|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
ZA mało dałes obrazków, za dużo śniegu i zbyt dla mnie niezrozumiałe. Nie wiem o co chodzi w tym fake'u. Oceny nie podam póki nie dasz wiecej
![]() PS : orców* xD Pozdr0
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
<refresh mode on>Komentujcie<refresh mode off>
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
|
Fejk jak juz mówiłem dobry ale dawaj next częsci
]]] |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Victor Delacroix (w wolnym tłumaczeniu: Zwycięstwo Krzyża) A jeśli błędnie zinterpretowałem, to sorasy Moją opinię znajdziesz parę postów wcześniej.
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
@ up tak dobrze zrozumiałes bo poco 2 odzielne tematy przy okazji wiecej postów bedzie evul
![]() @ down bedziesz hmmm Raptor* pasi? *Czyli zołnierz z jet-packiem ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 07-12-2005 o 18:54. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Skoro sie wpisałem, to może zdradzisz mi na jaką funkcję, co? Intryguje mnie to z lekka ![]() @EDIT Pasi! Jak najbardziej Dzięki Teraz to dopiero niemoge się doczekać...
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 10-12-2005 o 09:48. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
Część 2:Wspomnienia
ta część przynajmniej początek jest chaotyczny ze względu że Turokowi przewijają sie ważniejsze momęty z życia niedorobiłem ślubu ;/ który powinien byc ale co tam ;p lets go Turok zostaje ojcem ![]() Wakacje Turoka z synem pierwsze i ostatnie ![]() Orci zaatakowały miasto ![]() Przygotowania do treningu ![]() Trening strzelecki ![]() Trening sprawnosciowy ![]() Materiały wybuchowe ![]() ![]() ![]() Zakończenie treningu ![]() Upragniona legitymacja Blood Legionu ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie iwem co sie stalo napisałem posta i sie nie osdiezylo może teraz sie uda
post wyzej jest 2 czesc |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
|
Fajne xD.
A jak ktoś miał być w twoim poprzednim fake to jest w tym?A jak nie to mój nick:arthas. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
|
NIce Fake,
Szczególnie że jestem fanem "czterdziestki" (warhammera) NIektóre Fake były tak szczegółowe że aż nieprzyjemnie się na nie patrzyło Ps. Są jeszcze "zapisy" ? Pomysł na Fake jest dobry, Tylko brakuje mi tu Chaosów (no i może IG)
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
|
@ Oerta Niektórzy będą
@ Raiderek z warhamera zainspirowały mnie jedynie orci grałem tylko w demo winter assault ;/ zapisy są ok trzeba zrobić rangi :> Raptor wolne 3<xxx,xxx,xxx,> Szturm wolne 2<xxx,xxx>broń do wyboru narazie tyle jak znajde nowe to dam edita cya |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
Zaczynam czuć dumę, że będę w twym dziele
Naprawdę fajnie ci to wyszło. Trening, broń, nawet czołgi. Widać, że nie jesteś amatorem Widzisz, tym razem chaotyczność (na początku) została usprawiedliwiona, przez co odpada największy zarzut powtarzany wcześniej co posta. NIe mogę się doczekać ciągu dalszego. Ale zarazem rozumię, że potrzebny jest czas, aby dokonać czegoś takiego.Podsumowanie: Coraz lepiej ci idzie, za to będzie 8/10 @down Może mam specyficzny gust? ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 11-12-2005 o 09:12. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
|
@up niemyślałem ze aż tak sie komuś spodoba 8)
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
Sklejone ladnie ale...
Jak mowil Avager strasznie chaotyczne... ''ork szturmowiec'' Turok, to byl twoj najgorszy pomysl jako fejkowiec. Moglbym jeszcze dlugo wymieniac, ale ide se pograc w Quake 4 ;P
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
uhehehe... troche walnięte te wspomnienia... ale mogą byc... ja tez chce do armi!! bylo by fajnie... tylko raz zauwazylem ze uciąles jeden nick... a te czolgi to nie są takie zle... i ta ulica pypka9...
![]()
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
Fake Super!!!! 10/10.(tylko trocze zamieszania było jak brali ich do wojska ale to sie da znieść).Też chcę do Blood Legion! Chciałbym być szturmowym medykiem jak można
. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
Fake Super!!!! 10/10.(tylko trocze zamieszania było jak brali ich do wojska ale to sie da znieść).Też chcę do Blood Legion! Chciałbym być szturmowym medykiem jak można
. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
Fejk jako taki strasznie chaotyczny.Ale może być.Czekam na next czesc