|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Jak się wam joke podobał? | |||
Uśmiałem się jak nigdy, ale pamiętajcie, że dobry żarty, jest dobry tylko raz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 44.83% |
Fajnie jest się pośmiać czyimś kosztem co? <ironia> |
11 | 18.97% |
Nie bardzo, oby czegoś takiego już tu nie było. |
10 | 17.24% |
<emotions type="fury" value="on">Spalić tego dromadera! Shinjix też powinien dostać za swoje! Za takie pomysły powinno się karać! |
11 | 18.97% |
Głosujących: 58. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Nieobecny.
|
![]() Co tam, ważne, że polew był
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Trzeba przyznac, duzo osob sie nabralo (w tym ja). I "zart" wyszedl. =) Jedyne po czym z Ville_Vallo i Slayem sie troche sie skapnelismy byla nawrotka Oxego. "Chcieliscie wydymac Freda, teraz Fred wydyma Was!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() a tu jeszcze pare logów z gg
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Oxygane - 08-01-2006 o 22:36. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jak mi żal, oj jak mi żal że mnie przy tym nie było
![]() Z chęcią też bym się pośmiał ^^ Tak się zastanawiam czy bym się złapał ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 08-01-2006 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nikt ważny
|
![]() Choroba jasna niech to szlaq! znowu na mnie nie poczekali.. nawet sms-a nie posłali... a chciałem się wpisać na początku ;( to dopiero zgrany team
w dodatku dostałem tylko dwa głosy, z czego jeden sam na siebie oddałem :( śmiesznie trochę było, choć sporo mnie ominęło. A na pocieszenie dla tych, którzy się zawiedli, mały prezęcik: ![]() P.S. Tak wyglądał drom, kiedy czytał posty: ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 08-01-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nieobecny.
|
![]() 23:28:23 <@Succubus> wiecie co mnie najbardziej przeraza?
23:28:27 <@Scorcerer> nie? 23:28:42 <@Succubus> ze ludzie obiecywali, ze jak to kawal, to modow za jaja powieszą 23:28:59 <@Scorcerer> Tana, czego sie obawiasz ? 23:29:13 < Oxygane> Ty nie masz jaj ![]() 23:29:14 <@Succubus> ze oni sa pomyslowi. 23:29:15 <@Vall> Tanie to przygotujemy jakies specjalne tortury =) 23:29:16 <@Scorcerer> to w twoim przypadku nie dojdzie do skutku 23:29:39 <@Succubus> bo jesli jaja z janikami pomyla, to mam bardziej przesrane od was ![]() 23:29:54 <@Scorcerer> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() I pamiętajcie... Nie wyrzucajcie płonącego Droma za okno!
![]() ![]() EDIT @up Włosy łonowe też mogą być! ![]() EDIT Teraz Drom będzie w przebraniu chodził bojąc sie o własną wielbłądzią skórę ![]() ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 08-01-2006 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() O fu*k, it was mega shit !!!
Heh a ja się dałem nabrać, nawet na IRCu różne żeczy na DrOma pisałem. (chyba się nie obrazi) Wielkie GRATZ dla was za pomysłowość !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przyznam sie bez bicia ze sobie dalem wkrecic, ale tekst o chodnikach wydal mi sie za bardzo hardcore'owy zeby to bylo prawdziwe
![]() ![]() ![]() @Raynold: ciekawy jestem czy o mnie mowiles ![]() a oto moje PW do Raynolda: 1st Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() HAHAHAHAHA
Kocham Was jak braci modki;P....udalo wam sie.. jak zwykle zreszta...tak cos czujem ze tu smierdzi...ale dalem sie przekonac ta rozmowa na gg oxy ![]() GZ you all advance in Clowning;P i trzymajcie poziom ![]() Jak do tej pory udalo wam sie ![]()
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() O Wy Evule Modki & Adminy jedne : P
Nie ładnie, oj nie ładnie. Tak wkręcać biednych userów, ale co tam. Przynajmniej powiedziałem sobie publicznie i widze ze bez ostrzezenia co o niektórych modkach sądze : D. SuperMan - fajny ten wiszący wielbłąd (bez urazy dla szefa ofkoz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cos mi w tym niepasowalo
![]() ![]() Wyobrazcie sobie jaka afera by byla, jakbyscie dali to w newsach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() OŻESZ WY NÓPY!!!!111 HAUNTED!!!1111 REPORTET!!!111 ZOBACZYCIE - JAKIS MOD WAS ZBANUJE!!!111
Lól, myślałem, że to fake, po rozmowie Oxy'ego z Dromem(jakby kopiował, nie byłoby odstępów;]), ale dalsze wkręty mnie przekonaly. Bó:[. Ale już zszykowałem zemstę. Patrzcie, samolot! BuAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhA!!!111111einein..tfu znaczy razraz Edit: Nie narzekajcie, że mało głosów.. a co p.l ma powiedzieć? ![]()
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 09-01-2006 o 07:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() No ja sie wkrecilem;]
A matkow to byl orginal czy tez wkret? Bo nie wieze, ze tacy idioci rodza sie w polsce?
![]() |
#36 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Nie mówcie już o tym dziecku, proszę... Naprawdę brak mi słów na niego.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukaliście pretekstu do bana?
![]() W sumie, nie czytałem całego tamtego tematu,bo był nudny ![]() Ale fajnie że to żart.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Szczerze mowiac to i tak malo mnie to obchodzilo, ale wyniki ankiety i posty wiekszosci uzytkownikow byly szczere i w 100 % prawdziwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |