Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-01-2006, 13:14   #861
Matekneo
Użytkownik Forum

Matekneo's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadows
Szlachta polska kolejny raz pokazuje jakich inteligentnych czlonków ma w swoich szeregach....
@matkneo- n/c
herganon ma bajke...nic nie poradzisz...ale zeby tak pier*olic..."faka mada" LOL ...get a life

Hetman powah ;o
to z "faka mada" to tak dla zwaly P mamy z isairem taka kolezanke co tak gada i se zwale zrobilem
Matekneo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2006, 13:22   #862
Raven Kareveira
Użytkownik Forum

Raven Kareveira's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Krakow

Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: best
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez herganon_polakow
Wow guys, people viewing this thread went from 3 to 32 when I posted. I must be really famous.

Not to mention how not less than 8 people messaged me in-game asking if I was "Herganon in tibia.pl" or to post more screenshots. Perhaps later.
~english
herganon this is pathetic....., remember that this is polish forum and here u can only write in polish so if u want u can post ONLY on english tibia.pl forum. please stop playing this game ( i dont mean tibia...)because it's not funny... and you can lose last respect that u have
~polski
herganon to jest zalosne ......, pamietaj ze to jest polskie forum i tutaj mozesz pisac tylko po polsku, wiec jesli chcesz pisac posty mozesz to robic TYLKO na angielskim forum tibia.pl. prosze przestan grac w te gre ( nie mam na mysli tibi....) poniewaz to nie jest smieszne.... i mozesz stracic ostatki szacunku jaki masz
Raven Kareveira jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 13:29   #863
Isair of Xel'Rash
Użytkownik Forum

Isair of Xel'Rash's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
Isair of Xel'Rash ma numer GG 2945252
Domyślny

Raven , ci chodzilo chyba o angielskie forum tibia.com

@edit

Sry , nie pomyslalem

HAIL RUTHLESS HAIL

14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ?

Frontside - Droga Krzyżowa _///

SLIPKNOT

1. "Nie odpowiadamy nikomu"
2. "Nie przejmujemy sie trendami"
3. "Gramy to, co chcemy"
4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"

Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 07-01-2006 o 13:38.
Isair of Xel'Rash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 13:35   #864
herganon_polakow
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raven Kareveira
~english
herganon this is pathetic....., remember that this is polish forum and here u can only write in polish so if u want u can post ONLY on english tibia.pl forum. please stop playing this game ( i dont mean tibia...)because it's not funny... and you can lose last respect that u have
~polski
herganon to jest zalosne ......, pamietaj ze to jest polskie forum i tutaj mozesz pisac tylko po polsku, wiec jesli chcesz pisac posty mozesz to robic TYLKO na angielskim forum tibia.pl. prosze przestan grac w te gre ( nie mam na mysli tibi....) poniewaz to nie jest smieszne.... i mozesz stracic ostatki szacunku jaki masz
~english
When you guys post on English forum the quality is horrible, mostly from translators. So i'll do the same just to annoy the fuck out of you just like all PLs do on tibia.com forums. First of all, report my post, ban my user, like I could give a shit. Second of all, does it look like I'm interested of having "Black company" members respect? Sorry, all I use them for is getting free GP when I do demon quest for them.

~polski
Kiedy was chłopcy komunikatu (stanowisko) na Angielskim forum jakość jest okropna, głównie od *translators*. Tak (więc) będzie robi ten sam po prostu (dopiero co) martwić *fuck* zza was po prostu (dopiero co) jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) cały Proszę robi na *tibia.com* fora. Najpierw, powiadamiają mój komunikat (stanowisko), zakazują mojego użytkownika, jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) mógłbym dawać *shit*. Drugi (sekunda; po drugie; popierać) cały, robi to wyglądają jak jestem zainteresowany istnienia "Czarne przedsiębiorstwo " członkowie szanować (stosowność; wzgląd)? Żałujący, całe używam & (oni) dla dostaje się (otrzymujący) wolny (bezpłatny) *GP* kiedy JA robi *demon* szukają dla & (oni).

sorry mine bad polnish
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 13:37   #865
Raven Kareveira
Użytkownik Forum

Raven Kareveira's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isair of Xel'Rash
Raven , ci chodzilo chyba o angielskie forum tibia.com
nie nie chodzilo mi o tibie.com
na serwerze tibia.pl jest takrze angielskie forum na ktorym herganon moze sobie pisac do woli i nikt mu tego zabronic nie moze

dla informacji aby wejsc na forum angielsko jezyczne wystarczy popatrzec pod obrazek z napisem "Forum Tibia.pl" tam ejst taki link http://www.en.tibia.pl/forum/index.php <-- o to mi chodzilo
stary 07-01-2006, 13:38   #866
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Moze dlatego pytam poniewaz to nie jest prawdziwy Herganon ?
stary 07-01-2006, 13:41   #867
Isair of Xel'Rash
Użytkownik Forum

Isair of Xel'Rash's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----

Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
Isair of Xel'Rash ma numer GG 2945252
Domyślny

wprowadza zamieszanie...........
ja mysle ze to jakis lizusek zalozyl konto i herg w tibii dyktuje co ma mu pisac........ zenada

@ziomek daro
offtopic...

HAIL RUTHLESS HAIL

14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ?

Frontside - Droga Krzyżowa _///

SLIPKNOT

1. "Nie odpowiadamy nikomu"
2. "Nie przejmujemy sie trendami"
3. "Gramy to, co chcemy"
4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"

Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 07-01-2006 o 13:44.
Isair of Xel'Rash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 13:46   #868
Matekneo
Użytkownik Forum

Matekneo's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk

Profesja: Knight
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ziomek_daro
Streszczenie --> Tomek D. czyt. Stalmir zlapal swoja dziewczyne za dupe...
a ona w odp. liscia mu w ryj i go rzucila tomek przez caly wieczór miał dola...(opisy na GG etc.)
postanowilem z nim porozmawiac podajac sie za jego qzynke i o*******ic go za cala sytuacje
oto efekty: trzymajcie sie krzesel... ;P edited: to nie fejk...jezeli ktos nie wierzy - trudno. ja
ostatnio sie tak usmialem w 1978. <zart>

Download na wlasna odpowiedzialnosc. ->http://rapidshare.de/files/10538337/...tyk_2.txt.html

Wiem ze to off~ , ale szczerze mówiac... nie obchodzi mnie to.

ty gnoju .... to jest nadruszanie czyjejs prywatnosci -.- pozatym to nie jest prawda. -.-

Ostatnio edytowany przez Matekneo - 07-01-2006 o 14:23.
Matekneo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 14:22   #869
Stalmir
Użytkownik Forum

Stalmir's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Stalmir
Gildia: Telvanni
Poziom: 121
Skille: 10/10
Stalmir ma numer GG 9562850
Domyślny

Ja ja zlapalem za pupe, ona mnie zucila? o_O nie wiedzialem dzieki za informacje =] patrz a ja uwiezylem ze to kuzynka a to ci feler dalem sie nabrac gz dla shadowsa, napisal w odpowiedniej chwili =]

------------------------
Chcesz ze mnie kpic? Nie poczulem nic, daj bis plx

Ostatnio edytowany przez Stalmir - 07-01-2006 o 14:31.
Stalmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 14:52   #870
Raven Kareveira
Użytkownik Forum

Raven Kareveira's Avatar

Domyślny

yes im from Black Company but on this forum i dont write as Black Company member but myself,
in my earlier post i wrote that ppl insult u and pancras for no reason.. cos i have enaugh listening everwyhere herganon pancras penancea are noobs... i know penancea badly but i know him enaught to say that he is nice persan to talk with
herganon i met you few times bought some items from you and you wasnt "bad" for me... in this all u arent "bad" to ppl that dont inulte you and respect you that how you respect they u talk with "unknown" ppl as they are objects but its still ok becouse you are moneymaker
pancras sometimes make "bad thinks" so it normal that pp, dont like him but

herg~do u want to buy still one of the worst on harmonia ?? i dont think so
so please stop makeing shit on this forum and leave "our" forum alone

Tłumaczenie:

