Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę?
$corcerer 23 24.47%
Dabek 4 4.26%
Dwimenor 1 1.06%
gimli syn gloina 4 4.26%
Gremlin 3 3.19%
Hegemmon 2 2.13%
Magus 2 2.13%
MayGyver 2 2.13%
p.l 0 0%
Raul 11 11.70%
Raynold 2 2.13%
Shinjix 5 5.32%
Zaglada 3 3.19%
besn 6 6.38%
gangrel666 14 14.89%
Tanatess 12 12.77%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-01-2006, 13:57   #141
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Daniel: czy to oznacza, że jak mam dziewczynę czy naukę, i nie mogę posiedzieć choćby chwili na forum (a teraz sesja nadciąga) to mam sie zrzekać praw? mają mnie wywalać? Nie wiem czy rozumiesz, ale nam za to nie płacą, nie mamy godzin, nikt nad nami z batem nie stoi. Jak tak naprawde chcesz, to możemy się zamienić (jak mnie wywalą) i zobaczymy ile tak wytrzymasz, przynajmniej godzinę dziennie przez 365 dni w roku użerać się z Jaśnie Oświeconymi Panami Którzy są Tak Zajęci, że nie mają Czasu zajżeć do słownika ort. Będziesz biegać za nimi, trenować im postacie, kupować PACCe za darmo (Shin~ miał takiego jednego sprytnego) i tłumaczyć WSZYSTKO każdemu OSOBNO, bo oni muszą mieć to wytłumaczone osobiście, bo oczywiście przeczytać FAQ na forum mu się nie chce.

Matkow, z łaski swojej, następnym razem jak masz zamiar umieszczać tu jakiegoś dłuższego loga, to zamknij go w pliku tekstowym, ok? bo zrobiłeś tu niezły burdel.

Dżizas!
$corcerer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-01-2006, 14:01   #142
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

ten matkow to chyba podpucha jakas ;D

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline  
stary 08-01-2006, 14:02   #143
Tasiu
Użytkownik Forum

Tasiu's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
Tasiu ma numer GG 4602308
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
i zobaczymy ile tak wytrzymasz, przynajmniej godzinę dziennie przez 365 dni w roku
Takie to trudne posiedziec na forum 2 h dziennie, a w tym samym czasie pouczyc sie, pograc w Tibie, a jednoczesnie forum dogladac?

Ludzie, chyba od tego jestescie!
Tasiu jest offline  
stary 08-01-2006, 14:02   #144
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Domyślny

Matkow21:

Z całą odpowiedzialnością, wyrozumiałością i czymkolwiek, ale ty naprawde jesteś idiotą

Raul do ciebie spokojnie, bez wyzwisk, a ty sie miotasz jak kot z pęcherzem. Nie wiem co chcesz udowodnić, ale nie wychodzi ci. Co gorsze, udawadniasz tylko, że jesteś jeszcze głupszy niż zdawałoby się to na początku tematu. Wszyscy tutaj piszemy w tym samym języku, ale ty chyba nie rozumiesz, prawda? To, że ktoś dał takie a nie inne uzasadnienie, nie jest wazne, skoro temat byl skasowany slusznie. Ktoś dał ci klapsa, a ty probujesz tozpetac wojne.

Pod powyzszymi slowami podpisuje sie z pelna swiadomoscia wszystkimi czterema łapkami.

Tana jest offline  
stary 08-01-2006, 14:04   #145
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Dlaczego w sondzie nie ma Dr Omader'a?
Każdy może mieć swoje zdanie...
Dr.Unknown jest offline  
stary 08-01-2006, 14:04   #146
Tasiu
Użytkownik Forum

Tasiu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Dlaczego w sondzie nie ma Dr Omader'a?
Każdy może mieć swoje zdanie...
Bo Drom to Admin
Tasiu jest offline  
stary 08-01-2006, 14:09   #147
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Daniel: czy to oznacza, że jak mam dziewczynę czy naukę, i nie mogę posiedzieć choćby chwili na forum (a teraz sesja nadciąga) to mam sie zrzekać praw? mają mnie wywalać? Nie wiem czy rozumiesz, ale nam za to nie płacą, nie mamy godzin, nikt nad nami z batem nie stoi. Jak tak naprawde chcesz, to możemy się zamienić (jak mnie wywalą) i zobaczymy ile tak wytrzymasz, przynajmniej godzinę dziennie przez 365 dni w roku użerać się z Jaśnie Oświeconymi Panami Którzy są Tak Zajęci, że nie mają Czasu zajżeć do słownika ort. Będziesz biegać za nimi, trenować im postacie, kupować PACCe za darmo (Shin~ miał takiego jednego sprytnego) i tłumaczyć WSZYSTKO każdemu OSOBNO, bo oni muszą mieć to wytłumaczone osobiście, bo oczywiście przeczytać FAQ na forum mu się nie chce.

Matkow, z łaski swojej, następnym razem jak masz zamiar umieszczać tu jakiegoś dłuższego loga, to zamknij go w pliku tekstowym, ok? bo zrobiłeś tu niezły burdel.

Po 1 jak ludzie wysyłają pieniądze na akcje charytatywne to też niemają żadnych korzyści więc to niejest żaden argument
Po 2 czy ta głupia jedna godzina czy dwie czasami trzy to tak naprawde dużo? wstać rano przed śniadaniem odpalić na chwile pcta przeskanować kilka tematów prawie nic to niemęczy ...

ps. Wątpie żebyś z dziewczyną przebywał 24 h na dobe chyba że z nią
mieszkasz
ps 2. Nikt się niezaobowiązywał do zaglądania do słownika ort. w przeciwieństwie do moderatorów którzy się zaobowiązywali do pracy na tibia.pl.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 08-01-2006 o 14:14.
-=DanieL=- jest offline  
stary 08-01-2006, 14:10   #148
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Matkow czemu skasowałeś tą rozmowę. Przecież ona była bardzo fajna. No cóż to ja ją umieszczę.
Załączone pliki
Typ pliku: txt matkow.txt (7.1 KB, obejrzeń: 170)

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 08-01-2006, 14:10   #149
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasiu
Takie to trudne posiedziec na forum 2 h dziennie, a w tym samym czasie pouczyc sie, pograc w Tibie, a jednoczesnie forum dogladac?

Ludzie, chyba od tego jestescie!
Chyba się nie orientujesz ile czasu zajmuje w ciągu tych dwóch godzin moderowanie. Wyobraź sobie, że moderując przez 2h nie byłoby w zasadzie czasu na robienie nic innego-wciągając w to naukę.

@Matkow cośtam
Poznaliśmy twoje zdanie. Bądź dobry z łaski swojej i trzymaj palce z dala od klawiatury. Inni też chcą coś ciekawego powiedzieć, a nie czytać twoje użalanie się nad światem.
stary 08-01-2006, 14:11   #150
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tanatess
Matkow21:

Z całą odpowiedzialnością, wyrozumiałością i czymkolwiek, ale ty naprawde jesteś idiotą

Raul do ciebie spokojnie, bez wyzwisk, a ty sie miotasz jak kot z pęcherzem. Nie wiem co chcesz udowodnić, ale nie wychodzi ci. Co gorsze, udawadniasz tylko, że jesteś jeszcze głupszy niż zdawałoby się to na początku tematu. Wszyscy tutaj piszemy w tym samym języku, ale ty chyba nie rozumiesz, prawda? To, że ktoś dał takie a nie inne uzasadnienie, nie jest wazne, skoro temat byl skasowany slusznie. Ktoś dał ci klapsa, a ty probujesz tozpetac wojne.

Pod powyzszymi slowami podpisuje sie z pelna swiadomoscia wszystkimi czterema łapkami.
od obrazania innych to jestesmy my - zwykli userzy a modek jednak powinien byc opanowany (nawet jesli jest prusakiem ).

ps. kto ma wiedziec o co chodzi ten wie ;p
stary 08-01-2006, 14:12   #151
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

Czytam czytam i cagle to samo czytam.. jak to jest?

5 postow o tym ze temat nie ma sensu
5 postow o tym ze sorc jest zly raul nieaktywny itd itp..
5 postow o tym ze powinno sie zwolnic adminow

Pomiedzy nimi klotnie bez sensu.. gdzie modkowie sie usprawiedliwiaja a userzy na nich (brzydko mowiac) sraj... (czemu jestem przeciwny)

Temat mial byc tylko po to, aby ludzie glosowali i wypowiadali sie o adminach.
Myslicie ze Drom jest taki glupi, ze bedzie patrzec tylko na cyferki w sondażu?
Albo nie sprawdzi osob ktore powielaja oskarzenia w stosunku do np. sorca, bez sprawdzenia tego, czy to nie jest po prostu odgryzienie sie za upomnienie (inna sprawa czy za sluszne badz niesluszne)...

