|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() topic.
i moi mili jak co jakiś czas ktoś na forum wpada na genialny pomysł pozbycia sie noobów z forum. ide słuszna ale lipna. tematy te zakładają ludzie którzy mają już jakiś pomysł na walke z noobami (przed założeniem konta na forum test z 20 pytaniami) co jest błędne poniewarz zablokowało by to dostęp do forum początkującym graczą pragnących wiedzy, albo tak jak tu gośc ma idee a reszta niech pracuje i wymyśla. ale zanim zaczniemy zwalczać tych nobów (między innymi założycieli takich tematów) zastanówmy sie kto zasługuje na określenie nooba i jakie są kryteria. głupi temat bo nooby zawsze były są i będą bo ludzie sie nie zmieniają zawsze sie trafi jakaś czarna owca i trzeba sie z tym pogodzić i zdać na łaske moderatorów.
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Nooby powinny być wyróżniane. Dlatego oglaszam plebiscyt. NAGRODY NOOBLA! Szczegóły w moim podpisie. A, i nie można mnie zglaszać, bo bym zdobyl wszystkie nagrody. Ha.
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdro.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co o tym sądzicie?
...(11:41) siema Ja1 (11:42) witam Ja1 (11:42) czego chcesz? ...(11:42) o ...(11:42) nic przywitać sie Ja1 (11:42) po co chciałeś żebym cię odblokował? ...(11:42) ale to ty napisales pierwszy wiec ja powinienem o to zapytac nie? ...(11:43) bo nielubie zyc ze swiadomoscia ze ktos ma mnie zablokowanego ...(11:43) mozna by pomyslec ze ten ktos mnie nie lubi Ja1 (11:43) to zaczni lubić ...(11:43) aha dziekuje ...(11:43) bardzo mi miło z tego powodu Ja1 (11:44) zaczni lubiźć świadomośc że ktoś cię zablokował! ...(11:44) ale nie ja tego nigdy nie polubie ...(11:44) a szczegolnie z tego powodu ze zablokował mnie ktoś kto podejmute takie ciekawe i madre inicjatywy Ja1 (11:44) to się zmień żeby cię nie blokowali i nie bądź noobem ...(11:45) nigdy nie podlizuje sie adminom ...(11:45) nie spamuje na forum ...(11:45) itd ...(11:45) ja sie postanowilem zmienic ...(11:45) dzieki tobie ...(11:45) jestem 1 pozytywnym efektem twojego projektu ...(11:46) zresocjalizowałeś mnie Ja1 (11:46) chcesz sie podlizać? Ja1 (11:47) jesli nie to super ...(11:47) nie ...(11:47) no czemu bym mial to robic ...(11:47) poprostu mowie co ci zawdzieczam ...(11:47) twoj projekt odniusł jakis skutek Chyba to powód do radości. Pozdrawiam. Jeśli to prawda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() No niestety nOOby tez są ludźmi i nie trzeba ich niszczyć tylko uczyć co i jak od początku!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() kapuś
i po co maja raportować kapusiu ***any po co pytam sie? PAn rolnik apokalipsy. NA forum noobkow nienawidze ale w grze sa smieszni
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @__DARK_SVEN__
byłabym wdzięczna, abyś przybliżył mi twój tok rozumowania, gdyż twój post (z pominięciem tego, że nie lubisz noobów) jest dla mnie niczym labirynt - nie potrafię znaleźć wyjścia z twych zawiłości myślowych ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale w grze sa zabawni.Raz jeden latał (8lvl) ze mu ktos bochy ukradł.Ja go wysmiałem i oczywiscie ze Gm mnine zbanuje.Czasem sa smieszni...ale wszystko z umiarem
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Sven
Taube chodziło raczej o to: Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() chyba trochę rozumiem to, co Walekifa chciał przez to powiedzieć (tak przynajmniej mi się wydaje ![]() fakt faktem, że w naszym społeczeństwie jest multum idiotów, którzy z zawiści ślą bezsensowne donosy na swych sąsiadów, jak ci sobie np. kupią nowy samochód... ale gdyby wszyscy milczeli to byłby to jeden wielki i czysty świat gangsterów, terroru i przemocy... a tak możemy mieć jakieś nadzieje na dobre jutro (wiem, że nadzieja matką głupich.. ale dzięki temu są jeszcze na świecie optymiści ![]() ten topic nie ma większej przyszłości, gdyż właściwie już w nim wątki chyba wyczerpano.. a jakaś walka z noobstwem trwa na forum od zawsze i mimo wszystko są tego widoczne jakieś skutki ![]() tak więc można się zastanowić, czy pisać tu dalej, czy już poprzestać ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() eee.....Ja tam skopiowałem co dostałem na PW od rolnika apokalipsy
a tu nowosc Napisane przez koczko lolu ------------------------------------------------------------------------- co o mnie ****a pisales na forum? ehhh.....Modki zrobcie cos z tym nuupkiem
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Do walki z noobami wystarczy troche cierpliwosci. Jak cie taki wkurzy zamiast ripostowac odrazu, uspokuj sie. Takie fora maja to do siebie, ze nie trzeba odpowiedac zaraz po wypowiedzi debila. Nie daj sie sprowokowac i prowokuj. Jak sie powtarzam po kims, to wybaczcie.
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |