Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-05-2004, 19:36   #21
Mr Logest
Użytkownik Forum

Mr Logest's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez eerion
Cytuj:
popracuj nad Ego.. jeśli ten post ma być po to by wszyscy Cię poklepali po ramieniu mówiąc zostań, to dostałeś co chcaiłeś, jeśli chciałeś coś mienić..nie licz na to, generalnie ludzie tacy są i nie zmienisz tego jako jednostka.. po prostu staraj się nie być takim, a już świat jest lepszy..o 1..
Jak cie dorwe frajerze to zginiesz.
Dejvo był i ejst wspaniałym człowiekiem - skromnym i chetnie niosącym pomoc wszystkim.
Napisał ze odszedł- jak człowiek z honorem.
Lepiej tak niż po angielsku.
Dlatego trochę szacunku dla niego poniważ choćbyś nie wiadomo jak sie starał nigdy nie będziesz taki dobry jak on- wspaniały grafik i przyjaciel...

ech..zaczynam rozumieć decyzje niektórych..
po prostu rotfl.

@eerion.. składasz litery? nie wycinaj kontekstu.. czytaj ze zrozumieniem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-05-2004, 20:26   #22
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

@ EErion

Jak jest skromnym czlowiekiem to o co takie ceregiele?
Po angielsku mozna.
Skromniej.
she_devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-05-2004, 20:31   #23
Borys Palldayn honoru
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2004

Borys Palldayn honoru ma numer GG 2640199 Adres Jabbera do Borys Palldayn honoru
Domyślny

Uszanujmy jego decyzje lecz on nie odejdzie dopóki nie skończy swojego laya ja to wiem poznałem się na niektórych np. na eerionie jednym z tych ludzi w 9999% był ........yyyyyy JEDI to jeden wielki nabijacz psotów co z tego że miał ich dużo skoro tylko 2% nie były obraźliwe musze się dowiedzieć o kogo chodziło ja mam dopiero ponad sto a niektórzy uważają to jako miejsce do pogadania a to jest jak .............. pogrzeb 2 osób bosala i dejvo słoo honoru popłakałem się i chyba większość osób wie że Dejvo nie będzie patrzył na ten temat z chęcią tylko proszę cie dejvo wróć tu kiedyś nie ja zaraz nie wytrzymam ide się zrokować nieeeeee nie zaraz popłacze się jak mały dzidziuś jeśli odejdzie Hegemon lub Matheus odejde z nim jeśli kotomaniak też wsómie co będzie z działem twórczość bez najlepszych kronikarzy czy wiecie kto "poprosił" Bosala o odejście a;bo o co z tym chodzi jeśli to nie publiczne to na PW albo chociaż adres jego stroy plx
Borys Palldayn honoru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-05-2004, 21:49   #24
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
ech..zaczynam rozumieć decyzje niektórych..
po prostu rotfl.

@eerion.. składasz litery? nie wycinaj kontekstu.. czytaj ze zrozumieniem
wiesz - napisałem to troche obraźliwie bo facet stwierdził ze zrobił rozgłos sobie tym odejściem - on zrobił słusznie- mówiąc swym kolegom i wszystkim modkom.
Był tu już od długiego czasu - zrobił słusznie.
Nigdy nie nabijał postów, co jest aktem chluby. Jak facet uważa ze dejvo cche uczynić siebie sławnym tym poakzowym odejściem to widać zę go nie znał - jak go nie znał to po co sie wyraża??
@ she_devil
Czy uważasz ze byłoby to w porządku.
Powiedzieć wszytkim nara bez wytłuamczenia?
Czy jakby twoja przyjaciółka tak zrobiła to ty byś była szczęśliwa?
On wytłumaczył tutaj wszystko- to mu się chwali- jak cos nie pasuje to proszę - zostaw to dla siebie, albowiem popełniasz błąd uznajac go za człowieka rozgłosu szukającego
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-05-2004, 22:10   #25
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

Nie wiem nadal dlaczego kilka osób odchodzi z tibia.pl ... Dejvo - zrób coś dla mnie i wyślij mi PW z wytłumaczeniem Twojej decyzji.
Eerion - Ciebie też o to proszę o ile jesteś pewien, że odchodzisz...
[ALIGN=center]HAIL USERS! [/ALIGN]
stary 24-05-2004, 23:02   #26
Monoskar
Użytkownik Forum

Monoskar's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna

Monoskar ma numer GG 3253757
Domyślny

Cytuj:

..........
@ she_devil

..........
On wytłumaczył tutaj wszystko- to mu się chwali- jak cos nie pasuje to proszę - zostaw to dla siebie, albowiem popełniasz błąd uznajac go za człowieka rozgłosu szukającego

Gdy zobaczyłem tytuł temat pomyślałem: "Kolejny pajac szarpie się z angielskim nie mając o nim zielonego pojęcia (Mr Logest już to naprawił w swoim poście). Po przeczyatniu postów już mi się płakać chce Może i koleś jest wartościowy, lubiany, trele morele i figo fago (nie wiem, nie znam), z drugiej strony odstawia szopę, robiąc wielki dramat ze swojego odejścia. Jedno wielkie użalanie się nad sobą i sytuacją na forum, po czym oczekiwanie na posty typu "nie odchodź" itd, brak mi słów....

@eerion -> Nie napisałeś tego do mnie ale mnie krew zalewa: gdyby mój kumpel, przyjaciel czy nawet znajomy chciałby odejść z forum, na którym coś działał, z pewnością poinformowałby mnie używając GG, mail'i, sms'ów, gołębi pocztowych, prywatnych wiadomości itd.
"On wytłumaczył tutaj wszystko", spoko, wychodzi na to, że autorzy postów w tym temacie to debile (łącznie z modkami), bo piszą posty typu: "podaj mi powody odejścia na GG", "Odezwij się na Irc'u, chciałbym wiedzieć dlaczego"...

@Dejvo: nie znam Cię, nawet Cię nie kojarzę po postach, ale TRZYMAJ SIĘ
3) 14
4) knight
5) 42/39 22mlvl
7) Szaukam, żeby mniec prostekt
9) sama nie wiem czy sie na cokolwiek nadaje ...
Monoskar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-05-2004, 06:07   #27
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Domyślny

@ monoskar:
No wiesz- typu nie ma numerów wszystkich znajomych z forum tibia.pl, poza tym, jakby wszedł na irca to by mu się komp chyba zwiesił z powodu zawalenia wiadomościami.
I jeszcze jedno.
On napisał że odchodzi - szopke my robimy więc mi tu nie gada.
Przeczytaj sobie cały temat od początku i zobaczysz ze nie on lecz userzy & friends robią tą zadymę z jego odejściem

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
stary 25-05-2004, 12:22   #28
Munkol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2004

Domyślny

Nie watpie ze jest to historyczna chwila ale poraz pierwszy od bardzo dlugiego czasu (chyba z 3-4 miesiace) poraz pierwszy udalo mi sie wbic na twoja stronke. Co prawda nie wiele sie zmienilo od mojej ostatniej wizyty co mnie bardzo rozczarowalao.
Mam nadzieje ze wrucisz na to forum lub inne ale bedziesz z niekturymi w kontakcie :/ co prawda sie nie znamy ale pisalismy sobie na PW
Munkol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-05-2004, 12:33   #29
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

bye~
srry ze nie dolacze sie do postow "zostan plxxxxx" "odzezwij sie na gg" "napisz na pw" ale takie wypowiedzi mnie po prostu smiesza :rolleyes:
Cytuj:
On napisał że odchodzi - szopke my robimy więc mi tu nie gada.
a myslisz ze po co sie pisze takie tematy? wlasnie po to zeby ludzie robili szopke, a potem laskawie mowisz "Skoro mnie tak kochacie to do was wracam, dziekuje za wsparcie "

p.s nie chce atakowac w tym poscie samego dejvo, bo lubilem go jako usera, ale ostatnio widzialem tyle podobnych tematow ( nie na tym forum ) ze po prostu zaczyna mnie to smieszyc ( w negatywnym tego slowa znaczeniu )
stary 25-05-2004, 13:06   #30
Mr Logest
Użytkownik Forum

Mr Logest's Avatar

Domyślny

@re up..

no i właśnie o tym pisałem w swoim poście.

a wystarczy tylko wejsc na forum dan00bii na tibia.com i zobaczyc
jak tam co chwile jakiś lol pisze o swoich decyzjach..żegna się.. etc...

walkor miał odejść..a tym czasem, zaczał grać zabijajac wszystkich wkoło byle tylko im sie trafił skull.. po chwili jego post zniknął o odejsciu.. wczroaj sie przynajmnij skompromitował i stracił tutora.

do szczytu szcztów dochodzi tam , gdy jeden koleś pisze o tym ze mial deda, hacka niewiadomo co i odchodzi, a za chwile ktos pisze..zaklada tematy etc pt zbiorka stuffu dla kolesia.. ...po 12 postach nagle ktos ujawnia sprawe ze to jego wlasny uhmaker z innego acc i rotfl.