Tak *im* od Czarnego Przedsiębiorstwa ale na tym forum *dont* piszą jak (ponieważ) Czarny członek Przedsiębiorstwa ale s& (samodzielnie), w mój wcześniejszy (wcześniej) komunikat (stanowisko) napiszę co (żeby; który) *ppl* obrażają *u* i *pancras* dla żadnego rozsądku.. Co. ma *enaugh* słuchający (słuchanie) *everwyhere* *herganon* *pancras* *penancea* są *noobs*... poznaję *penancea* bardzo ale poznaję jego *enaught* mówić (przemawiać) co on jest przyjemny *persan* rozmawiać (rozmowa; mówić) z *herganon* spotykam (wykonał) was niewiele czasy kupowane niektóre pozycje od was i wy *wasnt* "zły " dla mnie... W tym (to) całym *u* *arent* "zły " *ppl* co (żeby; który) *dont* *inulte* wy i szanują was co (żeby; który) jak wy szanujecie one *u* rozmawiać (rozmowa; mówić) z "*unknown*" *ppl* jak są przedmioty (obiekt) ale swój wciąż w porządku *becouse* wy jesteście *moneymaker* *pancras* czasem wyrabiają "zły obmyśla " tak (więc) to normalny (normatyw) co (żeby; który) *pp*, *dont* lubią jego ale *herg*~robi *u* brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) kupować wciąż jed z gorszego na *harmonia* ?? *dont* obmyślają tak (więc) tak (więc) sprawiać przyjemność (proszę) przerywać (zatrzymywać się; przerwa; zatrzymanie się) *makeing* *shit* na tym forum i pozostawiają "nasz " forum jedyny
stary 07-01-2006, 14:53   #871
fuss77
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stalmir
[...]Ja ja zlapalem za pupe, ona mnie zucila? o_O nie wiedzialem dzieki za informacje =] [...]

------------------------
Chcesz ze mnie kpic? Nie poczulem nic, daj bis plx
Dużo sie mozna dowiedziec, dużo ...... np że z każdym dniem przybyla takich ****** na tym świecei co piszą niestworzone rzeczy o innych, a pewnie o sobie nienapisali by lepiej P
fuss77 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 14:58   #872
herganon_polakow
Guest

Domyślny

Cytuj:
yes im from Black Company but on this forum i dont write as Black Company member but myself,
in my earlier post i wrote that ppl insult u and pancras for no reason.. cos i have enaugh listening everwyhere herganon pancras penancea are noobs... i know penancea badly but i know him enaught to say that he is nice persan to talk with
herganon i met you few times bought some items from you and you wasnt "bad" for me... in this all u arent "bad" to ppl that dont inulte you and respect you that how you respect they u talk with "unknown" ppl as they are objects but its still ok becouse you are moneymaker
pancras sometimes make "bad thinks" so it normal that pp, dont like him but

herg~do u want to buy still one of the worst on harmonia ?? i dont think so
so please stop makeing shit on this forum and leave "our" forum alone

Tłumaczenie:

Tak *im* od Czarnego Przedsiębiorstwa ale na tym forum *dont* piszą jak (ponieważ) Czarny członek Przedsiębiorstwa ale s& (samodzielnie), w mój wcześniejszy (wcześniej) komunikat (stanowisko) napiszę co (żeby; który) *ppl* obrażają *u* i *pancras* dla żadnego rozsądku.. Co. ma *enaugh* słuchający (słuchanie) *everwyhere* *herganon* *pancras* *penancea* są *noobs*... poznaję *penancea* bardzo ale poznaję jego *enaught* mówić (przemawiać) co on jest przyjemny *persan* rozmawiać (rozmowa; mówić) z *herganon* spotykam (wykonał) was niewiele czasy kupowane niektóre pozycje od was i wy *wasnt* "zły " dla mnie... W tym (to) całym *u* *arent* "zły " *ppl* co (żeby; który) *dont* *inulte* wy i szanują was co (żeby; który) jak wy szanujecie one *u* rozmawiać (rozmowa; mówić) z "*unknown*" *ppl* jak są przedmioty (obiekt) ale swój wciąż w porządku *becouse* wy jesteście *moneymaker* *pancras* czasem wyrabiają "zły obmyśla " tak (więc) to normalny (normatyw) co (żeby; który) *pp*, *dont* lubią jego ale *herg*~robi *u* brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) kupować wciąż jed z gorszego na *harmonia* ?? *dont* obmyślają tak (więc) tak (więc) sprawiać przyjemność (proszę) przerywać (zatrzymywać się; przerwa; zatrzymanie się) *makeing* *shit* na tym forum i pozostawiają "nasz " forum jedyny

