Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2006, 06:18   #3741
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
Gratulacje , i powodzenia dla niektorych osob one wiedza ocebe szkoda ze zle ta partie rozegraliscie a co do wydarzen z celesty czy mowilem ze przed sylwestrem jest czas na zabawe? jutro dalsza czesc
Napisz o tym :

Ze poraz 213902108213 sprzedales postac i pewnie znow ja ukradniesz
Majk3l jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2006, 12:14   #3742
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2005

Domyślny

jaki 103993283? , niesprzedalem to po 1 , a po drugie postac tylko raz sprzedalem no i ty chciales kupic ale mi ja oddales bo zrezygnowales po pewnym czasie , a 2 kolesiowi z twojego miasta hajs z thorii oddalem a ze ty okradles Adika to ci mowie - oddaj Adikowi to oddam twojemu koledze . Czy tak niejest ? ach co do grania to kuzyn sie widocznie pochwalil ci bo gral w sylwka bo byl u mnie i ci scieme wkrecil a ty jak zwykle zlapales to jak miche miodu dzis ciag dalszy opowiesci
Mystic Bosman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 12:41   #3743
Adik Celesta
Użytkownik Forum

Adik Celesta's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Dębica ;)

Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 134
Domyślny

zapomniane adv z powodu głupich i bardzo mnie smucacych wydarzen na rl i w tibi(chyba wiecie o co mi chodzi)

@ Grev

Napisales kiedys ze to tylko moja wina, a niby z kad mialem wiedziec ze "kumpel" wysyla jakas niespodzianke

@ Kenuy

Miałem Ci dac troche czasu, dostales go lecz niewidze zadnych postepow w twoich dzialaniach, zauwazylem ze masz jakies problemy z czyimis ownerami
niepowinno cie to interesowac bez urazy, btw. o to samo "haker" sie kotra czepiał.

@ Bosman

Dziekuje że probojesz jakos mi pomóc, a chociaz tak mi sie wydaje.

@ Yoozek

Niby lagi, niby kicki a na BK poszedles =* uważaj na siebie i oby tak nadal Ci sie powodziło (tagze bys niewpadl w taka głupote jak ja )

Jezeli kogoś fascynuje eq to widzicie na moich ss'ach je poraz ostatni. Komuś to zawdzieczam
3majcie sie cieplo || gratzZzZz wszystkim lvlikow i rowniez innych adv. ktore kogos ciesza. Przykro mi jak ktoś poległ i zachecam by nie załamywał, kazdy to przezywa
stary 02-01-2006, 13:30   #3744
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Domyślny

@Up

Nie machne palcem i wszystko sie nie zrobi, to nie jest "robota" na 5 minut, ten koles o***al juz tyle ludzi ze to szok, nawet sobie nie wyobrazasz.

@Bosman

Tak, dziwne, to dlaczego mowil ze zaplacil 1 rate za postac i ma tylko crown set narazie? i jak zaplaci druga to dostanie SCA i DH ? Nie sciemiaj, i nie pisz bzdur na tibia.com, bo nic znow nie wiesz a pleciesz piate przez dziesiate. Chce zamienic cos z mojego eq i kasy zeby pomoc dla przyjaciol, moze nic o tym nie wiesz bo wpierw zeby pomoc trzeba miec przyjaciol. Jeden zostal shakowany a haker okroil domek drugiego, full eq 2x poszlo sie sypac, dobrze ze SOV ocalal. Nie wiesz to nie pisz. Proste? No mam nadzieje. I teraz mi nie pisz ze jak ja nie wiem to tez zebym nie pisal, ss jest niezbitym dowodem tego, przedstawia nawet kim jest nowy wlasciciel, sprzedales to powiedz to a nie jak zwykle sypiesz sciema. Tyle

@down

Ostatnia? Nie sadze, kazdy sie o to do mnie rzuca, wiec czemu ja nie moge do kogos za to samo sie rzucac? To tak samo, jakbym kiedys uzywal tgg i sie potem rzucal do kogos ze to robi, nie uwazasz?

