|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Laoor Tlearvel
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Skille: :D
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wszystkiego dobrego, dużych lvli i wysokich skili życze wszystkim TIBIJCZYKOM żeby wam sie spełniły prezeróżne mażenia w tym obecnym nowym 2006 roku
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Darłowo
Imię: Mala Merry
Gildia: niemam
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Jasne Jasne pozdro dla tybijczyków a dla moderatorów nie ma xD wszystkiego najleprzego .. Omader i dzieki za pacca xD mój kolega chyba ma juz dosyc "00:59 Lepperr: O KWRA JA IDE CHYVBA SPC" Jeszcze raz pozdrawiam uzytkowników foróm i gildie GODS !!
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Brottor Chalos - 01-01-2006 o 00:37. |
|
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2006 Roku Życzy Wam Fan Club Pabla Team ^.-
Pozdro |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dużo życze wam kurde w morde jeża towaru xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#66 |
Guest
|
![]() Wszystkiego najlepszego. Żebyściemieli wiecej szczescia w tibii i w rl zyciu niz ja. Pozdro 4 all.
|
![]() |
#67 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Polska :D
Imię: Seraphin Pawlo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Death Company
Świat: Saphira
Poziom: 41
Poziom mag.: 42
|
![]() Cytuj:
![]() Poza tym szczególne życzenia śle do naszych wspaniałych twórców stronki Tibia.pl ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Exotic Dragon
Świat: Secura
Poziom: 24
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() Dużo szczescia, pomyslnosci, malo PK i Br w nowym roku dla modow i uzytkowników forum!!
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Już cztery razy mnie dedneli w 2006r.
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Sasuu
Świat: Asteria
Poziom: 48
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Życze wam szczęśliwego roku i mało dedów...ech ja mam takiego pecha że dednełem w wigilie... potem zagrałem w sylwestra miałem 40 h-p bo był jakiś najazd war woffów a nie miałem madny dużo ...(druid) i spotkałem koło blossom bonecrusher jakiegoś 40 lvl druida to powiedziałem"hi" i zapytałem sie 0po angielski czy da uha (usłyszał to ten głupi npc jakbym do niego gadał) druid sie zapytał co sie stało a ja mówie "fuck some invasion near ab and i don't have mana plx men uh me" i ta blossom boncrusher mnie walneła a ja siedziałem zaskoczony przez minute a potem chciało mi sie walić głową w ściane !!! czy to nie jest debilne? żeby npc zabijał??
![]() ![]() ![]() HWDCIP-SOFT serio!!! |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Kupil bym se pacca ale nie ma podpisa to chyba juz nie sprzedajecie
![]() ![]() A to je bedzie moj wierszyk: Szczesliwego nowego roku dla tibia.pl zycze wam bardzo bardzo i zebyscie byli szczesliwi bardzo. Pijta dobrom wudke prosze a nie jakies z mety je**ne k**wa smakosze! Cala noc nad nim siedzialem qwa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Chełm
Poziom: 23
|
![]() Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku (hepi niu jir) i wszystkiego co najlepsze w tibii.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() A to fajne zyczonka z mojej strony ;]
Jak co to ja tego nie wymyslalem ![]() "W Nowym Roku życzę Wam ognia w kroku, rwania dupek gdzieś na boku, byście w sobotę i w niedzielę topili ptaszka w innym ciele..." ~Lati
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Lilia-Nati
Świat: Hiberna,Celesta
Poziom: 16
Skille: 16/19
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Szczęśliwego nowego roku!!
Już 1 styczeń 2006 rok. A tak przy okazji.Kiedy napiszecie nowy post? ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Azura
|
![]() Aj bede sie powtarzac ale wszytkiego najlepszego w nowym roku zebyscie mieli jak najwyzsze lv
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
|
![]() Wszytkiego nalepszego 4 all
![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Świat: Astera
|
![]() Z nowym rokiem życzę śle wam życzenia : mało lagów, brak PK, obfitych lootów, wysokich skilów, nowych best hitów i czego sobie jescze życzycie drodzy Tibijczycy
Happy New Year! ![]()
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Płock
Imię: Sorchunter
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie dlugo bendzie ;]
Poziom: 12
Skille: 18/21
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam nadzieje ze sie dobrze bawiliscie tym co z alco i tym co bez;] . Ja z :} .
A wiec tak naszedl new rok i koncze z tibia ;] ( tak wiem ze cala Polska scene pochlonie zaloba etc. emili rose wstanie z grobu i kazdy bendzie blagal zeby master wiktor ppowrocil ) (ale jestem skromny XD ) . Za gre ( takze wspolna ;p ) i tych ktorzy mnie wspierali i z tymi co bylem na huntach etc; ] dziekuje a oto pare waznych i drogich ( 10-15 zl zalzey od imiona XD ) mi nickow : Galszpu ( ganjalfus owener jego jak mial 51 lvl ale sprzedal ;p ) , Sqnszatek ( Royal szatek bo mial nick name ;p ) , Tavin Nire ( fladra i misiek (thx misiek za gre;] ) Hasharii ( Mega owner ;] thx fifiberd;] ) i dla ramzesa ;] . Oczywisice dla mojego best frienda z tibi ktory nadal gra.... oto on ... nicki : Death Venti , Ventiqez , Ventixu , ale dla mnie zawsze ten sam swoj chlopaq....Nicola Ventola . ~~The End OF Story...~~
Sorchunter ![]() M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat ![]() Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^... ![]() Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |