będzie potrzeba zeby miec te sd głównie prosze o tutorów zeby powiedzieli bo na tescie na bank jest to juz zrobione
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Na Emeryturze
|
@Up
Z tego co czytałem na "pewnej konkurencyjnej stronie" to many bedzie potrzeba 4x więcej czyli na SD bedzie potrzeba 880 many, jeśli coś przekręciłem to nie bić żeby nie plakac mana ma sie regenerowac tez 4x szybciej. Sd robimy od 36 lvl, UHy (to jest dobre) od 21 lvl xD |
|
|