Trzeba tez wziasc pod uwage, ze tworzy sie taka "nagonka" na dane osoby.. wpierw na danych modow, potem na droma... a potem to juz sie zrobilo bajoro... a to wszystko dla tego, ze ludzie nie potrafia sie dostosowac do celu tematu... tylko sobie na kogos napluc.. albo nie wiem co zrobic.. przylaczyc sie do stada barankow i skubac razem lake.

To mialo byc dla dobra forum.. a forum to ludzie.

Sadze, ze dla rownowagi powinno byc cos w stylu dodawania punktow, dla osob, ktore uwazaja ze dany mod powinien zostac, lecz niestety takie sondy nie maja w/w opcji.

CHILLOUT!
limenu jest offline  
stary 08-01-2006, 14:15   #152
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasiu
Bo Drom to Admin
I? To nie daje mu prawa bycia pospolitym chamem (w moich oczach), nie ukrywam, jak on i pan Ox mnie denerwują swoimi docinkami i nagonką na pewnych użytkowników, jednocześnie apeluje, abyście rzeczywiście głosowali szczerze, nie z sympatii, i jak ktoś to mówił, nie głosujcie na zbyt aktywnych, a na niezbyt aktywnych.
Dr.Unknown jest offline  
stary 08-01-2006, 14:16   #153
Tasiu
Użytkownik Forum

Tasiu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Chyba się nie orientujesz ile czasu zajmuje w ciągu tych dwóch godzin moderowanie. Wyobraź sobie, że moderując przez 2h nie byłoby w zasadzie czasu na robienie nic innego-wciągając w to naukę.
No ja was nierozumiem, nikt was tu sila nie trzyma, niepodoba sie, nie ma czasu? Teraz macie szanse to powiedziec!
Tasiu jest offline  
stary 08-01-2006, 14:19   #154
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Domyślny

Cytuj:
od obrazania innych to jestesmy my - zwykli userzy a modek jednak powinien byc opanowany
Na rzecz moderowania nie zrzeklam sie wypowiadania na forum. Jeżeli ktos uzna moje posty za obrazajace lub lamiace regulamin niech je raportuje. Jestem tak samo uzytkownikiem jak wy.

Tana jest offline  
stary 08-01-2006, 14:20   #155
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Z tego co widze praca modkow jest wzorowa więc mysle ze mozna sie z tym wsztrzymac DO CZASU!

a w sumie to raczej brac moderatorska powinna głosowac bo moga tu padac odwety za bany itd.

A tak to w sumie chyba Drom (joke).
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 08-01-2006, 14:40   #156

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Dobra. pisze od razu bez bicia - pisze ten post po przeczytaniu 9 stron ale juz nie moge sie powstrzymac i musze napisac tego posta.

Nagonka na $cora za to ze moze miec teraz sesje i nie ma czasu 24/h siedziec przed tym forum i czytac waszych bzdurnych tematow?
Ludzie on zrobil o wiele bardziej dla tego forum niz wam sie wydaje.
Drom kilka pytan:
- gdzie jest mozliwosc usuniecia ciebie - jak wszyscy to wszyscy.
- dlaczego zabierasz glos Scorowi glos zeby mogl sie obronic?
- jakis rok temu jak strona nie byla tak dobrze znana to istniala zasada : jak sie nie podoba to wy*******ac. jeszcze niedawno w czasie akcji wymuszania decyzji na sposob kupowania pacca chyba to kilka razy wykorzystales.

Szczerze nie zdazylem zaglosowac bo chcialem na Cors Enta zaglosowac, do reszty modkow 0 zastrzezen. A wiesz, moglbym zaglosowac na Raula i napisac "bo on byl kiedys cool a teraz jest be". Niezbyt go lubie ale potrafie byc obiektywny.
A co sie stanie jak 10 modkow sie pozbedziesz i nie bedzie mial kto usuwac tematow, banowac itp. To forum jest tak wielkie ze nie ma szans 5 modkow zeby utrzymali spokoj. A moze cala zgraje noobow ktorzy tutaj sie rzucaja na moderatorow z zebami podniesiesz do rangi moderatora?

@Walekifa i cala reszta
Dzieci czego dopiero w tym temacie piszecie ze nie lubicie moderatorow. Dlatego ze drom wam obiecal ze jakby co to ich tez usunie? Bylo pisac to wczesniej.

