|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z ¶wiata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#102 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 06 11 2005
|
Na wzajem
[color=YellowGreen]za***ac tych ***i co luruja co blokuja cie zebys padl Hail lucera hail elementalis ![]() |
|
|
|
|
#103 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
|
HaiL NewBs...
teraz wszyscy bed± pisaæ "wzajemnie" ? czy to nie jest ironia? czy to neijest zbyteczne? -ironiczne? -idiotyczne? pffffff-.-
|
|
|
#105 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
Stan: Niegraj±cy
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez m_simple - 26-12-2005 o 16:45. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Guest
|
tez wam zycze wszystkiego najlepszego ale niestety brak kradzie¿y chyba jest nie mo¿liwy
![]() m.in. na guardii 'warrior poncek robi swoje, jak i lasencja marta' rozne zlodziejskie gildie itp. nawet na swieta nie maja litosci ![]() ale jak wiadomo 'polak polakowi ¿ydem' |
|
|
#107 |
|
Guest
|
¦wiêta w tibi nie s± najlepsze... Shackowali mnie
wezcie nic sie chyba zrobic nie da mam hacka i koniec.... super swieta |
|
|
#109 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Na Emeryturze
Imiê: Armonos Oroth
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB
¦wiat: Arcania
Poziom: 52
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
|
Czesc wszystkim, rzycze wam wesolyh swiat i szcesliwego nowego roq.
|
|
#110 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 31 10 2005
Lokacja: Gdansk-oliwa
Stan: Aktywny gracz
Imiê: Czekoladowy Baron
¦wiat: patrz na postaæ
|
mysle ze dostaliscie swoje wymarzone prezety
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zaw³adnieciu ¶wiatem!!! ___________________________________ £adowanie reszty cebuli do wora ![]() use the magic power of "Szukaj'' ![]() [CHAR]Czekoladowy Baron[/CHAR] my char Serv:Celesta mlv:34 lvl:31 Ukryty tekst:
|
|
|
|
|
#111 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 27 11 2005
Lokacja: Wroc³aw
|
a ja widzialem dzisiaj GMa
U Sama w Thais ![]() |
|
|
|
|
#112 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 05 12 2005
Imiê: Lord Yendras
Profesja: Druid
¦wiat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
no to wez kartke dlugopis, zbierz ekpie, policz exp i hp i zamiesc to na stronce...
|
|
#113 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 13 12 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imiê: Ikail Perfina
Gildia: Big Team
¦wiat: Guardia
Poziom: 69
Poziom mag.: 57
|
A ja (poniewa¿ do¶æ pó¼no zawita³em ) chcialem ¿yczyc wszystkiego NAJ w nowym roku...! ¯ebyscie dawano wam sokojnie expiæ na ¶wiatach non-pvp i ¿eby wszyscy tryskali mi³o¶ci± i lagodno¶ci± w stosunku do was na ¶wiatach pvp!
![]() Mo¿na czasem pomarzyæ, nie? ![]() |
|
|
|
|
#114 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 01 09 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imiê: Lilia-Nati
¦wiat: Hiberna,Celesta
Poziom: 16
Skille: 16/19
Poziom mag.: 11
|
Troszke pozno zobaczylam post wiec ¿ycze:
SZCZʦLIWEGO NOWEGO ROKU!! HAPPY NEW YEAR!! Pozdro dla Jeleniej Góry. Piszczie do mnie jak sie da!! ![]() |
|
|
|
|
#115 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 06 07 2005
Lokacja: w polsce
|
A wy by¶cie mogli zrobiæ co¶ ta strona tibia.pl bo po tym updeycie nie mozna sie dowiedziec nic o rzeczach magicznych np.od ktorego lvl mozna druidem robiæ runy(uh-y,hmm,ff itd...). Jak sie nazywaja ruzczki. I to nie tylko moje zdanie !!!!!!!!!!!!
P.S Przepraszam za ewentualne b³êdy ortograficzne. |
|
|
|
|
#116 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 13 02 2005
Lokacja: I³awa
|
¯ycze wam równie¿ Weso³ych ¦wi±t!(troche spó¼nione ale szczere)Upojnego Sylwka!! Mam nadzieje ¿e stronka nadal bêdzie sie rozwija³a na lepsze.
A fajny dialog wymy¶li³em: Gracz:Chcia³bym tibie z grafik± 3D ,fajn± muzyk±,bez lagów,oczywi¶cie PACC za darmo,i nie chce ju¿ tych kolejek zanim sie wbije. Cip Soft rosze Pana takie ¿eczy to tylko w "Erze"! ![]() |
|
|
|
|
#117 |
|
Guest
|
Pozdrowienia dla wszyskich Tibijczyków
I choæ ¶wiêta ju¿ mine³y to ¿ycze wszykim weso³ego sylwestar (tz:wielkiej popijawy, wybornej zabawy )Ciekawe czy o godz 12.00 w nocy CIPSOFT przygotuje jakie¶ powitanie nowego roku . Chyba wejde wtedy na gre . narka ![]() |
|
|
#118 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 21 09 2005
|
Kiedy od¶wierzycie czary profesji i wogole po swiatecznym update
|
|
|
|
|
#119 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 08 08 2005
|
Dziekuje wszystkim moim fanom i mojego radia za te piêkne ¿yczenia i nie liczcie na to ¿e powiem "nawzajem"
![]() Podpis: Dyrektor i wielka szycha radia co ma-ryja , legendarny lizus i cwaniaczek w sejmie , przyk³ad ¶redniowiecznego idea³u ksiêdza wykorzystuj±cego naiwno¶æ katolików do w³asnych celów , wielki autorytet ksi±dz Tadeusz Rydzyk Ostatnio edytowany przez Maedhros - 30-12-2005 o 16:52. |
|
|
|
|
#120 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
¦wiat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
Cytuj:
A tak w ogóle (nie silê siê na oryginalno¶æ) to ¿yczê: Szczê¶liwego Nowego Roku Du¿o expa Wysokich leveli Wysokich Mlvli Dobruch lotów Dobrych runek itp.
![]() Wkurzy³em, pochwali³em, obrazi³em kumpla? Podoba/nie podoba Ci siê co¶ we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyra¼ to TU, wstawiaj±c mi notê. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zaj±com w podpisach! --- (> <) |
|
|
|