--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() więc słyszałem ze niekture GH mają miejsca w kturych moga być tylko zaproszeni a także mozna tam sie bic trenioc mana sie respi itp itd...
poprośiłbym o podanie nazw tych guildhausuw moga tez byc normalne haouse ale watpie zeby tam bykla taka strefa co do nowych światów chciałbym wiedzieć czy jest zapowiedź przed tym jak wchodzi nowy świat a nie że nagle powstał nowy świat... więcc czy jest zapowiedź i o której wchodza światy zazwyczaj.. Z góry dziekuje ]:-> |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny gracz
Imię: secret -.-
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
Skille: 56/57
|
![]() Nigdy nie wiadomo kiedy sie pojawią new servers. To zależy tylko o Cip-softu, zazwyczaj są zapowidzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Jesli chodzi o gh...
Bylem w wielu i w kazdym standardowo jest pz, czyi: -nie mozna nikogo atakowac. -mana sie nie regeneruje. Mam nadzieje ze sie nie myle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() wiesz mi powiedziełi goście że w nikturych GH są miejjsca np balkon albo mniejsce w podziemi gdzie sie mana respi i mozna trenic. No wiesz żeby tam wejść musisz być inveit bo inaczej nie da rady...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() To skoro Ci powiedzieli ze sa, to czemu Ci nie powiedza gdzie sa? Zapytaj sie ich o to, jesli odpowiedza konkretnie ze XXX gh takie jest - to sie podziel tym newsem z nami, jak powiedza ze nie moga albo cos w tym stylu - to bedzie znaczylo ze nie ma.
Osobiscie watpie zeby bylo takie GH, jednak fajnym miejscem jest GH pod Femor Hills, tamto gh juz nie raz mi ratowalo zycie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeśli się nie myle, to kiedyś było kilka GH, w których nie było PZ (w wybranych miejscach) ale później Cipy to usuneły.