![]() |
#781 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Z Hadesu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight-Iron
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() najlepsze co znalazłem to 5 k w skrzynce najwyrażniej jakiś koles łudził sie że nikt mu nie zakosi gdy będzi przerzucał na niższe piętra...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Świat: Galana
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Na Rooku widzialem walkę 5 graczy ze Spearmanem, a jak to w ich naturze wywalają zawartość, a potem tam biegną i zabierają... tym razem nie zdążyli bo wywalili mi pod nogi
![]() Na mainie może nie był to cenny przedmiot, ale w takiej okoliczności, że nie mgę. w Kaazordoomie chodziłem po zaułkach z dwarfami szukając fooda i w jednym martwym znalazłem dwarfen ring. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: ChRZaNóW
Stan: Początkujący
Imię: Mario Axen
Świat: Guardia
Poziom: 18
Skille: 60/57
Poziom mag.: 3
|
![]() ja mam szczescie do orc berserkera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
|
![]() A ja znalazlem Golden Legsy, Giant Sword i bp hmm w parcelu na skrzynce.. koles zle zaadresowal i nie wyslal i ja t onoob charem przechwycilem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
|
![]() Ja znalazłem cały bp hatchet i dark shield.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: Markuzenioo
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja znalezłem club ringa
![]()
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze starym charem (Lucera) spotkałem jakiegoś 20+ knighta na soldierach który właśnie szedł na guardy, jako że byłem drutem to od czasu do czasu schodziłem by zabić jednego. Okazało się, że ten knight padł na 2 guardach, dobiłem je i zabrałem 2x p-legi i bright sword (+ ok 70gp i line)
. Ostatnio edytowany przez Majin - 30-12-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() moj brat sobie idzie po ank na dragach i se lazi
lezy tam sobie jakis bag a ja mowie zoba co tam ejst a on nie ja muwie zobacz kurde on patrzy a tam ROYAL HELMET buhaha sellnol zyda sobie i byl RICH(rich=bogaty) dziekowal mi tak ze mi kupil za to bp uh dla mojego knighta xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
|
![]() przedwczoraj patrze wchodzi koles pod schody a za nim kilku noobow on staje przy depo a oni za nim .. nagle patrze leci creystal ring i lezy na ziemi zwinolem i jestem 2k+ xD
![]() |
#790 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Świat: Aurea
Poziom: 40+
|
![]() Koles Przestawal grac w Tibie to kiedy dal mi B-Robe Koleaznacu Skull Ataffa i Koledze Ozdobki do Domu 35++ms Po UPDATE
![]() Szedlem an guaeradch i ktos padl a w kolesiu FS ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Thais
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Ja znalazlam w DP w Carlin BP of FF i Bag Of UH
I gdyies w miescie Scale Armor i C+Mace I na rooku to chzba Brass shield i Viking Helmet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Guest
|
![]() Ja zas mam ogromne szczescie raz w parcelu znalazlem tower shied a fire sworda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez GM Fire Phoenix - 06-01-2006 o 18:11. Powód: NOWA RZEcz znaleziona |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() Moze mi nieuwierzycie ale ja znalazlem lezacy crown armor
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Guest
|
![]() Kiedyś w katedrze chodziłem jeszcze starym knightem.
Chodze z koleżanką na slimach. Patrzymy ded. Patrze do niego, bright sword, k-armor ^^ i troche GP. Kiedyś w katedrze gonił mnie dark monk. Patrze po dedach, po chyba kogoś zabił. U gościa znalazłem k-armor. |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() No cóż.. to nie byl łut szczęścia, ale troche noobowskie zagranie;p No trudno, przynajmniej koleś się nauczy, żeby nie afkować w niebezpiecznych miejscach.
Wiec... Trenuje sobie na dwarfie i rocie.. a obok mnie stoi 14lvlowy druid. Po chwili "zuzylem" moje potworki.. i wpadłem na pewien pomysl.. piszę do gościa "hi".. nie odpowiada... jupi, afker^^. Więc idę sobie zlurować roty + dwarfy.(balęm się nie wpaść na guardy) Po kazdej takiej brawurowej akcji wychodziłem na gore, aż w końcu z 6 potworków atakowało naszego znajomego. Dedł oczywiscie xDD. Patrze co tam ma.. rune HMM, Fire Fielda, i Fire Wave.. tyle z run. 100 gp, scarf i... *wiwat* WARHAMMER ![]() -I have got your warhammer -Buy -For? -Buy warhammer -But for? -Buy warhammer 1k 200 gp -Ok,(no w końcu to jego xP) where are you? -Carlin -Hmm.. can you travel to Thais..? -br? -No.. can.. you.. travel.. to.. Thais?! -No carlin! -OK;/ Idę sobie idę.. a koleś do mnie po chwili wyskakuje z textami typu "BUY WARHAMMER" i "BR?"... O lol^^ Można powiedzieć, ze pobawiłem się w afk killera na świecie non-PvP... Przy czym miałem niezly ubaw xD.. Wiem, wiem, że troche noobowskie, ale mi to wisi, to było w październiku;] Edit: Reasumując, można powiedzieć, ze znalazłem 1.3k + parę run;p
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Przygranijcie mnie!!!!!
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
|
![]() A ja zakryty minotaurami bp of uhs
![]()
![]() |
#798 |
Guest
|
![]() A to ja sie pochwale
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin/Venore
Świat: Secura
Poziom: 38
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin/Venore
Świat: Secura
Poziom: 38
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
|
![]() |
![]() |