|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Jak się wam joke podobał? | |||
Uśmiałem się jak nigdy, ale pamiętajcie, że dobry żarty, jest dobry tylko raz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 44.83% |
Fajnie jest się pośmiać czyimś kosztem co? <ironia> |
11 | 18.97% |
Nie bardzo, oby czegoś takiego już tu nie było. |
10 | 17.24% |
<emotions type="fury" value="on">Spalić tego dromadera! Shinjix też powinien dostać za swoje! Za takie pomysły powinno się karać! |
11 | 18.97% |
Głosujących: 58. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Master Alucard
|
![]() @Up
Taaaak, wkręcanie was, żeby wyciągnąć niektóre "brudy" i sie pośmiać to najlepsze wyjście ![]() I nie szykuje się, żeby tibia.pl padła. Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A ja wiem jaka byla przyczyna sporu: Drom sie scwanil i uznal, ze wszystkie zyski ze sprzedarzy PACC po podzieleniu na wszystkich modow sa zdecydowanie za male (bo doszlo ich paru). Dlatego wlasnie chcial kilku z nich wywali, tak, zeby kazdy dostawal tyle ile przed nominowaniem nowych modow. Ale jeszcze scwanszy Scor sie obudzil, ze moze zostac odciety od doplywu gotowki i zaczal walke. Zagrozil sadem i Drom zmiekl, potem chcial naprostowac i stad tem pomysl z zartem. Zartuje oczysicie
![]() |
![]() |
#43 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
A tak na serio: różdżki - są; mapa - w trakcie konstrukcji; czary - byłyby już jakiś czas temu, gdyby mi się coś nie popsuło i nie musiałbym robić od nowa ![]() Co do ogólnego rozwijania się strony/forum - tu się grubo mylisz. A hosting tibia.pl.com? A kupno pacc? A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas? A gadżety? A maile? Gdybyś jeszcze wiedział co jest w planach...
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Oh,jak to miło -.- Przynajmniej wam sie udało pośmiać,a ja chidzłem cały nerwowy.i zebrałem 3 punkty
![]() Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą ![]() Ps.Wiszący wielbłądek też mi się podoba,ryba nawet w to uwierzył,i chyba dalej trzyma go w podpisie ![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 09-01-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() O lol...ja to się nabrałem, ale jakoś mi tak nie pasowało, bo żeby modów wywalać...?
Ps.Fajny ten wielbłąd ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() ROTFL
Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() O.O! Sprtyne nawet ja sie dalem nabrac, gz. Ale jednak troche jest niedosciagniec ze strony modkow. Jakby nie ta klutnia miedzy Dromem a Oxy to bym juz dawno odgadl, kurcze ale jestescie evul =/
Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 09-01-2006 o 13:16. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie, napisałem co myślałem.
A tak btw.: To kogo wkońcu wywalacie? Bo się już sam pogubiłem. I kiedy ten konkurs na moda? żart
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() @Up
To wszystko sciema była. ![]() Ale to było po prostu zawaliste ![]() Po prostu Gratulacje. Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni ![]() Jeszcze raz: To było ekstra ;D Mamy wreszcie modków z poczuciem humoru xD Miłego Dnia.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 09-01-2006 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A nie mówiłem?
Ostatnio edytowany przez Descartes - 09-01-2006 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No, ja tez wiedzialem ><. Wasze wypowiedzi byly troche za bardzo nakrecone: "Wielka gala wyrzucania modkow", ale zart fajny ^^. Za to na Hege dalem sie nabrac kiedys
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#55 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() yhhmmm..... na bank omader scykał bąka i udał ze to zart.NA bank
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Muahahahaha a ja bylem prawie pewien ze DrOma pierdzielnol piorun i chlopak zwariowal
![]() Fajnie ze to zart, bo juz sie balem ze scorc odejdzie ![]() ![]() Teraz wszysy mowia ze sie nie dali wkrecic i tez udawali. WKRECILISCIE MNIE ![]() MAMY CIE
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 09-01-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Taaaak,Teraz jest 'Koffam te wasze odzywki"
"hihi,fajny żarcik" "dobrze że żaden mod nie odejdzie!" A wtedy co było? -.- Tylko bluzgi,obrażanie ich i kozaczenie,bo myśleliście że drom jest z wami.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |