![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() @Tiases: Z tego co czytalem na forum na tibia.com, na Laros+pare innych znaczacych osob z Fantasy graja na jednym z nowych swiatow, wiec mysle ze jestes w stanie zrobic "cos wiecej". Btw, za co Cie shuncil? (tak oficjalnie, bo z tego co pisal Gusar (madrze gada!) to Fanatasy istnieje tylko po to zeby zatrzymywac graczy podczas ich "nieobecnosci" na Selenie)
@Topic: Gz wszystkich adv'ow, szczegolnie dla Keina ![]() Pozdro, T. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Tiases
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
|
![]() Oficjalna wersja mojego "Hanta" to to ze nie jestem loyal Co do gildi I mebersow, Opuscilem ich w czasie "wojny"
Laros dodal jeszcze ze nie moge zaplacic zeby byc freedom... Wiec albo Dogadam sie albo Zmieniam Serv.... ///Tias |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Opole
Imię: Xorviel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Heroic Fellowship
Świat: Isara
Poziom mag.: 47
|
![]() Ave. Soris.... dawaj zdjecia z questowwwww !! (necro i fa) :<
![]() |
#344 |
Guest
|
![]() http://rapidshare.de/files/10061966/...zezyj.rec.html -> filmik Keinena z F - axe
ja nie robilem zdjec w czasie questow mam tylko koncowe ![]() ![]() ![]() jutro banashe ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Turin Agarwaen
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 70
![]() |
![]() gtz bydlaki
![]() fajny macie domek ...u mnie na securze bym musial 2 lata zbierac zeby taki kupic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Imię: Tiases
|
![]() Przedtem gralem na Valori 60 Druidem Znudzilo mi sie nim granie
Wiec poszedlem na Selenea i gralem knightem Teraz ide jeszcze nie wiem gdzie i bede gral Knightem zapewne bo jest najbardziej oplacalny po tych wszystkicha ubdatach :S ///Tias |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() ![]() Keinen daj filmik z final rooma banshe! hueaheuaeu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() TIASES
Jesli to czytasz mam juz kase na DSM. Pisz do mnie na Fasta ![]()
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() Troszke adv itp. itd. etc. Skromnie ale zawsze cos
![]() Lvle: ![]() URL=http://imageshack.us] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skills: ![]() ![]() Testy: ![]() ![]() Loociczki: ![]() Tyle chyba wam styknie ![]()
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Loony mówi wam dobranoc
![]() ![]()
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() looniaq =/ nie odchodz ****a ..!
49 ![]() shield ![]() club ![]() i to wszystko w ciogu 8 minut ![]() Ur xari |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z racji lagów powrzucam zaległe szkriny
nie taki diabeł straszny :F ![]() zawsze na bk czuję się obserwowany... ![]() potteromania? ![]() beware, beware... ![]() na kostium of coz... ![]() kambo ![]() prawda że dziwny? ![]() Can I? ![]() Train... ![]() okrągła sumka. ![]() wsadzili do wora jak indora ;/ ![]() a tutaj znajomy spotkał coś nietypowego :F ![]() któż tego nie widział x) ![]() Ci mnie bili tam z 10 minut... ![]() odrabianie... ![]() znowu... ![]() wreszcie jakiś huncik : ) ![]() i więcej ![]() mały skok w bok :> ![]() i lvl ![]() kolejny :> ![]() i na koniec sala tortur x) ![]() Have @ fun!!! Bywaj Looniaczq In love ; )
Fat kids are harder to kidnap x) Ostatnio edytowany przez Smoczas - 05-01-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]() Gz Naby 8)
|
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Oto kilka screenów z mojego życia na selenie
![]() Na pierwszym planie widzimy moją narzeczoną, która mnie popędza nie wiedząc, jaki zamiar może mieć mężczyzna który zobaczył browar w kubku ![]() ![]() Następnie musiałem odprawić egzorcyzm na dwóch kolegach w których chyba diabeł wtedy wstąpił ![]() przy okazji moje posługiwanie się magią wzrosło ![]() thx chłopaki ![]() ![]() Potem zostało mi ćwiczenie magii na knightach jako że było ich dwoje zacząłem nieśmiało od lewej strony ![]() ![]() Po tylu treningach trzeba było sprawdzić jak sobie poradze z wyzwalaniem świata umarłych. Wziąłem koleżankę i poszliśmy szerzyć dobro w podziemiach. Zrabowaliśmy tym nekromantom skull staffa i bohy ![]() ![]() Potem już samotnie walczyłem z nekromantami. Opuszczony w podziemiach derfii plądrowałem niezliczone zwłoki pokonanych czarowników w poszukiwaniu ich drogocennych butów. Jednak szczęscie opuściło mnie w mojej wędrówce ![]() Ale rosłem w siłę z wiarą i nadzieją na lepsze jutro ![]() ![]() Dziś. Co dziś za dzień rzekłem rano i niespodziewanie wyskoczyłem do tomby. Tam gromiąc dziesiątki ghouli obrobiłem ich z dwóch life ringów. Bedąc uradowany tym faktem i szczęściem które jakimś cudem odnalazło się ... wyruszyłem na wędrówkę w głębokie gąszcze tiquandy, by zmierzyć się ze strasznymi trzygłowymi hydrami. Dark Soris zebrał ekipę i wyruszyliśmy z nadziejami że moje szczęście będzie teraz naszym szczęściem ![]() Niespodziewanie już na samym początku naszej wyprawy poczułem coś. Dziwny dreszcz przeszył moje ciało, tak to oznaka że rosnę w siłe, pomyślałem. ![]() W hydrach znaleźliśmy medusa shielda oraz masę pieniędzy, niestety pieniądze zostały ukradzione przez złodzieja w czerwonej masce ![]() Nie zwarzając na przeciwności losu postanowiłem iść i walczyć znekromantami. Wiele pieniędzy wydałem na walkę z nimi lecz opłaciło się. ![]() W końcu po przeszukaniu zwłok znalazłem. ![]() Tak to były jego buty, potem drugie. Ten dzień się zakończył. Z wiarą i nadzieją (oraz pieniędzmi na dalsze wyprawy) można spojrzeć w jutrzejszy dzień. Cóż nam on przyniesie? Pozdrowionka dla przyjaciół znajomych i narzeczonej :* Your Iwek. Ostatnio edytowany przez IwanuS - 06-01-2006 o 04:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() Gz nabki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |