![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Topik
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 98
Skille: 84/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bylem juz 5 w kolejca a tu nagle mi wyskakuje informacja ze wszystkie serwery sa offline!! .... czekalem 10 godzin zeby sie zalogowac..jestem zalamany
![]() Juz nie mam info ze swiaty sa offline tlyko ze Ip adress blocked for 30 minut. A tak chcialem dzisiaj sobie pograc na kyrze. Ostatnio edytowany przez Topik - 21-12-2005 o 19:19. |
![]() |
|
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
![]() Ludzie chodza na nowe servery zeby sie pobic z innymi... od tego sa otsy, niektorzy chca pograc a przez wasze ***ane wojny nie da sie nic zrobic bo gonia kogos i "przypadkowo" zabija ciebie...
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() ja powiem tyle jak polacy naucza sie grac to bedzie mozna pomyslec nad podbojem serva a teraz jedynie mozna o tym pomarzyc.. po drugiepo co tyle ludu sie pcha na serva.. omg tyle czekania w kolejce i nieraz nic z tego.. bezsens.. no a tak poza tym to lajcik.. powodzenia wam rzycze..
ps a to wlasnie dlatego pszeszedlem na guild wars zeby nie czekac w kolejce zeby nie miec zapelnionych expowisk i zeby miec fajna zabawe.. polecam wszystkim pozdrawiam wszystkich |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Harmonia
Imię: Apul Mushroomhead
Profesja: Rookstayer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 21/27
|
![]() Super jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 21-12-2005 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Mam pytanko. Czy na tych servach będziemożna kiedyś grać bez pacca?
|
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Spoko all wypedzimy swe z serva jestem 891 w kolejce ale sie nie poddaje !! bo walcze z swe
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() Tak, będzie można grać bez Pacca, już ktoś się o to pytał
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
|
![]() Ogólnie zaczne od tego, że rzadko pisze na forach... chyba że nie mam co
robić jak teraz no własnie w tej chwili próbuje sie K---A zalogowac 7h i jestem na zaje----ym 200 miejscu. Więc dziś sobie nie pogram... Radze wszystkim żeby ku--a nie pisali głupot o wojnach tylko zaczeli expic i robic lvl bo narazie to szwedzi i br są przed nami na liście expa. Ja osobiście nie chce zadnej wojny, ale jak czytam posty na tym forum to wiem, że one będa i najgorsze co mi sie wydaje to, to że będa wojny pl vs pl. Bo z tych postow wynika, że na Kyrze będa grać sami szaleńcy... Heh nie chce mi sie wiecej pisac... Papapapas Myrmidons forever |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Harmonia
Imię: Apul Mushroomhead
Profesja: Rookstayer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 21/27
|
![]() Powiem szczerze ze to nie ma sensu tera grac nie dosc ze tulu w kolejce i czekac coś 10h trzeba zeby sie dostac to jeszcze ponad 170 ludzi jest na rooku byłem tam dzis od 1 do 5 i mam tylko 3 level nie ma gdzie expic ludzi tyle ze sie nie da grac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 187
![]() |
![]() najlepiej nabijajcie lvl i przeganiać br z lvl, a potem sie zobaczy, bo jeżeli
PS. Q**a kiedy facc beda mogi sie zalogować, bo juz nie moge ... PS2. Ciekawe ile jest warte plate armor ![]()
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaka ta "polska" jest porytym krajem czekam w kolejce 4 godz. jestem juz 300 kturys az tu nagle prad wcieo na sek. wchodze do swojego pokoju patrze shit:/ komp siadl dobra 4 godz. poszly sie je**ć wychodze na klatke a tu moje occzy widzą sąsiada ktury grzebie przy prądzie ale dlaczego grzebal bo ma prąd na lewo i mu siadl to musial innym wylaczyc , zeby sobie zrobic.A jakie moje zdziwinie jak po 2 godz. chcem kompa włączyć ale on ani rusz musialem pogrzebac myslalem ze bede musial isc do sasiada na gure i go poinformowac ze bedzie mial na swieta dodatkowe koszty ale jakims fuxem komp ruszył.Wiec koncząc moją wyczerpujaca wypowiedz uwazajcie na ludzi kturzy kradna prad poniewaz bedzie na huncie na jakims lepszym potworku a tu pach niema pradu i napis "you are dead."
PS.wczesniej na mojej ulicy internet siadl na 10 min. co za Polska ![]()
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak cos kupuje na obojetnym servie to wpierw rozmawiam z 30 min. po angielsku i dopiero po tej rozmowie sie ja lub osoba rozmawiajaca pyta "pl?" to po tej konweracji dowiaduje sie czy polak jest noobem czy nie a jak ktos biegnie za mna i krzyczy pl nawet sie slowem nie odezwe bo odrazu ze kto ?? POLSKI NOOB
![]()
#199 |
Guest
|
![]() Qtwa... Rowniez jak poprzednicy jestem zairytowany tą sprawą z ładowaniem sie waiting listy ;/. Kupiłem specialnie pacca aby se pograc na new servie a tymczasem sa kolejki i nie moge sie wogole dostac na server (juz 1 dzien pacca w plecy =/). Za co ja płacę? Jutro wstaje rano o 5:00, mam nadzieje ze bede przynajmniej 300+ w kolejce xD, ne tak jak dzisiaj 980 -.- i czekalem 8h po czym patrze i jestem 855 -.-. Shit shit shit! Mam nadzieje ze all szybka wyjda ze smierdzącego rooka i będa limity na 900+ osob ;]
|
![]() |
#200 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() Cytuj:
hehehe zobzczysz jakie wtedy dopiero beda kolejki ziom ![]() |
|
![]() |