![]() |
#3741 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Ze poraz 213902108213 sprzedales postac i pewnie znow ja ukradniesz |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() jaki 103993283? , niesprzedalem to po 1 , a po drugie postac tylko raz sprzedalem no i ty chciales kupic ale mi ja oddales bo zrezygnowales po pewnym czasie , a 2 kolesiowi z twojego miasta hajs z thorii oddalem a ze ty okradles Adika to ci mowie - oddaj Adikowi to oddam twojemu koledze . Czy tak niejest ? ach co do grania to kuzyn sie widocznie pochwalil ci bo gral w sylwka bo byl u mnie i ci scieme wkrecil a ty jak zwykle zlapales to jak miche miodu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Dębica ;)
Imię: Adik celesta
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 134
|
![]() zapomniane adv z powodu głupich i bardzo mnie smucacych wydarzen na rl i w tibi(chyba wiecie o co mi chodzi)
![]() ![]() ![]() @ Grev Napisales kiedys ze to tylko moja wina, a niby z kad mialem wiedziec ze "kumpel" wysyla jakas niespodzianke ![]() @ Kenuy Miałem Ci dac troche czasu, dostales go lecz niewidze zadnych postepow w twoich dzialaniach, zauwazylem ze masz jakies problemy z czyimis ownerami niepowinno cie to interesowac bez urazy, btw. o to samo "haker" sie kotra czepiał. @ Bosman Dziekuje że probojesz jakos mi pomóc, a chociaz tak mi sie wydaje. @ Yoozek Niby lagi, niby kicki a na BK poszedles =* uważaj na siebie i oby tak nadal Ci sie powodziło (tagze bys niewpadl w taka głupote jak ja ![]() Jezeli kogoś fascynuje eq to widzicie na moich ss'ach je poraz ostatni. Komuś to zawdzieczam ![]() 3majcie sie cieplo || gratzZzZz wszystkim lvlikow i rowniez innych adv. ktore kogos ciesza. Przykro mi jak ktoś poległ i zachecam by nie załamywał, kazdy to przezywa ![]()
![]() |
#3744 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie machne palcem i wszystko sie nie zrobi, to nie jest "robota" na 5 minut, ten koles o***al juz tyle ludzi ze to szok, nawet sobie nie wyobrazasz. @Bosman Tak, dziwne, to dlaczego mowil ze zaplacil 1 rate za postac i ma tylko crown set narazie? i jak zaplaci druga to dostanie SCA i DH ? Nie sciemiaj, i nie pisz bzdur na tibia.com, bo nic znow nie wiesz a pleciesz piate przez dziesiate. Chce zamienic cos z mojego eq i kasy zeby pomoc dla przyjaciol, moze nic o tym nie wiesz bo wpierw zeby pomoc trzeba miec przyjaciol. Jeden zostal shakowany a haker okroil domek drugiego, full eq 2x poszlo sie sypac, dobrze ze SOV ocalal. Nie wiesz to nie pisz. Proste? No mam nadzieje. I teraz mi nie pisz ze jak ja nie wiem to tez zebym nie pisal, ss jest niezbitym dowodem tego, przedstawia nawet kim jest nowy wlasciciel, sprzedales to powiedz to a nie jak zwykle sypiesz sciema. Tyle @down Ostatnia? Nie sadze, kazdy sie o to do mnie rzuca, wiec czemu ja nie moge do kogos za to samo sie rzucac? To tak samo, jakbym kiedys uzywal tgg i sie potem rzucal do kogos ze to robi, nie uwazasz? Ostatnio edytowany przez Majk3l - 02-01-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maj'kel
nie zebym cos do ciebie mial, wrecz przeciwnie ale mysle, ze jestes ostatnią osobą ktora moze komukolwiek wypominac kupowanie charow ;| edit : chodzi poprostu o to, że ktoś kto kupił chara i wypomina to samo drugiej osobie...hipokryta? @Adik "@ Grev Napisales kiedys ze to tylko moja wina, a niby z kad mialem wiedziec ze "kumpel" wysyla jakas niespodzianke " Napisałem, że to tylko twoja wina bo tak jest. To chyba proste, nie bierze się plików od kogos kogo dobrze nie znamy i komu nie ufamy...a Ty nie dość, że wziąłeś plik od osoby, którą słabo znasz to jeszcze był to bot...czy musze kończyc? :| Ostatnio edytowany przez Grevamba - 02-01-2006 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Użytkownik Forum
|
![]() Majkel Grevamba ci dobrze powiedzial , zal ci dupe sciska ze jestes noobem ? rozumiem cie doskonale , jak masz problem do mnie masz gg i pisz , zreszta pisales mi ze bedziesz hackowal przez flesza bo ciebie okradli na Eterni , i okradles Adika wiec nie******* bo walisz scieme , a hajsow twoj rl ziom Seriscrusk nie zobaczy dopoki nie zobaczy Adik eq. proste. acha , co do sprzedania postaci czy ty Gottriego kilka razy nie opylales? ^^ dopoki jestes acc traderem i zlodziejem nawet mi niemow o tym co mam robic bo jestes frajerem dla mnie ktory widzi tylko gre , a co do ssa mowiacego ze acc sprzedalem to moze mam ci zrobic ssa jak mowisz ze okradles Cachero ?
![]() Ps. Jak tam po spotkaniu z dresami , boli glowka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3747 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bosman
znow piszesz bzdury, nic nie wiedziac, jestes dla mnie zalosny. A co do spotkania z dresami, hehe, juz nie boli, nawet mocno nie dostalem, ale ciekawe co ty bys zrobil jakby ciebie 7 klepalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3748 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ech a myslalem ze ich naklepales ![]() ![]() BEZ ODBIORU W TYM TEMACIE. ps. ![]() Down. No a Nerka szopke odwala ze go hackneli ![]() Ps kolejne. Po co piszesz ze to nie ja postuje skoro ja a to mozna latwo sprawdzic Omander udowodnij to . uratowalem zycie? bo jak grales swoim charem to byles normalny , teraz wszystkim wam sie w dupach poprzewracalo dlatego ja i Revul niegramy bo ta gra to syf ;ppp a co do tego ze nowa osoba gra Bosmanem to sie bede wypieral , dopoki niebedzie new ownera a poki niema to sie wypierdam , a ze ktos gral ze mna to nie znaczy ze juz kupil acc bo rownie dobrze mogl grac u mnie. Acha Luckor zaczynasz sie jak noob zachowywac piszac wyraz za wyrazem zamiast pelnymi zdaniami ;p Thristen. - to mnie roz***ales z tym ze widac po ortografii hahahaha xD elo . Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 02-01-2006 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co w tym dziwnego ze sprzedalem Ancienta neroxa, dla Shu Blaze? Powiedz mi co w tym dziwnego? Skad haker wiedzial ze znam nerke w rl? Bo ja znalem z tibi tego hakera, widac malo wiesz a duzo gadasz, dobrze krecisz z tym 168 elite, jest wogole taki ? Watpie, skad wiem ze mial vs? bo ludzie mowili co stracil, potem nagle mms stracil wiec z vampirki zrobil sie mms? Dziwne, haker moze temu gadal do Kotra ze sharuje bo jest w h..j czasu online, zreszta gowno mnie to obchodzi co on do Kotra gadal, wszystko moze byc bajka, nie wiemy tego naprawde. Wiec cos jeszcze przeciwko mnie co mam Ci wytlumaczyc? Pozdro
@Edit To nawet nie prawdziwy Bosman postuje, dowody? Prosze ![]() i do pokazuje ze nie wiedzial co wylotowalem a prawdziwy bosman wiedzial bo mnie uhnal raz na tym huncie i tym samym uratowal mi zycie ![]() Ostatnio edytowany przez Majk3l - 02-01-2006 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3751 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Świdnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rabi Sades
Profesja: Paladin
|
![]() Teraz po przeczytaniu tych wszystkich artykułów o Celestyńskich Hackerach juz na 100% wiem ze moim hackiem zajoł się ktos kto mnie bardzo nie lubiał,nie lubiał mnie az do tego stopnia ze postanowił mnie wyeliminować i tak pozbylem sie 60 lvla i eq.a teraz do tej osoby ktora sie przyczyniła do hacka:nie myśl sobie *****ie ze sie mnie pozbędziesz!ja tu ****a jzu niedlugo wroce,chodzby ****a i kupionym na allegro charem ale ****a wroce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: GLiWicE
Imię: Zla uherka
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 110
Skille: -.-/-.-
Poziom mag.: 66
|
![]() spodobał mi się exp więc zrobiłem fote
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Hmm , nei chce sie wtracac , ale co macie do tego tyap co tearz gra ta postacia? Sam nie polecam sprzedawnia/kupowania postaci, ale chyba nie musicie teraz nasmiewac sie itp z tego koelsia ktory ja gra , chyba ze czyms wam zawinil itp
![]() Pozdrawiam , fajne screeny ![]()
![]() |
#3754 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna już różdżka
![]() ![]() Wbiłem 29 ale niestety nie mam ss-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jak zwykle fajne sski
![]() ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Jasne 92Gp hasha xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Dawno mnie tu nie było ale powiem wam że macie za***iste jazdy
![]() @Thristen Gz ubicia Demondrasa (?) ![]() Gz all advancow, skilli itp ![]() G.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() Heh, Bosmana znam jeszcze z calmery sprzed jakichs 2 lat (pozdro emce ; * ) i na tyle na ile go znam, wiem ze nie jest noobem i wie ocb . Nie wiem jak jest w tej sytuacji, ale pamietam ze na calmerze nie raz mi pomagal a ja jemu i byl dobrym kumplem, to tyle, pozdro
|
![]() |
![]() |