| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-12-2005, 22:33 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 10 2005 Wiek: 32 Posty: 16 Stan: Na emeryturze Profesja: Knight   |   Recovery key to remedium. Poczytaj sobie, nawet na tibia.pl jest o tym poradnik. Oto link: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=168020 | 
|   |   | 
|  25-12-2005, 22:42 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 06 2004 Lokacja: Wrocław Posty: 242 Stan: Aktywny gracz Imię: Cos, co jesz z Sosem Profesja: Elite Knight Gildia: Hogwart Świat: Kyra Poziom: 50 Skille: XxX/xXx Poziom mag.: 6   |   Jeśli pozmieniał E-maila i passy to na twoje konto E-mail powinno przyjść potwierdzenie, Chyba że je także ci Shackował. Jeśli nie wiesz co to Rekcover key, to pewnie jego nie zakładałeś.... 
				__________________ Monastery of Dead Always in my Heart | 
|   |   | 
|  25-12-2005, 22:53 | #4 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
  Jeśli minęło już od hacka 30 dni, to ostatnim rozwiązaniem jest recovery key. Jeśli go nie posiadasz, to masz pecha-.- 
				__________________ www.pajacyk.pl | |
|   |   | 
|  25-12-2005, 22:57 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 01 2005 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 36 Posty: 136 Stan: Początkujący Imię: Lord Karrak Profesja: Elite Knight Świat: Isara Skille: 88/87 Poziom mag.: 6 |   Owszem jest szansa, że odzyskasz. Tą szansą jest recorvery key (niestety, aby go użyć, trzeba było go najpierw hmmm... 'zrobić', kiedy miałeś dostęp do swojego konta). Natomiast sposobem jego 'zrobienia', użycia itp., podał kolega Chimney. Swoją drogą, Masz naprawdę zapłon... żeby hakcjer, albo ktolowiek inny (nawet Ty), zmienił adres e-mail trzeba czekać 30 dni (nie pamiętam dokładnie), aby ten adres naprawdę został zmieniony. 'Co tu robić? Co tu robić? Co tu robić? Trzeba się pogłowić, lecz cholera mózg, ani w przód, ani wstecz.' Pozdrawiam, LK EDIT @up nie dość, że mnie wyprzedził, to jeszcze poprawił (odnośnie ilośći dni oczekiwania na zamiane mejla). Wprowadzam poprawki do swojej wypowiedzi. 
				__________________ I am, what I am I am only one, but still I am one I cannot do everything, but still, I can do something I will not refuse to do something I can do. Helen Keller Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 25-12-2005 o 22:59. Powód: Buont... | 
|   |   | 
|  25-12-2005, 22:58 | #6 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 24 12 2005 Wiek: 31 Posty: 1,233 Stan: Aktywny Gracz Imię: Thy slayer Profesja: Rookstayer Świat: Candia Poziom: 9     |  haker sucks! haker to niemiła sprawa - miałem knighta na 15lv/3mlv i wiecie co?!ktoś mi sie whakował... ale sie wk****łem!!! miałem prawie 3K   p - set, devul helmet spike sword i dvarfen shield - wiem, nie mam się czym chwalić ale jednak to zawsze to samo - jeśli ci sie whakuje. jedyna różnica to P ACC ale teraz od nowa se gram i jakoś idzie... jeśli tobie też wywalił ten ************ haker itemki to nie ma rady, graj od nowa (chyba że masz kumpla co da ci jakąś ,,broń'' scale armor solider helmet copper shield, leather boots i dżinsy) wtedy możesz spróbować od nowa... mi nie wyszło  (jeśli ktoś chce mnie pomścić [THX  ] to dam namiary: Myszka Mikus / Pacera Polish Army - nie gildia ale HeadQuartess hakerów!!! watch out!!!) | 
|   |   | 
|  25-12-2005, 23:01 | #7 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 24 12 2005 Wiek: 31 Posty: 1,233 Stan: Aktywny Gracz Imię: Thy slayer Profesja: Rookstayer Świat: Candia Poziom: 9     |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  25-12-2005, 23:01 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 08 2005 Posty: 1,369   |   Hmm... A to pech...    | 
|   |   |