Deyvo, powodzenia w zyciu poza tibia.pl.
stary 25-05-2004, 14:30   #31
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Domyślny

@ Gimli - za dobrze znam Dejvo zeby on tak zrobił.
On naprawdę odszedł, a jeśli wróci to troche to potrwa.
Jak niektórzy ludzie tak robią żeby sławę zdobyć to ich sprawa.
Ale jeśli ktoś oznajmnia ze odszedł, a inni krzyczą w stylu "nie odchdoź" i robią nie wiadomo co to jest inna sprawa.
@ GvK.
Podziękuj Gewofowi & Dobo

stary 25-05-2004, 14:47   #32
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Domyślny

Cytuj:

@ she_devil

Eeee...... jedna z moich przyjacioke wlasie tak zrobila.
Po za tym mogl to zrobic po angiesku bez zadnych Ceregieli napisac znajomym pa i juz.
stary 25-05-2004, 14:59   #33
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Domyślny

Mógłby.
Ale wysyłać wszystkim, ktoś y się obraził bo nie dostał, a tak jest wszytko w porządku.
jak tak twoja przyjaciółka zrobiła to miałaś nieźle porytą na bani przyjaciółkę, która nawet na mioano koleżanki nie zasługiwaa

stary 25-05-2004, 16:34   #34
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ludzie nawet gdyby D. odszedl 'PO ANGIELSKU' to po jakims czasioe ktos by odkryl jego odejscie(nie pisze postow, jest offline etc.) i by byla wieksza szopka-ten ktos by zalozyl temat w takim stylu, ale by byly jeszcze posty 'DLACZEGO NAM NIE POWIEDZIALES??? MOGLES ODEJSC Z POZEGNANIEM'...
Ja go przeciez tez nie znalem tak wlasciwie-pamietam jak napisalem do niego na Eterni to on do mnie 'A ty kto'... Po prostu ja widzialem jego posty, on wnosil cos nowego do tego forum, nowe pomysly itd... On jako jedyny robil cos na RPGMAKER(ktos to wogole zna?), w Tworczosci staral sie byc oryginalny-jakies puzzle, gry, zeby nie tluc caly czas tych samych opowiadan, nie powtarzac pomyslow...

Jak tu powiedziano-to decyzja Dejvo. Tak jak kazdemu, przykro mi, jednak te najnowsze posty uswiadomily mi, ze pisanie 'nie odchodz plx plx' odniesie podobny skutek jak pisanie w Tibii 'free item plx plx'-co najwyzej moze pogorszyc sytuacje...
Cya Dejvo! Moze sie jeszcze spotkamy!
stary 25-05-2004, 16:38   #35
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Mógłby.
Ale wysyłać wszystkim, ktoś y się obraził bo nie dostał, a tak jest wszytko w porządku.
jak tak twoja przyjaciółka zrobiła to miałaś nieźle porytą na bani przyjaciółkę, która nawet na mioano koleżanki nie zasługiwaa

Jakby sie obrazil to uz by Dejvo tego nie zauwazyl.
A po zatym...
Ja sie tam nie wkurzylam jej problem...
stary 25-05-2004, 20:37   #36
Mleczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)

Mleczyk ma numer GG 3445000 Mleczyk ma login Tlenu franticcccc@tlen.pl
Domyślny

a ja napisze, że szanuje Dejvo za jego decyzje i wg mnie jest to bardzo inteligentny człowiek - szczególnie przypadł mi do gustu tekst z lizaniem dupy! święta racja, normalnie święta...

podziwiam go za taką decyzją i myśle, że była ona sluszna, bo wiem (jestem pewien), że ją przemyślał i wiedział co robi.

dlatego nie napisze, żeby wrócił.

a jego grafiki były genialne. jak dla mnie przynajmniej.

btw. co do tych ludzi z setkami postów... po prostu - to my, nieważne ile postów mamy - obluda
Mleczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania