![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Gz Malutenka!
Naprawde ladne eq jak na 50lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: best
Poziom mag.: 8
|
![]() gz all advance
![]() a co do tych ktorzy czepiaja sie herganona: zrobil wam cos ? nie sadze zthiefowal cos ? popatrz na guild matow popytaj czy oni go nie zbluzgali czy okradli nie odpowiada ? bo hunci lub mu sie nie chce nie lubi cie ? ma do tego prawo nazucasz sie durnymi tekstami ? nie dziw sie ze cie beszta herganon nigdy mnie nie obrazil, moze klnie ale nigdy na ludzi chyba ze sie o to prosza, szanuje zasady, jesli masz pecha wybije ci 1 draga czy cos bo cie nie zaowazy a ty odrazu mu zaczniesz pisac leave fucker czy cos tez bym nie wyszedl, zrobiliscie sobie z niego "kozla ofiarnego" herganon nigdy nie byl noobem i nie jest herganon wielokrotnie sprzedal lub pomogl polakom i to ze nie lubi kilku nie znaczy zejest rasista, bo ja tez za niektorymi nie przepadam i mimo to nie jestem obwolany rasista pancras zachowuje sie jak noob to jest prawda ma chamskie zagrywki zdazaja mu sie thiefy itp ale to nie jest zakazane mozna thiefowac lootbagi i to tylko od kultury zalezy czy cie okradnie ktos czy nie, pancras jednak jej ma minimalnie pamietaj jesli zaczniesz zachowywac sie jak on zniszysz sie do jego poziomu a moze jeszcze nizej.... w kazdym madz razie zaden z nich beszpodstawnie nikogo nie oskarzyl publicznie a to co tutaj o nich wypisujecie to sie tylko na prv nadaje poniewarz nie ma rzadnych szans odpowiedzi na to wiec prosze o darowanie sobie tekstow o nim bo to juz z deka rzalosne PS: Wiem Ted ze nie daja Ci zyc ale to nie do Ciebie tylko do tych ktorzy znaja legendy z 50 reki i mysla ze oni to thiefy nooby i sa evul (pancras po czesci ale herganon nie) sry za spojnosc ale jusz spie ;s morze jutro poprawie o ile wejde na cpu ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#806 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Company
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
![]() ja na jego miejscu zainwestowalbym w aol ![]() Gratz Advansów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: -=[Kraków, N-H]=-
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Cytuj:
Bardzo madrze powiedziane... I tu jest cała prawda! Podczas ostatniego ataku wolfów na Ab jak Pancras wbil to wszyscy go zaczeli blokowac i bylo wiele polskich textów: PANCRAS SMIERDZI, RÓB LASKE itp.... A załoze sie o MPA ze Pancras 90% tych ludzi nic nie zrobił, a dlaczego te wyzwiska?? Bo sie porzarł z paroma osobami, a nóóbki chca byc na Topie i tez sie przyłaczaja..... Chyba najlepszy przykład to sprawa Herganona i Tedunia... To była sprawa miedzy nimi, a wiele osób niewidzac co sie dzieje zaczelo gnoic Herganona i mysleli ze sa fajni..... N/c... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: w dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lili Riper
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: sŁabe
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
no wiesz.... przybloczyl mnie na tombach i omal ja i kumpel nie padlismy... beszta Polaków i mnie.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Ehh musi sobie zasłużyliście na to ... fakt faktem że Herg~ potrafi wkurzyć czy taki Pancars ale co poradzić pewnie im czymś podpadliście czy ew. ich "znajomym" mniejsza o większe, rządzą sie ale i tak to non-PvP i nie dziwie sie im bo z iloma ludźmi muszą sie użerać więc ciagle są nabuzowani ...
![]() ![]() Tak więc zapodam kilka moich ![]() Początki ![]() ![]() 40 poziom ( nie patrzcie na pasek startu, to co tam gra to całkowity przypadek ![]() ![]() 60 magiczny ( Buziaczki dla mojej ukochanej :* <hi, hi> ) ![]() 6 magiczny u rycerza ( uaaaa <zieff> ) ![]() 58 lvl ![]() 59 lvl ![]() 60 ![]() ![]() A tak swoją drogą część buziek rozpoznaje ^^ Ot Befka znajomy z dawnych czasów, czy choćby kilku ludzi z szacownego BC ![]() ![]() ![]()
![]() |
#810 |
Guest
|
![]() Za***iste sski.
|
![]() |
![]() |
#811 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: best
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
blocze tylko noobow ktorzy po mojej prosbie a puzniej ostrzezeniu nie wychodza z tomba w ktorym hunce ![]() szkoda ze nie padles ![]() przyjdz 1, ok huntujesz wyjde odrazu, ale nie pozwole sobie na "wpieprzanie" mi sie ludzi na hunta ![]() jakies zasady musza panowac a ze to non pvp ciesz sie bo mailes szanse uciec bo na pvp watpie by ci sie to udalo ![]() edit Cytuj:
![]() czy zaowazyles abym cie lub jakiegokolwiek twojego znajomego besztal oprucz utarczki w tombie ?? NIE wiec idz sie pobawic w piaskownicy a nie wypisuj glupot na forum ![]() gratz Ard braciszku :*** ![]() Ostatnio edytowany przez Raven Kareveira - 05-01-2006 o 15:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() hohoho kogo ja tu widze Gratz Ard
![]() hehe Raven ja robie tak samo jak ktos mi sie wpieprza na tomba..... i masz racje jak ktos wlazl 1 niech hunci a nie sie wpieprza...najbardziej nie lubie sorców/druidów ktorzy wejda do tomba i odrazu summonuja monka lub ds zamiast zapytac czy ktos hunci ![]() pozdro...ja trenie 20% do shielda jutro powinienem wbic i wrzuce ss'ka ![]() Pzdro~ Macarton |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() cudo to to nie jest ale zawsze lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Alanty
Gildia: Unique Kingdom
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Więc tak thx za "jeszce 1 skill..." ![]() co do mojego brata jest takim idiatą, żeby załapać bana. . .za wyzywanie GM'a. Takiego kretyna w życiu nie widziałem. . . Gratz ! wszystkich ss'ów dawno mnie nie było i sie trzy czy nawet cztery strony tego nazbierało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() nom to znowu ja
![]() ![]() kk to moze nie najciekawszy ss ale zawsze cos best hit z rozdzki ![]() ![]() ![]() tu moze bylby wiekszy hit ale akurat padl mam nadzieje ze wy bylo z 54 ![]() ![]() tu zdjecie z moim liderem ![]() ![]() a tu z friendsami ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze ss'y podobaly sie. jak chcecie skomentujcie ![]()
![]() |
#817 |
Guest
|
![]() A co to sie stalo?
![]() ![]() Ten awans jest troszke opóźniony, co spowodowane jest szkołą, gdyby nie szkoła to juz dawno bym nabil ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Alanty
Gildia: Unique Kingdom
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Gratz
![]() No i po co ta szkoła :> hyhy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Jakaś babka była na wiezy amazonek i dedla. Loot widac na ziemi[IMG]C:\Documents and Settings\Mateusz\Moje dokumenty\Moje obrazy[/IMG]
a tu wypozyczone boszki xD [IMG]C:\Documents and Settings\Mateusz\Moje dokumenty\Moje obrazy[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|