![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() @Forlen
Nie, nie mogą się jeszcze logować. @All who wants own Kyria 1. Napiszcie jakie były wasze najlepsze chary, oczywiscie jesli to byly ponad 45level. 2. Zastanówcie sie czy warto walczyc taką ekipą jaką wy jestescie z wszystkimi szwedami, którzy zostali wywaleni z ich serverów za PG lub inne. 3. Szwedzi stanowia 30~% servera. 4. Zyczę powodzenia
![]() |
#242 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Mielec
Imię: ********
Profesja: Knight
Świat: Mythera
Poziom: 17
Skille: 52/51
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() hehe no tak bedzie wojna chlopakow z furoroy i ja do tego tez sie przylanaczm bo jestem z wami chlopaki ja tez gralem na furora i odchodze ,poniewaz ciagle grozili huntami i dupa** .Ale teraz musi zapanowac porzadek na Kyra i chlopaki z furora beda oczywiscie najlepsi
Ja też grałem na furori i jestem z wami chłopaki P.S. mój nick na furori to ZOORX |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @wszyscy co mają neostrade.
Wy chyba macie jakiś biedny pakiet! Ja mam neo 655,2 kB/sec i wszystko pięknie chodzi, w tibii nigdy w życiu nie miałem kicka, nie wspominajać już o lagach, więc nie wiem na co narzekacie.
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() KIedy bedzie mozna zobaczyć od jakiego lvl jakie czary bo ja nie wiem np. od ktorego exura vita teraz chula :/
|
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yogol
Świat: Nebula
Poziom: 54
|
![]() hmm jak zwykle tylko pacc maja dostęp do nowych terenów
(światów) nie podoba mi sie to ale cóż co zrobic. Ja tam wole na starym świecie grać moim kochanym ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]() Witam każdego mam tu takie zażalenie i chciałbym sie dowiedzieć czy każdy ma taki problem jak ja.Jak wszyscy juz wiemy powstały 2 nowe światy ale co z tego jak nie można sie podłączyc?Czekać w kolejkach po 8-10 h i bez skutku !?!? Co ten CipSoft robi !!?Czekasz w kolejce 10 h wejdziesz moze na troche i Kick ?!!?!? Żałosne !!!!!!!!!!
|
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() Straciłem cierpliwość... KIEDY PODNIOSĄ TEN LIMIT ?!
[Płace za pacc a nie kilu dniowe czekanie w kolejce] btw. byłem 400 a nagle zrobiłem się 686 ! Ostatnio edytowany przez Whitr Mas - 22-12-2005 o 11:28. |
![]() |
![]() |
#248 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#249 |
Guest
|
![]() No chlopaki ja juz nie dlugo bede tylko 67 kolejek ,ale i tak juz czekam prawie 5 h
![]() A moj kolega czekal 6 godzin i z 30 min temu jak zostalo mu do konca 100 kolejek nie mial internetu ![]() Ostatnio edytowany przez UbLiquz - 22-12-2005 o 11:36. |
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Bede musial uciekac ![]()
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Możecie pisać co sie wam podoba, ale nie sadzicie ze ludzie nie chcą słuchac tego, który jestes w kolejce z jakiego na jakie miejsce cie przerzuciło.
Jeszcze jedno bo zabardzo nie rozumiem, skoro furora to polski server to dlaczego macie hunty ... lol.
#253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() wczoraj byłem 150 z rana i disc,
potem 12 h siedzialem 19 byłem i... stara karze wyłączyć ! |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
Lokacja: Piekary.Sl
![]() |
![]() wedlug mnie to to jest jakas przesada, od chwili wlaczenia serwera czekan z wlaczona tibia w kolejce !!!!!! 24h i jak tylko wdrapie sie z pozycji 800-600 na czolowke 20-100 zostaje zresetaowany i odnowa, czy ja q... place ze bugi czy gre, niepoto mam pacca zeby go marnowac na czekanie w kolejce tylko po to zeby mnie wyj... na koniec po 8h czekania, to sa jakies kpiny !!!!
ludzie smigaja juz na 22+lvl a ja czekam, co za popi..... szwabski serwer, Moje nerwy sie wyczerpaly, niech tylko tibia.com zadziala to caly Cipsoft sie dowie co o nim mysle. ps. pisze z logina brata !! |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
![]() Racja By zrobili z 6 servow i na rooku zeby moglo grac wiecej ludzi np po 400 i by wszyscy byli happy
![]() ![]() LIPAAAAAAAAAAAaa ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]() Może koalicja z BR?
![]() ![]() Tak serio, NA JAKIE GÓWN* WOJNY KOMU??? |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
|
![]() CipSoft chyba po...... właczylem po save tibie niedawno byłem już 69 w kolejce i mnie wyj..... jak tak dalej pujdzie to za tydzien wejde na maina a mam już 6 lv
KIEDT NIE BEDZIE TYCH ZJE..... KOLEJEK Ostatnio edytowany przez Pan zbych - 22-12-2005 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Bychawa
Imię: Child of Voodoo
Profesja: Knight
Gildia: Acient Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ZAKŁADAŁBY ktoś rodzinkę na nowym z serverów? ja proponuje Ocera. Trzeba jeszcze dać nazwę rodince ja proponuje Vam'Helsing. pełna nazwa będzie wyglądać na przykład tak Lesiu Vam'Helsing. Co wy na to?
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Rook Master Rafux
Świat: Neptera
Poziom: 23
Skille: 20/24
|
![]() chyba nie jestes w temacie...
#260 |
Użytkownik forum
|
![]() To kpiny sa qr-- m-c ja pier---e nie no. Bez sensu , ci na mainie spoko expia juz sobie, a k--- wiekszosc nie moze sie wlogowac a jak sie wloguje to pogra 1-2h i zrobi 500-800 expa =/.Mam 6lvl ale zanim wyjde na main to pierwszy na liscie expa bedzie mial 40lvl
|
![]() |