![]() |
#861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: best
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
herganon this is pathetic....., remember that this is polish forum and here u can only write in polish so if u want u can post ONLY on english tibia.pl forum. please stop playing this game ( i dont mean tibia...)because it's not funny... and you can lose last respect that u have ~polski herganon to jest zalosne ......, pamietaj ze to jest polskie forum i tutaj mozesz pisac tylko po polsku, wiec jesli chcesz pisac posty mozesz to robic TYLKO na angielskim forum tibia.pl. prosze przestan grac w te gre ( nie mam na mysli tibi....) poniewaz to nie jest smieszne.... i mozesz stracic ostatki szacunku jaki masz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Raven , ci chodzilo chyba o angielskie forum tibia.com
![]() @edit Sry , nie pomyslalem ![]()
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 07-01-2006 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
When you guys post on English forum the quality is horrible, mostly from translators. So i'll do the same just to annoy the fuck out of you just like all PLs do on tibia.com forums. First of all, report my post, ban my user, like I could give a shit. Second of all, does it look like I'm interested of having "Black company" members respect? Sorry, all I use them for is getting free GP when I do demon quest for them. ~polski Kiedy was chłopcy komunikatu (stanowisko) na Angielskim forum jakość jest okropna, głównie od *translators*. Tak (więc) będzie robi ten sam po prostu (dopiero co) martwić *fuck* zza was po prostu (dopiero co) jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) cały Proszę robi na *tibia.com* fora. Najpierw, powiadamiają mój komunikat (stanowisko), zakazują mojego użytkownika, jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) mógłbym dawać *shit*. Drugi (sekunda; po drugie; popierać) cały, robi to wyglądają jak jestem zainteresowany istnienia "Czarne przedsiębiorstwo " członkowie szanować (stosowność; wzgląd)? Żałujący, całe używam & (oni) dla dostaje się (otrzymujący) wolny (bezpłatny) *GP* kiedy JA robi *demon* szukają dla & (oni). sorry mine bad polnish |
|
![]() |
![]() |
#865 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na serwerze tibia.pl jest takrze angielskie forum na ktorym herganon moze sobie pisac do woli i nikt mu tego zabronic nie moze dla informacji aby wejsc na forum angielsko jezyczne wystarczy popatrzec pod obrazek z napisem "Forum Tibia.pl" tam ejst taki link http://www.en.tibia.pl/forum/index.php <-- o to mi chodzilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Moze dlatego pytam poniewaz to nie jest prawdziwy Herganon ?
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() wprowadza zamieszanie...........
ja mysle ze to jakis lizusek zalozyl konto i herg w tibii dyktuje co ma mu pisac........ zenada @ziomek daro offtopic...
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 07-01-2006 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
ty gnoju .... to jest nadruszanie czyjejs prywatnosci -.- pozatym to nie jest prawda. -.-
^Violets are blue, Roses are red Don't touch my friend- or U are dead^ If you read this - you will be dead. ![]() Ostatnio edytowany przez Matekneo - 07-01-2006 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ja zlapalem za pupe, ona mnie zucila? o_O nie wiedzialem dzieki za informacje =] patrz a ja uwiezylem ze to kuzynka a to ci feler
![]() ------------------------ Chcesz ze mnie kpic? Nie poczulem nic, daj bis plx ![]() Ostatnio edytowany przez Stalmir - 07-01-2006 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() yes im from Black Company but on this forum i dont write as Black Company member but myself,
