|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: oTw...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No tak... Według mnie ten pomysł z kastetami jest całkiem spoko, tylko czy ktoś ci się zdecyduje na miecze z obrażeniami około 40, czy będą woleć kastet z obrażeniami max 10... :/ Ja bym wolał miecz. xd A tak wogóle to ciesze się z update. Ta woda i wogóle... Chyba będe se musiał wreszcie kupić PACC'a... xd
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
|
![]() Ja myślę że Cip'y powinni zrobic Dźwięk do tibi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
Stan: Aktywny gracz
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
|
![]() Racja ale ja nie mowie żeby grało cały czas tylko w czasie świat fajnie wtedy by było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]() Chciałem sie ocoś was zapytać czy jeżeli mam 10 level i umiem robić hmm
to po świątecznym upodate już niebędę mógł ich robić dopuki nie nabije 20 levelu powiedzcie prosze a i zaraz wam podam 10 level i 7 mlv powiedzcie prosze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
|
![]() Prawda że hmm bedziesz mugł robić od 275 many lub wiecej ale czy mlvl czeba bedzie wiekszy mieć to nie wiem, czytając na innych stronka zauważyłem "Teraz Level 50 już nie bedzie uważany za high level" dlatego wzrusł koszt many na rune/runki
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() o q*** tyle many na glupi hmm
![]() to tera bp hmm bezie kosztowac hyba 10 k to przed update robie bp hmm zeby mudz potem sprzedac ej ale tak wogule to chyba sie zapomina tam o paladynach |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tylko tyle ze bardzo sie zawiadlem tym Update
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() Ps. Wzrosnie predkosc regeneracji many 4 razy... wiec cena Hmm bedzie taka sama... Tylko nie bedzie juz Farm UH/HMM/SD makerow.. Bo na sd bedzie trzeba posiadac 36 lev, by moc zrobic jedna rune (880 many) jak to napisal, w innym temacie nasz drogi wpolurzytkownik forum. A kazdy kto posiada pozycje Turtora wie, ze to prawda, ale nie moge tego oficjalnie powiedziec
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Zivux
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 20/24
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Mi sie wydaje ze na SD będzie 37 lvl, ale to szczegol wiec nie bede sie czepiał. Ja zaczne grać na nowym świecie i zobacze jak to wszystko będzie wyglądało.
|
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Hehe...extra! Te statki przynajmniej beda jakos wygladaly a nie tak jak kiedys takie pudelka po zapalkach na wodzie xD
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() Nikt nie wie kiedy dokladniej bedzie ten update?? Już od dawna by sie przydalo polapszenie grafili moze wtedy imme nooby kture nie graja w ta gre nie bedo sie juz wysmiewac z grafiki
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() no co ty napewno nie tego nie moga zmienic zmiemia tylko grafe i nowe potwory dojda tego zmienic nie moga bi jaka by tibia byla bezsesu wtedy!!
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() Z tego co słysze 500 many na 1 hmm e no dobra mana ma się szybko zwiększać ale 20+ LvL żeby robić to prawda?
W zwiąsku z tym będzie więcej xp za potwory czy coś ?? |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: KOALOA ISLAND
Stan: Zbanowany
Imię: Savir firestorn
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 9
Skille: 12/13
Poziom mag.: 5
|
![]() To Update Mi Sie Podoba
Zminiam Zdanie I Sorry Za Moje Wczesniejsze Opisy !!!!!!!!!!!!!!!! Tera Moge Expic I Nie Nabijac Skilli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() Spoko ja jestem palem ale many tesz mam wiencej nisz mialem przed update sondze ze na 22 lvl bede mugl hmm spokojnie robic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Jest Gorzej niż było teraz żeby być dobrym magiem trzeba mieć 40 mlvl.
![]() np czar światło jest od 8 mlvl. Lepiej zróbcie nowy skill np "Magic wand" to wtedy będzie super!!! |