|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() @iron aepir - takie sprawy załatwia się prywatną wiadomością >_> - nabicie, niech ktoś skasuje.
Moje zdanie o update'cie - moim zdaniem kroi się coś ciekawszego niż Tibia, która istniała dotychczas, ale mimo wszystko coś mniej ciekawego niż to, co ja chciałbym w Tibii widzieć. Powinni m.in. bardziej to uMMORPG-owić, tj. specjalne zdolności dla postaci, np. dwie bronie jednoręczne dla Knighta (Warriora), Szybki Strzał lub Celny Strzał (do wyboru) dla Paladyna (którego powinni zmienić na Archer/Ranger), dla Druida mniej many za przywołanie stworów natury, dla Sorca (Mage'a) np. nakierowywane na graczy runy. To tylko kilka z moich licznych pomysłów, które moim kolegom się nie podobają... |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dziki morderca
Profesja: Sorcerer
Świat: saphira
Poziom: 36+
Skille: 16/22
Poziom mag.: 38
|
![]() ty pientro wyzej
![]() ![]() ![]() Kiedy te Up.. ![]()
DYSKLEKTYK Ostatnio edytowany przez Bakteriusss - 05-12-2005 o 12:14. |
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
taaaa by mogli te paccowe dac dla facc , ale chyba tak nie zrobią ![]() |
|
![]() |
![]() |
#225 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie dziwie się, że sie nie podobają. Nie tylko od ilości godzin spędzonych przy grze powinno zależeć, kto kogo zabije. Liczą się także umiejętności trafiania. To by zepsuło wszystko. |
|
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Zambrów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lemirel Terias
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 56
Skille: 23 dist
Poziom mag.: 0+
|
![]() Czy w związku z nowym updatem wejdą jakieś nowe serwery ? Może są jakieś nie potwierdzone informacje o tym co planuje CipSoft.
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() zapewne tak będzie ale skoro Gm niewiedzą to ja niemoge na 100% potwierdzić
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Draconians
Świat: Harmonia
|
![]() mam tylko jedną prośbę do użytkowników tibia.pl
nie piszcie tuż po update "zepsuli", "bez sensu", "teraz już się nie da grać", "tibia do końca zepsuta" itd itd dlatego że zrozumienie wielu rzeczy które będą wprowadzone będzie wymagało klilku dni żeby sprawdzić jak naprawdę wszystko działa. W niektórych przypadkach konsekwencje wprowadzenia pewnych elementów odczuje się dopiero po paru tygodniach... piszę bo chciałbym podyskutować, a jeśli będzie tak jak zwykle to obawiam się że znowu ograniczę się do grona znajomych, a to trochę subiektywizuje pisanie konstruktywnych uwag i propozycji na tibia.com ![]() Co do update z mojej strony: będzie bardzo ciekawie, lepiej i ładniej. W pierwszym momencie będzie trudno się przyzwyczaić ale na dłuższą metę - ale było brzydko jak wlogowałem na obecną wersję ![]() Dodali sporo klimatu tej grze, szkoda że stare elementy w tym ludzik potrafią się po zmianach niemiło odcinać. Oczywiście konsekwentnie i powolutku zwiększane są przywileje pacc, co każda normalna firma robi w każdej dziedzinie - zwiększa możliwość swojego zarobku... ponieważ również narzekania na to są częste - ludzie takie uwagi są bez sensu, przecież wiadomo że CIP zrobi wszystko żebyście zapłacili za tą grę. Cieszmy się dopóki nie zrobi się z tego system jak WoW. p.s. trochę bez sensu byłoby jakby wprowadzili nowe światy - skoro częstą i prawdziwą skargą jest pustka na wielu serwerach. Poprostu nie ma komu grać na tych co są to po co mieliby robić nowe? Kto tam jednak zrozumie CIP, może mają jakiś plan zaludniania serwerów? Ostatnio edytowany przez Nivelis - 07-12-2005 o 23:48. |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
|
![]() Co do uptadu to wydaje mi sie ze bedzie bardzo fajny
![]() i czekam na niego z niecerpliwoscia ![]() Pozdrawiam Wszytkich Polskich Graczy z Celesty ![]() btw. mój pierwszy post hehe ![]() // Klinsmanor |
![]() |
![]() |
#231 |
Guest
|
![]() Grafika mi sie nie podoba ~~
Zmieniony tryb many !! Fuck no way plx .. ? A wszyscy sie podniecaja tymi wandami, a ja powiem co o tym mysle... Po pierwsze beda zadawac zapewne obrazenia podobne do Burst Arrows i zrzeraja mane ? (cos jak utamo vita, nie liczy sie do MLEV) Cos czuje, ze tak zrobia... nie jestem of course pewien, ale to tylko moje zdanie.. Kolejny update na minus ~~ Oby tylko powstal nowy Ger z PvP server, na to jedynie czekam ![]() Ostatnio edytowany przez Casen - 08-12-2005 o 12:35. |
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() Mam nadzieje ze niebedzie znikajacych spearow, wogule niemozna trenic, ale upade zapowiada sie elegancko
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
![]() Super, że będzie w końcu update, tylko boję się, że bronie będą zrycie wyglądać. Mam nadzieję, że tego nie zepsują. Jak będzie fajny update to kupuje PACCa.
|
![]() |