People visit the thread to see some nice screenshots, obviously I gave them more than they have ever seen in this thread before, hense the high viewcount.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 16:48   #873
Raven Kareveira
Użytkownik Forum

Raven Kareveira's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez herganon_polakow
People visit the thread to see some nice screenshots, obviously I gave them more than they have ever seen in this thread before, hense the high viewcount.
english
maybe u are powerfull here but if we want to look on super items we heave threads about them, this topic is about polaks on harmonia. ITS ONLY POLISH SPEAKING FORUM AND ABOUT POLAKS ONLY
if u want u can go post on english part of forum but dont write here
polski
moze jestes potezny tu ale jesli chcemy patrzec na super przedmioty mamy o tym tematy, to jest temat o polakach na harmoni. JEST TO TYLKO POLSKO JEZYCZNE FORUM I TYLKO O POLAKACH
jesli chcesz mozesz isc na angielsko czesc forum ale nie pisz tu
stary 07-01-2006, 18:30   #874
Savahris
Guest

Domyślny

Huncilismy z Irvinem na GS, noobek nam bloczył resp... (SS zrobiony podczas powrotu do miasta)

Edit: Padlo 15-20 GS > 19:30 You see a knight armor (Arm:12).It weighs 120.00 oz.

Ostatnio edytowany przez Savahris - 07-01-2006 o 18:41.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 19:14   #875
Bembi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Chodzież

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

No prosze "szanowny pan i władca" Herganon zaszczycil nas swoja "szanowną" obecnością . No ja osobiście nic do niego nie mam ale wiem co ten koleś wyprawia ze swoja ekipa. No cóz na każdym serverze są "czarne owce"
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Bembi - 07-01-2006 o 19:16.
Bembi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 19:27   #876
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ss od kolegi

poh fun

i dzisiejszy quest

Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 19:27   #877
Adamsik
Użytkownik Forum

Adamsik's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Początkujący
Domyślny

Level ^^

Adamsik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 22:06   #878
herganon_polakow
Guest

Domyślny

Cytuj:
english
maybe u are powerfull here but if we want to look on super items we heave threads about them, this topic is about polaks on harmonia. ITS ONLY POLISH SPEAKING FORUM AND ABOUT POLAKS ONLY
if u want u can go post on english part of forum but dont write here
polski
moze jestes potezny tu ale jesli chcemy patrzec na super przedmioty mamy o tym tematy, to jest temat o polakach na harmoni. JEST TO TYLKO POLSKO JEZYCZNE FORUM I TYLKO O POLAKACH
jesli chcesz mozesz isc na angielsko czesc forum ale nie pisz tu

if the thread is ABOUT polaks ONLY, then how come i found this thread in the top when i searched for "Herganon"? that's like saying tibia.com's forums are for English/american people only. it's not and as long as i translate my sentences into polish you can whine all you want since i'm not doing something illegal

POLSKI

Jeżeli nitka jest O *polaks* TYLKO, potem jak przybył (przybywać; wchodzić; wszedł) znajduję tę nitkę w szczyt (szczytowy) kiedy szukam "*Herganon*"? Który jest podobne do mówienie *tibia.com's* fora są dla Angielski (język angielski) /amerykański (Amerykanin) ludzie (lud; ludowy) tylko. To jest nie i jak (ponieważ) długi (długo) jak (ponieważ) tłumaczę moje wyroki do języka polskiego (blask) wy może *whine* cali wy potrzebujecie (chcieć) zaczynając od (od tego czasu, jak) nie robię coś nielegalny
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 22:38   #879
xzseba
Użytkownik Forum

xzseba's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

Dzisiejszy awans sheldingu

Ostatnio edytowany przez xzseba - 07-01-2006 o 22:47.
xzseba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 22:42   #880
herganon_polakow
Guest

Domyślny

Screeny od test serwer

hej
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania