![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 25
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Kilka (żenujących) zdjęc:
![]() ![]() ![]()
~~HAIL REFUGIA~~ Ostatnio edytowany przez Zuczek_pl - 11-12-2005 o 18:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Wiecie co ? Gram na Refugii od tygodnia, mam 14 lvl Sorc, ale dobija mnie to kiedy 80 lvl podkreslam 80 lvl kradnie mi lootbag z rotwormów warty conajwyżej 200gp. Albo dzisiaj najwidoczniej runemaker Macius de'thox kradnie mi lootbag wart 200 gp :O. Czy to nie jest przesada? Czy oni sa tak biedni, że ratuje ich 200gp ?
||¦¦ ||¦¦|| ||¦¦|| ||,,, ®
![]() |
![]() |
#343 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozatym: ![]() Orc Forest Quest DONE ! ![]()
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 11-12-2005 o 20:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]() Bardzo mi przykro ale update sie zbliza :/
Dzis na test servie 12:39 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thanks Czyli w przeciagu kilku dni moze nawet godzin rozpocznie sie swiateczy update ;/ |
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Thal Therdo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zomo
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#347 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Xadue: masz farta ze sPYHARD nie przybiegl i nie zakosil Ci tych paru gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() A tu wielki Crowned znowu powraca na dobre jako PG ^^
![]() Hail frd ![]() PS. Ja naprawde chce do moonow a wy milczycie ![]()
![]() |
![]() |
#349 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() W nocy po update, gdy juz mialem wskakiwac do lozka, oczom moim ukazal sie napis, o tym, ze dostrzezono elfich zwiadowcow kolo venore. Gdy akurat sie spakowalem rozpoczal sie atak...
![]() Pierwsze 2 fale ataku przy poludniowej bramie odparlem sam, 3 fala zrespila sie gdy konczylem dobijac 2 i malo co nie padlem ![]() Wybilem kawalek 3 fali i zlecieli sie inni ludzie... ![]() Clubzinha wziela sie za blokowanie tego wszystkiego, a reszta ludzi walila z czego miala pod reka. Jednak wiekszosc nie dysponowala explozjami czy tez runami sd i w sumie tylko ja i Clubzinha zabijalismy arcanisty... Na tym zdjeciu widac czubki glow elfow, ktore po chwili padly od moich gfb :> ![]() Gdy juz ludzie zaczeli sie rozchodzic, przypomnialo sie nam, ze przeciez jeszcze polnocno-zachodnia brama zostala... ![]() Elfy to straszne tchorze, zobaczyli jak dostaja po tylkach i pochowali sie w wiezach i lodziach... ![]() ![]() W sumie ja zabilem okolo 30 arcanistow, reszty nie bylem w stanie zliczyc ![]() Wystrzelalem ponad bp sd, nieco ponad pol bp explo(musialem sie przerzucic na sd jak mi sie explo skonczyly :/), nieco ponad bp gfb i pare run hmm i ROH... Ogolny koszt okolo 8-10k... Loot: 2 arbuzy, winogrono, inkwell(ktorego w sumie szukalem bo do domku mi byl potrzebny ![]() ![]() Nie ma to jak porzadny waste... Co prawda nabilem 15-20k expa w 30~minut dzieki czemu wskoczyl mi level, ale i tak byla cofka ![]() Greetings to everybody from elf raid that are reading this ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 14-12-2005 o 03:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Profesja: Elite Knight
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Male combo by haurix ! Wydarzenia z całego dnia...
Najpierw mała rozgrzewka... ![]() Pózniej postanowiłem zrobić best solo ;] ![]() wymarzony loot w bagu ;o ![]() No i podsumowanie dnia pelnego wrażeń xD ![]() Yours Haurix
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Macio de'thox
Poziom: 57
Skille: 76/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Długo nie dawałem ss bo szkoła itd nic tylko afkować trenując mogłem. Teraz dam pare fotek:
1 ss z test serva ![]() ![]() ![]() Elrond padł na hero trzeba było sie ewakuowac i zabić solo pana Hero. Dziekuje dzitziemu który pómogł na tych 3 dragach ![]() ![]() Ostatnio stwierdziłem że jak Haurix solował gsa to czemu ja dla nie moge ![]() ![]() Taki Quescik wykonany praktyczne z nudów ![]() ![]() Fa Quest dziekuje ponownie Dzitziemu za pomoc ![]() i to co tygryski lubia najbardziej :> ![]() Ssy niestety sa nie pokolei ![]() Btw. Gz all adv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Imię: Naina
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Krótki 2 godzinny hydra hunt, loot 2 x k arm i gp
Thx dla Droma za to że go nie było i w jego miejsce się wbiłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Gildia: Moonblades
Poziom: 159
|
![]()
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lv
![]() i mlvl ;p ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie czemu by nie?
![]() Miłe miłego początki ( Rookgaard) Level 2: ![]() Level 3: ![]() Level 4: ![]() Level 5: Nie będzie, kopiowałem radosny napis do Droma, i zdjęcie poszło się paść ![]() Level 6: ![]() Level 7: ![]() Level 8, dzięki ci Rooku: ![]() Level 9: ![]() Level 10 [Świeżutki] : ![]() No i 1 mlvl: ![]() Grać zacząłem w środę. Wiem, narazie to nic, ale będe dodawał fotki.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() I jeszcze coś na bis:
Zaczęło się od tego, że napisał, że daje za darmo pacce ( ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś miałem lepszą wenę. PS: Jakiś koleś od 10 min próbuje na mnie zlurować Dwarf Soldiera, ale mu znikają ![]() 17:15 Flavies: Try Try ![]() PS2: New record? ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 17-12-2005 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
|
![]() Fajny level ;p