Ostatnio edytowany przez Majk3l - 02-01-2006 o 14:28.
stary 02-01-2006, 14:10   #3745
Grevamba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: lake tikitaka

Imię: Grevamba
Gildia: Amba
Poziom: 107
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Maj'kel
nie zebym cos do ciebie mial, wrecz przeciwnie ale mysle, ze jestes ostatnią osobą ktora moze komukolwiek wypominac kupowanie charow ;|
edit : chodzi poprostu o to, że ktoś kto kupił chara i wypomina to samo drugiej osobie...hipokryta?
@Adik
"@ Grev

Napisales kiedys ze to tylko moja wina, a niby z kad mialem wiedziec ze "kumpel" wysyla jakas niespodzianke "
Napisałem, że to tylko twoja wina bo tak jest. To chyba proste, nie bierze się plików od kogos kogo dobrze nie znamy i komu nie ufamy...a Ty nie dość, że wziąłeś plik od osoby, którą słabo znasz to jeszcze był to bot...czy musze kończyc? :|

Ostatnio edytowany przez Grevamba - 02-01-2006 o 14:54.
Grevamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 14:30   #3746
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Domyślny

Majkel Grevamba ci dobrze powiedzial , zal ci dupe sciska ze jestes noobem ? rozumiem cie doskonale , jak masz problem do mnie masz gg i pisz , zreszta pisales mi ze bedziesz hackowal przez flesza bo ciebie okradli na Eterni , i okradles Adika wiec nie******* bo walisz scieme , a hajsow twoj rl ziom Seriscrusk nie zobaczy dopoki nie zobaczy Adik eq. proste. acha , co do sprzedania postaci czy ty Gottriego kilka razy nie opylales? ^^ dopoki jestes acc traderem i zlodziejem nawet mi niemow o tym co mam robic bo jestes frajerem dla mnie ktory widzi tylko gre , a co do ssa mowiacego ze acc sprzedalem to moze mam ci zrobic ssa jak mowisz ze okradles Cachero ? acha nie wydaje mi sie zeby 58 elite knight niewiedzial co to jajko hydry skoro nieraz hydry huncil xD koniec rozmowy z toba "sponsorze" jak jakis problem zapraszam priv/gg/rl xD ale kup wtedy bilet w jedna strone.

Ps. Jak tam po spotkaniu z dresami , boli glowka?
stary 02-01-2006, 14:41   #3747
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Domyślny

@Bosman

znow piszesz bzdury, nic nie wiedziac, jestes dla mnie zalosny. A co do spotkania z dresami, hehe, juz nie boli, nawet mocno nie dostalem, ale ciekawe co ty bys zrobil jakby ciebie 7 klepalo , dostalem tylko w warge i w czolo, wiec nie jest najgorzej, 3maj sie plebie
stary 02-01-2006, 14:47   #3748
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majk3l
@Bosman

znow piszesz bzdury, nic nie wiedziac, jestes dla mnie zalosny. A co do spotkania z dresami, hehe, juz nie boli, nawet mocno nie dostalem, ale ciekawe co ty bys zrobil jakby ciebie 7 klepalo , dostalem tylko w warge i w czolo, wiec nie jest najgorzej, 3maj sie plebie

ech a myslalem ze ich naklepales gowno wiem ? to co mi mowiles ze 168 lvl hackujesz? pozatym skad niby hacker wiedzial ze znasz nerke w rl , wiedzial jaki masz eq i skad nagle potem wiedziales ze mial vampire shielda , moze kupil demonke/mms w miedzy czasie? czemu do kotra hacker sie dowalal ze sharuje skad by to wiedzial , ach i tradycyjne 5 sekund za duzo przeciwko tobie dowodow. dziwne ze ancient helmet sprzedales Shu Blaze. elo .

BEZ ODBIORU W TYM TEMACIE.

ps.

Down.
No a Nerka szopke odwala ze go hackneli znasz tego hackera? bo ty nim jestes , zbyt duzo przemawia przeciwko tobie , pozatym mowiles mi o tym 168 elite z czego sie smialem ale ty twierdziles swoje , dziwne ze na hydry latasz i itemy z celesty zamieniasz na Eternie xD

Ps kolejne.

Po co piszesz ze to nie ja postuje skoro ja a to mozna latwo sprawdzic Omander udowodnij to . uratowalem zycie? bo jak grales swoim charem to byles normalny , teraz wszystkim wam sie w dupach poprzewracalo dlatego ja i Revul niegramy bo ta gra to syf ;ppp a co do tego ze nowa osoba gra Bosmanem to sie bede wypieral , dopoki niebedzie new ownera a poki niema to sie wypierdam , a ze ktos gral ze mna to nie znaczy ze juz kupil acc bo rownie dobrze mogl grac u mnie.

Acha Luckor zaczynasz sie jak noob zachowywac piszac wyraz za wyrazem zamiast pelnymi zdaniami ;p

Thristen. - to mnie roz***ales z tym ze widac po ortografii hahahaha xD elo .

Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 02-01-2006 o 16:17.
stary 02-01-2006, 14:53   #3749
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Domyślny

Nie wiem co w tym dziwnego ze sprzedalem Ancienta neroxa, dla Shu Blaze? Powiedz mi co w tym dziwnego? Skad haker wiedzial ze znam nerke w rl? Bo ja znalem z tibi tego hakera, widac malo wiesz a duzo gadasz, dobrze krecisz z tym 168 elite, jest wogole taki ? Watpie, skad wiem ze mial vs? bo ludzie mowili co stracil, potem nagle mms stracil wiec z vampirki zrobil sie mms? Dziwne, haker moze temu gadal do Kotra ze sharuje bo jest w h..j czasu online, zreszta gowno mnie to obchodzi co on do Kotra gadal, wszystko moze byc bajka, nie wiemy tego naprawde. Wiec cos jeszcze przeciwko mnie co mam Ci wytlumaczyc? Pozdro

@Edit

To nawet nie prawdziwy Bosman postuje, dowody? Prosze

i do pokazuje ze nie wiedzial co wylotowalem a prawdziwy bosman wiedzial bo mnie uhnal raz na tym huncie i tym samym uratowal mi zycie

Ostatnio edytowany przez Majk3l - 02-01-2006 o 15:44.
stary 02-01-2006, 16:13   #3750
Thristen
Użytkownik Forum

Thristen's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~

Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
Domyślny

Lmao..
Bosman Bylo temu Cymbałowi slownik Gratis dac do chara xD

www.zal.pl hahsa
Thristen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 17:12   #3751
Casperek
Użytkownik forum

Casperek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Świdnica

Stan: Aktywny gracz
Imię: Rabi Sades
Profesja: Paladin
Domyślny Prawda?

Teraz po przeczytaniu tych wszystkich artykułów o Celestyńskich Hackerach juz na 100% wiem ze moim hackiem zajoł się ktos kto mnie bardzo nie lubiał,nie lubiał mnie az do tego stopnia ze postanowił mnie wyeliminować i tak pozbylem sie 60 lvla i eq.a teraz do tej osoby ktora sie przyczyniła do hacka:nie myśl sobie *****ie ze sie mnie pozbędziesz!ja tu ****a jzu niedlugo wroce,chodzby ****a i kupionym na allegro charem ale ****a wroce!
Casperek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 17:53   #3752
Zly sorcek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: GLiWicE

Imię: Zla uherka
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 110
Skille: -.-/-.-
Poziom mag.: 66
Domyślny Fajny exp xD

spodobał mi się exp więc zrobiłem fote
Zly sorcek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 18:25   #3753
Tasiorstrasz
Użytkownik Forum

Tasiorstrasz's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)

Świat: Nova
Poziom: 150
Cool

Hmm , nei chce sie wtracac , ale co macie do tego tyap co tearz gra ta postacia? Sam nie polecam sprzedawnia/kupowania postaci, ale chyba nie musicie teraz nasmiewac sie itp z tego koelsia ktory ja gra , chyba ze czyms wam zawinil itp

Pozdrawiam , fajne screeny
Tasiorstrasz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 20:30   #3754
.Tomek.
Użytkownik Forum

.Tomek.'s Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005

Imię: Lordi Tomi
Profesja: Knight
Domyślny

Kolejna już różdżka

Wbiłem 29 ale niestety nie mam ss-a
.Tomek. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 20:36   #3755
Thristen
Użytkownik Forum

Thristen's Avatar

Domyślny

Mala Niespodzianka xD

Have fun xd
stary 02-01-2006, 22:12   #3756
Catum
Użytkownik Forum

Catum's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Sosibios
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
Catum ma numer GG 2292769
Domyślny

Jak zwykle fajne sski Dawac wiecej
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98
18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner...
Catum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 22:22   #3757
Tibesson
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 08 2005

Imię: Tibesson
Gildia: Spektrum
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
Domyślny

grats ubicia demodrasa, jakiś szczególny loot ?
Tibesson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 22:23   #3758
Thristen
Użytkownik Forum

Thristen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibesson
grats ubicia demodrasa, jakiś szczególny loot ?

Jasne 92Gp hasha xD
stary 02-01-2006, 22:45   #3759
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Dawno mnie tu nie było ale powiem wam że macie za***iste jazdy

@Thristen
Gz ubicia Demondrasa (?) Pozdro!

Gz all advancow, skilli itp

G.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 22:49   #3760
Stanley'o
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005

Domyślny

Heh, Bosmana znam jeszcze z calmery sprzed jakichs 2 lat (pozdro emce ; * ) i na tyle na ile go znam, wiem ze nie jest noobem i wie ocb . Nie wiem jak jest w tej sytuacji, ale pamietam ze na calmerze nie raz mi pomagal a ja jemu i byl dobrym kumplem, to tyle, pozdro
Stanley'o jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania