![]() |
#201 |
Użytkownik forum
|
![]() Święte słowa, uważam że wiekszosć polakow to nooby bo stoja w dp albo....
obok dp lub.... nad dp a czasami nawet...pod dplecz może sie zdarzyć że stoja gdzie indziej Oo sry za głupawe posty ale nie mam co pisać i co robić |
![]() |
|
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
|
![]() Ziom wlasnie jak sie ma pacc to wiadomo....
ahuahauahauahua (widac to teraz xD) Myrmidons forever |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rook Master Rafux
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Neptera
Poziom: 23
Skille: 20/24
|
![]() ahh Panowie ,jest godzina 22:59 , jestem na liscie na 600 miejscu i ide spac , zostawiam kompa i zobaymy ktory bede jak sie obudze o 7 rano
![]() Panowie logowac sie do gry nie przestawac !!! damy rade ze szwedami , chyba maja mniejsza liczbe ludnosci kraju :> ? ![]()
#205 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ma troche racjibo polacy zamiast sobie pomagac to sami wiecie co robia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() Najbardziej mnie denerwuje ta kolejka.
A mianowicie: siedze juz w kolejce 12(!)godzin. Na początku bylo ~500osob. 0 discow i takich tam. Kolejka ta jest tylko na rooka. Jaki z tego morał? Że te 150(!) osób co jest online przechodzi rooka ~12 godzin siedzac powiedzmy non-stop przed komputerem. To jest po prostu chore! Ja przechodzilem na Elysii(PACC ofkoz) 2 godziny nie kupujac od innych itemkow. Po prostu poszedlem na raty, posprzedawalem ciala, kupilem hatcheta i heyah banana. Dochodzi północ, myślałem, że parę osób zejdzie, a tu nic! Prawie pół godziny muszę teraz czekać aż 1 osoba zejdze. No więc wychodzi na to, że ten server od początku jest zan00biany(btw. 19lvli w 3 dni grania po ~3-4h na Elysii mialem;p)! Ostatnio edytowany przez Whitr Mas - 21-12-2005 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() ja sie nie chwale ale odpaliłem nowy server o 11 (Kyre) 725 miejsce po 10 godzinach o 21 patrze 55 miejsce poczekałem pół godziny 54 . olałem to i wyłączyłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratuluję poświęcenia
![]() Ja to muszę się z mamą kłócić o każdą chwilę, a mam zamiar dzisiaj(kawałek jutra) wbić 8lvl żeby już kolejki nie było;p BTW. Kto szuka ludzi do gildii? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Whitr Mas - 21-12-2005 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() jestem 130 w kolejce dziś nieśpie gram do 10 rano może mi się uda... 8lvl ale z full rookiem to wątpie w to
|
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
|
![]() To jest właśnie problem: full rook.
Mogliby zrobić 4 światy standardowo i wszyscy by się cieszyly, bo choć trochę mniejsze kolejki byłyby. |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Robie postać na kyrze.... właże i patrze O.o 865 miejsce w kolejce xD rano powinno być lepiej
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Gigancik Ros
Świat: Aldora
Poziom: 33
Skille: 24/28
|
![]() Doczytałem posty do połowy. Dalej nie moge czytać bo wpierw mój odruch wymiotny wytrę z monitora. Jedno wiem na pewno - mojej nogi na Kyrze nie postawie. Jak można być razem jako naród na jakimś świecie jak się czyta takie ksenofobiczne posty (nie mówie o wszystkich). Ta zajadłość lejąca się po forum, ten ton wyższości narodu wybranego (ale do czego?).
Właśnie takie zachowania powodują że jak jestem za granicą i słyszę polski język to uciekam w drugą stronę widząc zachowanie moich kochanych "rodaków". @off topic Z okazji zbliżających sie Świąt życzę wszystkim dużo miłości, zrozumienia oraz spokoju. No i oczywiście dużo wymarzonych prezentów. |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() pytałem sie ludzików na servie i podobno o...a czy mówić...wtedy wszyscy wbijeie i ja zostane jak jakiś pajac
![]() no dobra..niby o 8:00 ale niewiem czy to prawda ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]() Ta... na Kyrze jest 100% o 8:00. Ja sie wbijam od 5:00 na serva. Jestem juz 163
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Rook Master Rafux
Świat: Neptera
Poziom: 23
Skille: 20/24
|
![]() nooooooooo!!! po 24 godzianch logowania wbilem na server i jestem juz dwie godziny i zdazylem spotkac dwa raty z czego mi jednego zabili aktualnie mam 5 expa w pol godziny grania... ; [ ]
#220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() SpÓŹniŁem Sie 5 Minut Na Save Servera I Jestem Kur**** 575 No Ludzie Kur*** LitoŚci!!!!!!!!!
|
![]() |