|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() Niestety sytuacja na tym opanowanym przez polaków serwerze wygląda bardzo nieciekawie. Coraz więcej osób jest zastraszanych przez Karoleera i jego gang (patrz: Mystic Bosman, Revul Gaga etc.). A dlaczego? Proste, jak mówią anonimowi gracze, Karoleer luruje mino archery pod Foldę w pewne miejsce i zbiera krwawe żniwo. Później, gdy ci nagłaśniają sprawe on straszy ich "Huntem i swoimi kolesiami."
To jest tylko jeden przykład na terror panujący na tym świecie. Ja powiedzialem o sytuacji panującej wśród szeregowych graczy na celeście o reszcie niech wypowiedzą się H-lvle. Może wtedy sytuacja na świecie stanie się bardziej klarowna.. ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Aedran - 09-12-2005 o 13:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Z tego co wiem Celesta jest serwerem non pvp wiec jak można tam huntem straszyc??
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() Ta celesta jest non-pvp, tez nie wiem o co ci chodzi z tym huntem :> Cos ci sie chyba pomylilo!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehehe...
Nie, nie pomyliło mi się to był cytat... A ten hunt to polega na tym, że gostek będzie cię trapował... Ci którzy grają na Non-PvP wiedzą o co chodzi! Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Roftl and lol
Karoller czy jak sie tam Wabi to zwykly czopek on Kazdego straszy..i tak nic nie zrobi bo kazdy go oleje Pozatym niby to server pvp ale gdy bardzo chcesz mozna komus powiekszyc death liste. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() #Pozatym niby to server pvp ale gdy bardzo chcesz mozna komus powiekszyc death liste.
ehh to jest SERVER NOT PvP Nie mozna PvP ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Karolek ma bana do 8 stycznia wiec mozecie grac spokojnie. Btw. od kiedy Revul z Karolkiem działa? Lmao? Mystic Bosman jeszcze moze tak ale Revul to watpie.
Pozdrawiam Karolka! Hunted? Lmao..... EDIT: Boicie sie go?? Mam sie śmiać czy płakać?...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 10-12-2005 o 23:03. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @Grue
Wszystko naraz ;] Ostatnio edytowany przez alz - 11-12-2005 o 19:11. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() a ja to co niby kto pomaga karowi zawsze.....=.=
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Grue i widzisz malo wiesz , ktos ma problem do Karolka ma do mnie i Revula , jesli niewierzycie napiszcie w grze z checia sie pobawie jak bede mial czas , milo ze nasz niby gang <rotfl> ma taka slawe xD I karolek nic nierobi ? to sie zdziwicie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Witmac - 19-12-2005 o 15:47. |
||||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Carlin/Celesta
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Taki kozak zeby pisac temaciki na tibia.pl ;] To podaj swoj nick pogadamy na tibii kk? :> ogolnie
ROTFL! xD HASUAHS JESTEM SLAWNY! XD Btw. Grue, sytuacja sie wyjasnila, przeprosilem wiec w czym problem? -.- Kto uwaza ze nic nie ptorafie zrobic tylko "straszyc huntem na non pvp " to niech poda nick i nie s*******a przed tymi guardami ok? xP
Pi.erdole, nie robie ; ) Ostatnio edytowany przez Karoler - 19-12-2005 o 15:47. |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() loOol n/c Karoleer ^^ n1 plx kill me ;D
jak Karoleer'q chcesz miec dluzsza deaths liste msg plx a co do tego ze celesta n-pvp zabijanie ludzi sprawia duza frajde =] |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaroneczek
Gildia: Force of Darkness
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() FoD hehehehe widze ze moja gildia ownuje celeste ahahaha Thristen ty tez jestes czopek
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Celesta Non PVP ale zabijac sie da
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
otoz to ;] pfff chwilowy odpoczynek od sorca to nic nadal moge zabijac pare postaci 30+ sie ma : ) Thristen zeby tobie sie ta lista nie powiekszyla xD
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Play 4 fun. Karoleer wtedy jeszcze nie wiedziałem, że sie sprawa wyjaśniła itp. Ale i tak ogólnie grać za bardzo mi sie niechce. Pozatym niedługo do Armii
![]() pozdro and many frags.... lmao Grue~
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro idziesz do armii to zycze duzo fragow ;p
Do_Autora_Tego_Smiesznego_Tematu Lepiej pomarz o slowniku nie o demonach xP
#20 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
przeczytaj 545455x moj post Wczesniejszy i sie Domysl czy jest on kierowany do Ciebie.. Nic do ciebie Nie mam nic do Zadnego kolesia z Fod Bo to sami kumple -.-' Pozatym Jesli chcesz mi grozic "Sobą" bo watpie ze jakis (moj kumpel) zechce mnie ganiac Bo ty masz taka Zachcianke Wiec? Maka ty klusek ja czopek.. k xDDD? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |