|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Siemanko.
Mam prośbe w imieniu wszystkich moich ziomów z Kyry. Każdy kto chce pomoc w wojnie w kazdy mozliwy sposob, przede wszystkim walczyc ale nie musicie zaraz walczyc aby pomoc, prosze was o wszystko co mozecie dac: runki,ringi,kase,manasy. Jezeli ktos z was moze cos wyslac niech podpisze kto to wyslal na Lablu albo Letterze. All mozecie wyslac na nick: Hythe na Edron. To jest wojna o server jezeli wolicie byc wyganiani z cavow albo huntowani za byle co to wasz wybor ale mam nadzieje ze ktos pomorze ;/ Bo prawda jest taka ze musimy wygrac ;/ Wiec prosze ;/ Jezeli chcesz sie dolaczyc do wojny gadajcie do mnie na priv msg. I sie dogadamy ;/ Jeszcze raz prosze ;/ Z gory Thx... Hythe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() A sa juz jakies glidie czy to taka "cicha wojna" znajac zycie polacy dostana ale na kyrze jest kilka h-lvl polakow....
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna zacznie sie dzis
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Zrób film i daj na forum plx
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasna sprawa. Tylko ze ja tu nie chce robic filmow i je dawac na forum tylko szukamy pomocy
![]()
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() @topic można było się tego spodziewać że prędzej czy później dojdzie do wojny Polacy vs swe/br
![]() ![]() ![]() @Gitiviru Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() @Gito~
Czy ty przypadkiem nie grales na Trimera? (offtop taki ![]() @Topic Jakos nie za bardzo wierze w to, ze jak Polacy wygraja to bedzie lepiej... Moge nawet powiedziec, ze moze byc gorzej (nic nie wiadomo), Polak Polakowi nie równy. P.S Ah uwielbiam jak ktos pisze Br vs Polacy albo Swe vs Br lub Swe vs Polacy ![]() ![]() @up Cytuj:
Cytuj:
_./ Old Aurea! PROSTO Team/ Old RoM! Ostatnio edytowany przez Ludwix Trimera - 04-01-2006 o 15:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() To sie już robi śmieszne powoli... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() No jasne, najlepiej powiedziec "przyslijcie mi plx, bo jak wygramy t bedzie fajny server". Po 1: nie sadze zebyscie wygrali ta wojne, wiekszosc wojen byla przegrywana (pol vs swe) (oczywiscie bylo pare wyjatkow). Po 2: i tak jesli polacy wygraja ta wojne to i tak bedzie PA na serverze, niezaleznie czy polacy czy szwedzi wygraja. Nasi wygraja - powstanie gildia zlozona z samych polakow ktorzy beda trzesli serverem; Szwedzi wygraja - zrobia gildie zlozona z samych szwedow i wszyscy beda sie ich bali. I to nie sa moje refleksje, tylko fakty z innych swiatow. Zarowno tych starych jak i mlodyszych.
Na pewno wiele osob sie ze mna nie zgodzi, ale czas pokaze. I wtedy bedziecie MUSIELI mi przyznac racje, albo siedziec cicho. Btw, topic zawiewajacy na "fri itens plx"... Pozdro, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Pay No Play
Świat: Morgana
|
![]() Na furorze tez rzadzili polacy teraz mozecie sobie zobaczyc co sie tam dzieje.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=50940 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() witam.
do kogo po stronie szwedzkiej moge przesylac fajne itemy , runy i kase? nie chce dopuscic, by banda polskich abluzerow i nubow przejela kontrole nad tym serwerem.. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() zgadzam sie z xianti'm, jesli Polacy zapanuja na Kyrze,bedzie to porazka dla calego serwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak was czytam to mi sie plakac chce... Widzieliscie kiedys na kyrze jakiegos polaka PA? Bo ja jakos nie, jak narazie dostaje same skargi na swe, ktorzy wywalaja kazdego z respa i zabijaja za nic.
Dobrze, dobrze pomozcie swe wygrac, zobaczycie potem jak wam do dupy nakopia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() Tak jak większość powiedziała to nie ma znaczenia kto wygra. PA było, jest i będzie... Przykładem jest dzisiejsza sytuacja. Koleś mnie wygonił z kopalni, chociaż byłem pierwszy. Oczywiście był to polak, ale szwedzi to też nie świętoszki. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Robcie jak chcecie ... pomagajcie sobie swe chociaz jestescie polakami ... zobaczycie co zrobia z servem swe jak wygraja !! i dopiero pozniej zrozumiecie !! lepiej pomuc wczesniej i wygrac niz pozniej bedziecie nazekac i zalowac ze teraz nie pomogliscie zastanowcie sie
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Ludzie nie pomagajcie Swe wygrać, bo zapanują nad serverem i będą wiedzieli i rządzili każdym waszym krokiem.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Tak widzialem na kyrze Polskiego pa na wlasnej skorze tego nieodczulaem ale kolega mowie o oczywiscie... Tetro :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Ja nie mowie ze Polacy sa zli, ale napewno nie sa lepsi od Swe, walcyzlem na Aurea po stronie Swe i nie zaluje, nieraz widzialem jak bilismy kolesi z wrogiej gildi a ich koledzy stali w pz zamiast pomoc (mowie o Polakach) bylo wiele takich sytuacji, Swe przynajmniej wiedza co to teamplay.
Oczywiscie jest tez bardzo duzo wartosciowych Polaków na Kyra czy chodzby Aurea. Oczywiscie nie jestem prorokiem i nie wiem co bedzie jak wygraja Polacy czy Swe, mam nadzieje,ze jesli padnie na nas to serv ten bedzie chociaz w miare spokojny. Oczywiscie jest to tlyko moja opinia. Jest ona spowodowana zachowaniem Polakow na Aurea, nie wiem jak jest na innych servach. (Na Trimerze poznałem bardzo dużo Polaków,swietni ludzie i gracze. ![]()
_./ Old Aurea! PROSTO Team/ Old RoM! Ostatnio edytowany przez Ludwix Trimera - 04-01-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Wedlug mnie najlepiej by bylo gdyby panowala ruwnowaga miedzy swe i pl wtedy mozliwe by bylo w miare normalne granie dla low leveli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() no i jest ta wojna czy nima?
tetro bedzie po stronie pl? |
![]() |
![]() |