![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tak jak w topicu "Dajće mi Hlep !" czyli pomóżcie ;P. Robie komiks i potrzebuje paru informacji ;P .
Odrazu do rzeczy, daje ten rysuneczek ;P (100% jak by co ;P ): v.1.1 ![]() v.1.2 ![]() Teraz tak... potrzebuje pomoc w : 1) Co zmienić (wiem że np. biust ;P jest nie zbyt;/ ) < Aktualnie nie aktualne (?) ![]() 2) Jaki imie jej dać ? (Jakieś "Normalne"... żadne POLSKIE! Klimatycznie do świata Fantasy, ale jednocześnie pasujący do płci pięknej, do magii) 3) Jakich Bohaterów Pobocznych dodać ? (3 max ), ich charakterystyka, zachowanie itp ;] (najlepsze wybiore, jak oczywiście będzie wam się chciało pisać ;D ) No to by było najważniejsze... Nie jest to zrobione jak najbardziej Efektownie... nie chce mi się robić każdej kolejnej klatki by była jak najbardziej "Realna !" bo to nie ma sensu ;P (2h sterczenia nad 1 klatką? Bleh), więc zastosowałem prostą metodę ;P średniego efektu ;* . Więc... na co czekasz ? Pisz ! Ostatnio edytowany przez Avager - 23-12-2005 o 16:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
A wiec imie: Arwen XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co do tych bohaterow: Jeden niech bedzie taki ktory zawsze ze wszystkiego musi zrobic zart... Jeden niech bedzie powazny, ponury itp (odpowiednik Vegety z Dragon balla xD). I jednego sam wymysl. A co do rysuknu to nie wiem, nie znam sie na tym ; ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dokończ Space Army
pozatym moze się nazywać Majev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() towarzyszyć jej będzie jakis nekromanta/mag i jakis knighcior
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 17-12-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Włosy najeżdzają na kapelusz... hmm nie zbyt to wygląda..., Biust też =P
2.Imię: Parhsera, może być też Dekta (chociaż bardziej pasuje do mrocznej władczyni), Lousia. 3. Daj jakiegoś rycerza, imię Neroks, początkujący rycerz, zachowanie: miły, uczynny i brzydki =P, kolejny może być drugi rycerz brat Noreksa - Alfonso =P. On powinnien być ładny, dobrze zbudowany a przez to zawsze arogancki i nie miły. Kolejny bohater hmmm... nie wiem ale powinien być.. na początku dobry a potem zły żeby ich w pułapke wpędził...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
To z tym kapeluszem i włosami miało tak być... one nie wchodzą na niego tylko go zasłaniają (jak widać są postawione do góry troche). Topic: Nowsza wersja fotki już jest (jezu.... 50+ razy próbowałem ją dać bo te forum to @#!!%! ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() hmmm.... ten rysunek ....takin dziwny kapelusz
a co do histori to ona ma imie Ariadna jej towarzysze to Dezerter armi krolewskiej Theoden raczej zloscliwy kasliwy ale w rzeczywistosci opeikunczy.Bardzo silny Serafia-jest jedna z niewielu przedstawicieli tej rasy.Roweena silna,spryta i zwinna jak kot dobra lekark.zazwyczaj skryta w sobie... Mlodszy brat Ariadny ktory jest magiem i podrozje z nia.a ten brat to Valortroche porywczy ale z wielkim sercem mlody mag.w walce wrecz slaby.Do wszystkich odnosi sie z szacunkiem moze masz juz histori ale i tak napisze z nudow A wiec tak Ariadnie i jej bratu zgineli rodzice i poszukuja magicznego krysztalu ktory moze wskrzesic ich do zycia.Roweenie zginela siostra podczas gdy klusownicy chcacy ja wytepic zabili jej siostre.Gdy Theoden zdezerterowal wladze zabily jego brata blizniaka. wiec wszyscy chca wskrzesic swych bliskich i razem podrozuja no to all ;P
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 17-12-2005 o 19:57. Powód: imie brata ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Se wybiegłeś ;P To zwykły komiks na podstawie Tibii ;P Żadnych mitycznych historii itp ;P . Zwykłe realia Tibii, tak samo jak i profesje, questy, nooby, pk itp itp itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() IMHO troche to za bardzo przypomina postacie z komiksu na Tibianews... :< Ale tak to już jest z mangą,wszystko do wszystkiego podobne,sam nie uwolniłem się jeszcze od tego przekleństwa >.<
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
To niech bedzie ich czworka: Ta dziewczyna, to Sorc, Jakis Knight, Ktory ma tibijski slub z dziewczyna, Palladyn (Lider ich gildi) i Druid ktorego gnebia, bo Druidy Sux ;P
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Druid nie sux ! ![]() ale ok, niech będą 4 (razem z nią, Eileen dała imię Shellane ;P , mi pasi ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Skoro Arwen jest, to może Rowen?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rowen mi się z Rohen'em kojarzy ;P ...
Imie dla nie raczem mam ;P (Shellane - pasuje do charakteru ;P ). Zaraz poprawie bardziej biust (tak jak pani Eileen mówiła ![]() Więc, Sorcerka (główna bohaterka) - Shellane (ja to czytam jako Szilejn) Knight - wolne Pallek - wolne Druidek - wolne ...więc dawać dawać ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 17-12-2005 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() Druidka
Moze sie nazywac Illea,Illenea albo cos podobnego, siostra Shellane wysoka i szczupla w dlugich blond wlosach, opiekuje sie mlodsza siostra, zlosliwa, zarozumiala, no i oczywsicie kocha zwierzeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Lumina. XD (dobra, dobra, nie mam pomysłu)
A sam obrazek sweet. :3 W czym robiony? Najt: Estor Pall: Garet Druid/ka: Shan (joke) Thormiel Faraya Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 18-12-2005 o 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A więc...
Zoltan: Krasnoludzki wojownik. Uparty, czesto sie gniewa, nie da sobie niczego wytlumaczyc prawdziwa maszyna do zabijania xD. Lubi sobie popic bro rozkoszowac sie widokiem klejnotów. Yoshi: Niziołek. Łotrzyk. Dowcipny romantyk, nigdy nie traci pogody ducha. Wyjątkowo zręczny osobnik , wraz ze swym sztylecikiem ,,spzikuś'' (xD) jest trudnym przeciwnikiem. Sharis: Elfka Łuczniczka. Skryta i zamknieta w sobie. Fajna laska , wszyscy na nią lecą.Wspaniala celnosc, posluguje sie dlugim łukiem refleksyjnym. Imie dla czarodziejki ?? hmmm...Jaina ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Biore krasnoluda ;] , co do pallka chciałbym raczej żeby to facet był ;P (profesje tylko Tibijskie, 4 różne , 2 już mamy.....niech bedzie knight dwarf ;P ). Shan: 100% w PSP ;P. EDIT: Dobra druid niech będzie Thormiel, ale charakterystyka jego jakaś plz ? (znaczy się zachowanie itp ;P ). Ostatnio edytowany przez Avager - 18-12-2005 o 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Bojaźliwy, rozsądny, wolący siedzieć i parzyć miksturki niż walczyć ze smokami.
Co do wyglądu - ówczesny komputerowiec (chudy, z okularami, anemik). Teraz co do obrazka - spróbuj zakolorwać usta troszeczkę ciemniejszym kolorem niż twarz. Kapelusz nie wygląda jakby był założony. Bardziej położony. Lewa ręka (trzymająca SD) jest troche wg. mnie dziwnie wygięta. Biust do poprawy. Co do profesji paladyna. Honorowy, wygłaszający długie monologi dotyczące jego osoby. Pedancik, narcyz. Przechwalający się swoimi "wspaniałymi" walkami np. z krwiożerczymi bugami. Jeszcze bardzo podoba mi się motyw halflinga ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 18-12-2005 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() rysuneczek piękny
![]() Knight - Medivaren, rozsądny odważny oraz bohaterski. Wtrąca sie w sluszne sprawy Pallek - Dylan, zawsze trafia do celu ! o_O, zawsze stoi przyy boku sercerki, rozważny pozdro : P
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() no dobra seriafia to druid czyli jak mowilem roweena ten dezerter o knight ona to Ms jakie tam imie wybrales i jej brast sorc jak on tam sie zwal.
a co do rysunku to czy nie sa przykrotkie lapki troche,,moze mi sie wydaje..
![]() |
![]() |