Jak usuniecie Scora z modka (ktory jako jeden z nielicznych modkow trzyma to wszystko w ryzach) bedzie naprawde pierwszym krokiem do upadku tego forum.
Nie bede was straszyc ze odejde bo was go gowno obchodzi. Ale niedlugo sami odejdziecie...

@down
stary - cry me a river. Poskarz sie mamusi, moze przejdzie sie do Raula i powie jak bardzo zle sie zachowal.

Aha jeszcze jedno. Kolejny temat bez przyszlosc. "MODKOWIE SA ZLI". Nowy serial ktory chyba bedzie dluzej trwal niz moda na sukces

Ostatnio edytowany przez Ville - 08-01-2006 o 14:48.
Ville jest offline  
stary 08-01-2006, 14:43   #157
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Raul jest aroganckim moderatorem , swoim zachowaniem zakłuca działanie strony tibia.pl normalnie nieda się zadnego tematu załozyć bo zaraz go usunie i chamsko skomentuje.

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline  
stary 08-01-2006, 14:44   #158
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tanatess
Na rzecz moderowania nie zrzeklam sie wypowiadania na forum. Jeżeli ktos uzna moje posty za obrazajace lub lamiace regulamin niech je raportuje. Jestem tak samo uzytkownikiem jak wy.
jako mod masz tutaj wiec do powiedzienia od zwyklych userow.
polityk w sejmie nie powinien obrazac innych [przynajmniej publicznie].
stary 08-01-2006, 14:48   #159
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo

@Walekifa i cala reszta
Dzieci czego dopiero w tym temacie piszecie ze nie lubicie moderatorow. Dlatego ze drom wam obiecal ze jakby co to ich tez usunie? Bylo pisac to wczesniej.
Jakto Walekifa i cała reszta? =.= Ja prawie jako jedyny z tego tematu mam inne zdanie...

Tak samo jak ty dziwiłem się czemu nie ma droma.
Tak samo bez sensu dlamnie jest że jacyś 12-latkowie którzy na forum siedzą miesiąc-dwa,nie wiedzą nic o modkach,mszczą się tylko za skasowanie tematu mają takie samo prawo głosu jak bywalcowie tego fora.

Edit: Spoko

@ DOWN i pare innych postów

To co totaj czytam mnie przeraża O.o może odrazu Usuncie forum? -.- To ma być supported Fansite?? Gdzie nawet modkowie się kłucą,i obmyślają za plecami wielkie plany i oszustwa??Może zgłosić to Cip Softowi? .....

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-01-2006 o 15:10.
Walekifa jest offline  
stary 08-01-2006, 14:54   #160
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Przemyślałem sobie wszystko przez wieczór i wiecie co? DOŚĆ TEGO. Z całym szacunkiem dla Ciebie Dromaderze, ale jestes kretynem. Rozumiesz dlaczego? Scora moge nie lubić. Podałem jego kandydature tutaj, tylko dlatego, że mnie o to prosiłeś. TAK! Dromader prosił mnie wczoraj, zebyl zrobił nagonke na Scora w tym temacie. Jesli chcesz go wygrysc z jego pozycji, tylko dlatego, ze go nie lubisz to jestes skonczonym clownem! Tutaj wklejam rozmowe z dromem na gg z wczoraj. Znam go dobrze w rl i cos mi powiedział. Pewnie po tym poscie juz nie bedziemy kumplami ale cóż, są wyższe cele. Zastrzegam, że nie jest to żaden fake!

Dromader (7-01-2006 16:37)
Ten topic to bullshit jest i tak wywale tylko tych modow, ktorzy mnie w****ili.

Ja (7-01-2006 16:39)
rotfl, kogo masz na mysli?

Dromader (7-01-2006 16:39)
Scor, może jeszcze Gangrel bo sie nie sprawdzil

Ja (7-01-2006 16:40)
Nie lepiej zalatwic to na forum modow?

Dromader (7-01-2006 16:40)
*******e, tak bede mial dobre alibi, zeby ich wy*******ic

lol...

Dromader (7-01-2006 16:40)
Tobie te nuby z forum i irca ufaja wez napisz cos zlego o scorze

no ok.

Nie wklejam cd, bo nie ma to zadnego sensu. Widzicie jaki Drom jest naprawde? Pewnie zaraz da mi bana, za to, ze mowie prawde. Jesli ktos ma tutaj stracic posade, to tylko on.
Oxygane jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania