|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Co do mniętkiego serca to fakt, malo banujesz, popraw sie niedobry modku! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Jadzia dostała bana przez Racona, złapał mnie na IRC i pokazał palcem na cały ten spam, inaczej bym się tym nie zajął - musiałem wychodzić, i tak nie skasowałem wszystkich jego postów...
I jeszcze raz: http://student.icis.pcz.pl/~93693/bany.htm thx dla Gangrela czy Gniewa za udostepnienie skryptu do przerobienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Jezu widze, że ludzka głupota nie ma granic.... Ale te powody bana są... no nie wiem... z jednej strony komiczne, zaś z drugie tragiczne, że są tacy ludzie na świecie (info dla takich ludzi: mówie tu o noobach co podostawały bana).
Jednym słowem: Brawo Dałn 2005 ! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Zauważyłem pewną ciekawostke
![]() ten kto od czasu do czasu zagląda do twórczości chyba wie o co mi chodzi. offtopic: czy jest możliwość dostania namelocka na forum? Jeśli tak to do kogo mam się zgłaszać i w jaki sposób, bo chyba widać jaki mam nick ![]() EDIT: $corcerer: To wiem, gdy przeglądałem powody banów natknąłem się na max. 2 letni albo nie umiem patrzeć.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 28-12-2005 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 28-12-2005 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nieobecny.
|
![]() Gracz Tibii: nie wszytkie bany na tamtej liście to permy, są też miesięczne, dwuletnie, różne przeróżniste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Juz kiedys pisalem: User zbanowany przez Dr. Omader Powód: Kurde idiotow tak duzo na forum, a mi pomysly na powody banow sie koncza dla nich ![]() To mnie rozwalilo kiedys: User zbanowany przez Dwimenor Powód: ';:-:;/' zjada cię pająk za te keyloggery |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tematu, rzeczywiscie kilka bylo naprawde smiesznych, jestem ciekaw czy nadal bedzie Wam tak wesolo jak znajdziecie sie po drugiej stronie barykady. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fallen Angel
|
![]() @up
Czy ja wiem...praca jest ciężka, ale takie kommenty znacznie umilają nam życie. Owszem, to co robimy jest śmieszne. Gdyby nie to żaden moderator by się tu nie ostał.
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() @up
Olsnij nas wiec, jakie sa inne lepsze sposoby!
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Administrator
|
![]() Cytuj:
Nie bedziemy sie bawic z kretynami. Jesli ich nie stac na chwile myslenia i poszukanie czegos samemu, to czemu ja mam im swoj czas poswiecac? Skoro oni nie mysla o uczyciach innych gdy ich wyzywaja, gdy podkladaja im keylogery i potem ich okradaja, to czemu ja mam myslec o uczuciach kogos kto tak robi? Wbijam ich. Jedyne co mnie pociesza, to fakt ze idiotami latwiej sie rzadzi. Cytuj:
Czy ty widzisz ile tam tych banow jest? Myslisz ze ja nie mam lepszych rzeczy niz rozmawianie z kretynami? 3/4 z nich po 2 minutach rozmowy ze mna zaczeloby mnie wyzywac. Nie bede im wiecej czasu poswiecal niz jest potrzebne do klikniecia na przycisk banowania. Nie zyjemy w swiecie doskonalym, wiekszosc ludzi to totalni kretyni i nie mam zamiaru cackac sie z kazdym zeby sie zmienil bo mam go gdzies. Mam swoje zycie i wole je lepiej wykorzystac niz tlumaczenie ludziom jak sie uzywa mozgu. Nie chcemy kretynow na forum, nie chcemy ludzi lamiacych regulamin na forum i bedziemy ich dalej wywalac tak jak to robimy, a wiesz dlaczego? Bo to daje efekty, bo jak sie kogos porzadnie opieprzy, to w 90% przypadkow nie wroci na to forum i to jest nasz sukces, bo idiotow nie chcemy. W pozostalych 10% przypadkow, koles przemysli swoje postepowanie i postara sie nastepnym razem robic tak, zeby nie zostac zlinczowanym i to jest jeszcze lepszy sukces. Niezaleznie od efektu, ta metoda jest w 100% efektywna. Chcesz to zaloz wlasne forum, zdobadz tylu uzytkownikow i "rozmowiaj z kazdym z nich o tym co zrobil i dlaczego powinien inaczej zrobic", zycze powodzenia. Jestem gotow nawet kazdego kretyna odsylac do Ciebie, skoro tak chetnie chcesz im to tlumaczyc. :> Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-12-2005 o 03:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koleś daje temat: "Pomocy plx" i nie wie jak np. włączyć Tibicam. Lepiej - dać mu bana i nazwać idiotą czy pomóc? Jeśli dasz mu bana to nikt nie będzie zadowolony, a jeśli powiesz jak to zrobić i napiszesz żeby poprawnie tytulował temat, bardziej dbał o ortografię (oczywiście nie ostrym textem, gdzie te robaczki co zjadły Ci mózg i słownik) to obydwoje będziecie zadowoleni - Ty że mu pomogłeś i go nauczyłeś czegoś, a on poznał rozwiązanie swojego problemu. Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||||||||||||
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Koles daje na forum keylogger, okrada pare osob z ich ciezko zapracowanego sprzetu i czasem niszczy godziny ich pracy rookujac postac. Czy robi cos innego niz zwykly zlodziej czy dajmy na to wandal? Zlodziej wlamuje sie i okrada ludzi, wykreca im radia i kradnie samochody, samochody na ktore ciezko pracowali, a nie zawsze maja ubezpieczone, wiele godzin, dni, a nawet lat pracy tego czlowieka poszlo na marne. Co prawda z poziomu wartosci przedmiotow roznica jest duza pomiedzy plate setem, a nawet maluchem, ale tu chodzi o czas i zaangazowanie jakie ten czlowiek poswiecil by spelnic swoje marzenie. I wedlug ciebie ten czlowiek, ktory "hackuje" ludzi, nie jest gorszy od np. kogos kto godzinami stoi na mrozie z puszka i zbiera datki charytatywne dla kogos? Bo dla mnie jest i to bardzo. Jesli dla ciebie ci ludzie sa tyle samo warci to nie mamy o czym rozmawiac. Niektorzy nie sa kretynami to fakt, ale duzo ich tam jest, jedni sa poprostu glupi, inni sa nieczuli na cierpienie innych i zalezy im tylko na ich samych, inni poprostu nie potrafia zachowywac sie odpowiednio na forum. Wszyscy sa zli i wszyscy dostaja swoja kare na tym forum stosowna do swojego zachowania. Cytuj:
Cytuj:
Myslisz ze te powody banow sa dawane w zlosci? Mylisz sie. To rutyna, daje takie powody banow i jest to juz dla mnie od dawien dawna nudne. Tak postepujemy z najgorszymi uzytkownikami. Widze ze bardzo malo wiesz o naszym sposobie moderowania. Cytuj:
![]() Cytuj:
My za takie cos nie dajemy banow, oj nie. User za taki temat dostalby 3 do 6 punktow ostrzezenia - 3 za tytul tematu "pomocy" i 3 za zadanie pytania na ktore odpowiedz juz padla. Taki czlowiek nie zostanie przez nas nazwany totalnym kretynem. On moze nie wiedziec ze trzeba szukac na forum. Po takim ostrzezeniu sie tego nauczy juz. Zeby zostac przez nas zwyzywanym naprawde trzeba sobie zasluzyc. Takie wyroznienia naleza sie, za naprawde wybitne przejawy kretynizmu na forum. No bo moze mi nie powiesz, ze koles ktory zaklada temat o tresci "czemu psy nie podcierajaol sie papierem toaletowym" nie jest idiota. Madrzy ludzie tak nie postepuja. A ja nie mam czasu zeby mu tlumaczyc dlaczego postapil zle, od tego sa rodzice, ktorzy go wychowywali. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jakby mi w wieku 14 lat ktos powiedzial ze za 5 lat bede drugim adminem najwiekszej polskiej strony o tibii i bede mial wlasna firme to bym go wysmial ![]() Cytuj:
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Eh, tylko ja zrobiłem jeden temat na gremlina i dostałem wiele wyzwisk pod moim adresem, a na końcu ban. Takich przypadków jest od groma, zwłaszcza, że temat był bez wyzwisk. Dodatkowo jak ktos powiedzial zeby skonczyc mnie wyzywac to $cor powiedzial ze ja tego chce? Juz ja lepiej wiem czego chce.
No, ok niech będzie staracie się i niech tak zostanie. "Hackerów" należy się pozbywać, idiotami nie trzeba ich nazywać, bo i po co? Przykład z tymi złodziejami etc. mnie przekonał, są źli, są idiotami, ale szkoda klawiatury na napisanie "Idiota" na niego. Jednak najbardziej boli to , że osoba , która nie poszuka/zacytuje zdjecie/napisze 2 posty z rzędu/napisze 'jestem 1szy, lookne i dam edita jest na takiej liscie razem z tymi złodziejami. I podobnie do nich jest nazywana... Ogolnie wg mnie w wielu aspektach musze Ci przyznac racje, choc w niektorych sobie tez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Niektore bany maja smieszny powod ale wiekszosc sa takie
nick keylogger spamer nick keylogger spamer itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() oj patrikozzz, idealista z ciebie jakiś, utopijny
![]() ale cierpliwość ma swe granice, a każdy człowiek chce mieć coś z życia, więc nie poświęci siebie samego na rzecz 'nawracania maluczkich', skoro bywają przypadki nie do odratowania ![]() jak tam wszystko ci wyłuszczył wielbłądzik ![]() odnośnie nazywania ludzi idiotami - czasem tak trzeba, czasem trzeba im wygarnąć prosto w oczy co się o nich myśli i to jak się zachowują wobec innych i jak ich ludzie odbierają, jeśli cały czas będzie się do nich zwracać kulturalnie i spokojnie, to oni będą jechać po człowieku, dopóki nie pokaże się im, że osoba, po której jadą też to potrafi i to z o wiele lepszym skutkiem od nich - to działa, to jest lanie, które im się niekiedy należy wiesz.. nie wierzę w wychowanie bezstresowe ![]() ![]() co do jakiś niesprawiedliwości i krzywd jakich zaznał użytkownik od moderatora - w takich przypadkach zawsze można się zwrócić do admina - na coś takiego raczej poświęciłby swoje 6 minut życia <lustruje Drom'a> zwłaszcza, że chodzi o tych, którym powierzył władzę osoba, która nadużywa danej jej władzy, nadużywa także zaufania osób, które jej ją dały, a także tych, nad którymi władzę sprawuje - takie rzeczy nawet powinny być poddane pod dysputę choćby 'za kulisami' a kary wymierzane modom, według mnie, powinny być cięższe za niektóre przewinienia - ze względu na to, że uchodzą za wzór oraz mają większe przywileje nie wiem jak to było u ciebie i kto miał rację, ale zawsze w jakiś trudnych przypadkach można się zwrócić do wyższej instancji, bądź kilku użytkowników, którzy jako tako jakąś tam pozycję na forum sobie wyrobili ![]() mówię tak z własnego doświadczenia ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |