|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#142 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
|
#143 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
hehe a ja widzalem tesz wczoraj tyle ze w thais i dzis też jest
A JA MYSLALEM ZE MIKOLAJ EJST JEDEN te cipsoft psuje sens mikolaja Powinien byc jeden na lodowych wyspach ![]() |
|
|
|
|
#145 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 22/25
Poziom mag.: 54
|
(...)te przedmioty na pewno ułatwią mi życie, szczególnie rods'y z racji tego, że jestem druidem..
Jeśli chodzi o Mikołaja to dostałem 8 lizaków, ale potem był restart i je straciłem ...kolejny prezent był niezadowalający 8 cookies SUX ![]() |
|
|
|
|
#146 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Imię: Elder Klucha
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 21
Skille: 19/21
Poziom mag.: 40
|
Tibia czy OTS? Zadaje sobie te pytanie, ponieważ teraz na glupiego uha trzeba 600 many jak sie niemyle i wogule ten ubdate z soulami byl niewypalem, a ten ma tylko jedna dobra stronę, a mianowicie RÓŻDZKI! Tak więc ja już przestaje grac w TIBIE z powodu ubdatów i tego że przypomina za mocno Ultime Online
A szkoda bo miałem nadzieje na coś lepszego, ze strony Ubdatu ![]() |
|
|
|
|
#147 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia Street Elite
Świat: Xenera?
Poziom: 19
Skille: 18/20
Poziom mag.: 25
|
masz racje ten update jest poj*****ny mam 19 lev i nie moge robic ani uh ani hmm to jest poj****ne koncze z tibia :/
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zbanowany
|
Ludzie.. co z tego ze trzeba 4x więcej many na czary które coś tworzą ? (runy/bolty/arrowsy/food etc.) Skoro mana się 4x szybciej regeneruję ?
Efekt jest ten sam. Wam się tylko wydaje że to tak dużo many. A jest tak jak przed UPem tylko troche cyferek więcej ![]() A co do tego ze nie mozna robić run na niższych lvlach... A co to za problem wbić 24lvl na UHy ? Edit: a ja od Mikołaja dostałem 8 lizaków ![]() Ale dwa zjadłem <lag & miss> Teraz leżą ładnie w domku. Wziąłem jeszcze dwoma innymi charami poszłem - obydwaj dostali po 5 snowballi.. teraz mam taki zdobiony house : ) Ostatnio edytowany przez Sir Gallar - 17-12-2005 o 11:54. |
|
|
|
|
#149 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
Zawsze niezadowoleni ... pomysl se po co teras sorcowi albo drutowi uhy .. ?? teras o wiele bardziej opłaca sie kupowac manafluidy za 55 gp kture dajom od 50 many do 150 many na exura vita kosztuje 150 many
bp uh kupiony w sklepie=4 bp manafluidow okolo ... ;] |
|
|
|
|
#150 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Profesja: Knight
|
na moje troche z ta grafa spiepszyli niektore przejscia sa za waskie ale efekt ogulnie niezly a co do reswo to zal mi troche bo wtedy skile mialem juz nabite i lvl a tu nic ale coz faccom powini tez cos wynagrodzic wkoncu kazdy na tym stracil a i czy skile seryjnie szybciej rosna bo u mnie ida po staremu albo nie widze roznicy
|
|
|
|
|
#151 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Imię: Wasal'Xantix
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam nowej
Świat: Obsidia
Poziom: 28
Poziom mag.: 3*
|
Cytuj:
Tak poza tym Witam wszystkich, to mój pierwszy postr A co do samego update to raczej wszystko na plus, tylko knighty i palle sie wkurzają zawsze, że np. 11 Sorc wybił cały resp cyców Komu coś się nie podoba, nikt nikogo nie zmusza grać (tak myśle przynajmniej ) |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
Ectoplasmical container
kto wie co to jest i do czego służy niech napisze plz. |
|
|
|
|
#153 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
Bardzo dobry pomysł z tym updatem. Super zmianki, fajna grafika, mana szybko się odnawia - mam tylko zastrzeżenie do żółtego odcienia w podziemiach, kiedy jest zapalony torch lub coś takiego... ten kolor jest oooobrzydliwy. Bez obrazy... ale można się przyzwyczaić.
![]() |
|
|
|
|
#156 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
JA NIE
NIE WIEM JAK NASI MODKOWIE ![]() |
|
|
|
|
#158 |
|
Guest
|
Grafa w porzu! ale mana na czary to już przegięcie!!!!!!!!!!!!!!
chyba CibShoft (czy jakoś tak) POKRĘCIŁO!!!!!!! .I ta mana jest właśnie najgorsza!!!!!!!!!!! Kto widział zeby HMM robić od 25lvl ZWYKŁEGO!!!! Swoim magiem robiłem już HMM gdy nadeszeło "USPRAWNIENIE" Głupie ulepszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Lord Grycio LVL:10 MLVL:4(i troche) ![]() |
|
|
#159 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
Przydały by się nowe tereny, szczególnie na rooku. Ta grafa jest w pożo ale liczylem na coś więcej. Pozdro
![]() |
|
|
|
|
#160 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Łask
|
dla mnie ten update moze byc szybciej mana leci i to jest chyba najwiekszy plus...grafika tez duzo ladniejsza...tylko na co sorcom te różdzki?
|
|
|