|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wg mnie powinni zmienic wygląd potworów:
-Bandita, -Assaina, -Smugglera, -Warlocka, -Black Knighta, -Huntera Bo można se ustawic taki wygląd,a to jest bez sensu ! Powinni wprowadzic jakies nowe wyglądy tych potworów,pozatym monk i dark monk powinny wyglądac inaczej ![]() Do tego powinni wymienic wygląd Sandałów,zmniejszyc troche Demon Helmet,wymienic wygląd studded armora,żeby pasował do legsów i chain legsów zeby pasował do armora ![]() Dodam też,że doublet i demon arm,legs i helmet są brzydkie (helmet może byc,ale niech go zmniejszą bo nie pasuje do całosci ) Szkoda że nie zmienią tego tak jakby każdy chciał i że wogole nie bedzie żadnego głosowania co powinno zostać a co nie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Paskudnie wygladajacy Noble Armor (kompletnie nie pasuje do p legow)
Hatchet Dagger Wiecej outfitow Wiecej czarow dla knajta Necro do Facc |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Jakies fajniejsze FS i Fire axe mogli by zrobic ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Wg mnie powinni zrobić nowe wyglądy Daggera, Carlin sworda (oszukwanie), Two-handed sworda (też oszukiwanie), Chain legów, Short sworda, Hatcheta, Iron hammera, Studded Armora, Chain Helmeta, Brass shielda. Rzeczy (bez dopisku w nawiasie) nie pasują to obecnego wyglądu Tibii... Ale to tylko moje zdanie ;]
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() CO WYŚCIE SIĘ TAK PRZYCZEPILI NOBLE ARMORKA,CO????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Mi sie tam podoba,prędzej bym zmienił knight armor na jakiś fajny z peleryną...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 27-11-2005 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Wlaśnie noble arm jest fajny
![]() Dla palka powinna byc proca na kamyki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Świat: Isara
![]() |
![]() Mogli by zmienić DSM na ten co był przedtem. Teraz to mi przypommina jakiś niewydarzony kosmiczny skafander....
Ewentualnie blue robe, nie powinno się składać z samej szaty okrywającej plecy, to powinna być jedynie peleryna na jakąś lekką zbroję. Do tego Fire Axe wcale nie przypomina mi czegoś co jest zrobione z ognia, ewentualnie czegoś co płonie. Bardziej jak lawa na kiju =) Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 28-11-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Wodzisław
Imię: Lonely Mage
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 30
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Ja bym wprowadził broń 3-ręczną, no i oczywiście questa na 3-cią rękę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() up@ może jeszcze na dodatkową głowe by mozna było dwa zaklęcia równoczesnie rzucać -.-'
topic: powinni dodać nowe outfity,czary,ogólnie grafike poprawić,zmienić wygląd niektórych potworów, |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() dagger, short sword, knife, bright sword, katana, carlin sword - te wyglądają jakby Cipy robiły je na odwal sie no jescze scale armor, dark helmet, brass shield, full studded (może ew. tarcza jakoś wygląda) leather armor, brass helmet (wygląda jak jakiś wiejski kapelutek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Imię: Okenosix
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
|
![]() powinni zmienic katane bo wyglada jak drut z drewna
![]() ---------------- Swiat Azura Profesja Knight lvl 20 Skille Słodka tajemnica ![]() Eq P set bohy f sword d shield c helmet Pozdro dla Fea Umarth !!!! !!!! !!!! !!!! Pozrdo dla Morte Arenn !!! !!! !!! !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() eee... jak dla mnie
wygląd: Demon Helmet (za duży proporcjonalnie do Demon Armora a imo demon armor ROX) Bright Sword Naginata Blue Robe (jak ktoś wspomniał powinna okrywać całą postać nie tylko plecy) Demon Legsy (smiesznie wyglądają imo xD) Dark Helmet ( ![]() Crocidile Boots (tragediaaa) Katana I chyba wsio Oprócz tego chciałbym zobaczyć nowe outfity ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Luki Druid
Profesja: Druid
Gildia: Nie mam
Świat: Furora
Poziom: 25
Skille: 15/26
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Dla mnie powinni wprowdzic nowe qutify , a w ferie i na swieta mozna by bylo isc do tego krolika co na hallowen i zmieniac sie w mikolaja , elfa albo renifera
![]() Powinni dac jakies miecze miedzy brigt sword a magic sword (takie do zdobycia) i zeby giant sword mniej wazyl. Niech dadza kazdemu na swieta 5K ![]() Niech zrobia wiecej butow bo jakos malo do wyboru jest.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Z hełmów :
-Leather Helmet -Studded Helmet -Chain Helmet Z tarcz : -Griffin Shield -Brass Shield Z mieczy : -Short Sword -Machate Z toporów : -Hatchet -Obsidian Lance Z młotów : -Studded Club -Scythe -Crystal Mace Z Armorów -Scale Armor -Coat -Cape -Studded Armor
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak dlamnie to dragon shield jest pomyłką ostatniego update ten wcześniejszy był lepszy no i może jeszcze knight legi bo do niczego oprucz k arma niepasują
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() K-legi to jeszcze, jeszcze.......Mi tam sie nie podoba Crocodile boots (chciałbym nosic zamiast leather ale takie hamsko małe-nie pasuja do reszty :/), nie lubie setów, w których któraś część jest nieproporcjonalnie większa od reszty (demon helmet -.-). Outfit knighta!!! To jest tragedia..... Wygląda jak w jakimś kaftanie lub (ta górna część taka wielka) jak w kurtce i kalesonach. Katana lekko za male staty ma-mogliby ją wsadzić w lukę między serpentem a bright, a te wszystkie katany, które ludzie mają to pozamieniac na jakiś... jakiś inny sword
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak dla mnie to wlasnie te outfity nie pasuja powinno byc ich wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Imię: Xcezor
Świat: Calmera
Poziom: 22
Skille: 59/58
|
![]() Dla mnie należy zmienić katanę, brass shield, cooper shield ( wygląda jak jakiś tależ), castle shield, sandals, dagger, short sword, k-armor ( teraz jest za mało okazały jak na tak dobrą zbroję), k-legi ( żeby do armora pasowały
![]() JA CHCE NOWYCH OUTFITÓW ( dla knajta najlepiej)!!! I nowych clubow, butow i legsow (dostępnych dla szarego gracza oczywiście)!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Dlamnie by mogli zmienić dużo w szczegulności wiele textur Tibia graficznie strasznie się zestarzała gdy by jednak poprawić szczegułowość wielu textur gra by była owiele przyjemniejsza i ładniejsza noo i może troche więcej animaci by dodali bo walka z potworkiem to takie buch trach ciach
![]() |
![]() |