in my earlier post i wrote that ppl insult u and pancras for no reason.. cos i have enaugh listening everwyhere herganon pancras penancea are noobs... i know penancea badly but i know him enaught to say that he is nice persan to talk with herganon i met you few times bought some items from you and you wasnt "bad" for me... in this all u arent "bad" to ppl that dont inulte you and respect you that how you respect they u talk with "unknown" ppl as they are objects but its still ok becouse you are moneymaker pancras sometimes make "bad thinks" so it normal that pp, dont like him but herg~do u want to buy still one of the worst on harmonia ?? i dont think so so please stop makeing shit on this forum and leave "our" forum alone Tłumaczenie: Tak *im* od Czarnego Przedsiębiorstwa ale na tym forum *dont* piszą jak (ponieważ) Czarny członek Przedsiębiorstwa ale s& (samodzielnie), w mój wcześniejszy (wcześniej) komunikat (stanowisko) napiszę co (żeby; który) *ppl* obrażają *u* i *pancras* dla żadnego rozsądku.. Co. ma *enaugh* słuchający (słuchanie) *everwyhere* *herganon* *pancras* *penancea* są *noobs*... poznaję *penancea* bardzo ale poznaję jego *enaught* mówić (przemawiać) co on jest przyjemny *persan* rozmawiać (rozmowa; mówić) z *herganon* spotykam (wykonał) was niewiele czasy kupowane niektóre pozycje od was i wy *wasnt* "zły " dla mnie... W tym (to) całym *u* *arent* "zły " *ppl* co (żeby; który) *dont* *inulte* wy i szanują was co (żeby; który) jak wy szanujecie one *u* rozmawiać (rozmowa; mówić) z "*unknown*" *ppl* jak są przedmioty (obiekt) ale swój wciąż w porządku *becouse* wy jesteście *moneymaker* *pancras* czasem wyrabiają "zły obmyśla " tak (więc) to normalny (normatyw) co (żeby; który) *pp*, *dont* lubią jego ale *herg*~robi *u* brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) kupować wciąż jed z gorszego na *harmonia* ?? *dont* obmyślają tak (więc) tak (więc) sprawiać przyjemność (proszę) przerywać (zatrzymywać się; przerwa; zatrzymanie się) *makeing* *shit* na tym forum i pozostawiają "nasz " forum jedyny |
![]() |
![]() |
![]() |
#871 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
People visit the thread to see some nice screenshots, obviously I gave them more than they have ever seen in this thread before, hense the high viewcount. |
|
![]() |
![]() |
#873 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
maybe u are powerfull here but if we want to look on super items we heave threads about them, this topic is about polaks on harmonia. ITS ONLY POLISH SPEAKING FORUM AND ABOUT POLAKS ONLY if u want u can go post on english part of forum but dont write here polski moze jestes potezny tu ale jesli chcemy patrzec na super przedmioty mamy o tym tematy, to jest temat o polakach na harmoni. JEST TO TYLKO POLSKO JEZYCZNE FORUM I TYLKO O POLAKACH jesli chcesz mozesz isc na angielsko czesc forum ale nie pisz tu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Guest
|
![]() Huncilismy z Irvinem na GS, noobek nam bloczył resp... (SS zrobiony podczas powrotu do miasta)
![]() Edit: Padlo 15-20 GS > 19:30 You see a knight armor (Arm:12).It weighs 120.00 oz. Ostatnio edytowany przez Savahris - 07-01-2006 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Chodzież
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No prosze "szanowny pan i władca" Herganon zaszczycil nas swoja "szanowną" obecnością
![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Bembi - 07-01-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ss od kolegi
poh fun ![]() i dzisiejszy quest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Gildia: Lost Warriors
|
![]() Level ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
if the thread is ABOUT polaks ONLY, then how come i found this thread in the top when i searched for "Herganon"? that's like saying tibia.com's forums are for English/american people only. it's not and as long as i translate my sentences into polish you can whine all you want since i'm not doing something illegal ![]() POLSKI Jeżeli nitka jest O *polaks* TYLKO, potem jak przybył (przybywać; wchodzić; wszedł) znajduję tę nitkę w szczyt (szczytowy) kiedy szukam "*Herganon*"? Który jest podobne do mówienie *tibia.com's* fora są dla Angielski (język angielski) /amerykański (Amerykanin) ludzie (lud; ludowy) tylko. To jest nie i jak (ponieważ) długi (długo) jak (ponieważ) tłumaczę moje wyroki do języka polskiego (blask) wy może *whine* cali wy potrzebujecie (chcieć) zaczynając od (od tego czasu, jak) nie robię coś nielegalny ![]() |
|
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Dzisiejszy awans sheldingu
![]() Ostatnio edytowany przez xzseba - 07-01-2006 o 22:47. |
![]() |
![]() |