|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Niemoge was poprostu słuchać , Update poprostu był skierowany na poprawe grania postaciami magicznymi, gram na kyrze sorcem jak większość ludzi na tym servie, wogóle w topie jest przewaga sorców, np Tero Areulius ma 53 lvl w ponad tydzień(ale o nim to inna historia
![]() W moim przypadku od 8 lvl nap****lem roty od 8 lvl, a od 13 expilem na cycach które z dysta latasz z wand of dragonbreth , exp za***isty, za***isciej jak masz jeszcze lepsza ja teraz wale 3. i tak na tych cycach dowale 28 lvl(mam 25) , a pozniej tylko monki i na guardy, albo dsy i na smoki na ank. Zapowiada sie poprostu za***isie ta gra, polecam wszystkim poprosty przeżucić sie na granie sorcem i drutem. Na ludzie na ~19 lvl do cyclopolis bo mana tak zapier***la ze zanim cie sklepią to uzbiera ci sie na vite i za***i. Rozdzki to chyba najlepsze co Cipy wymyśliły ![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
LOOL NOOB --.--. 23 k w godzine na larvach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() jatam mam 13 lvl
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() Narazie mam 17 lvl najczesciej chodze na skelety, gnule i slimy pod Ab poprostu jest bardzo szybki i dobry exp z tego polaczenia od ok 19 lvl mam zamiar chodzic na cyklopy kolo kazz i tam dobic do 25 lvl wtedy wypalanie runek i nabijanie m lvl a potem zobacze moze dragon solo? Moze cos innego w kazym razie nie uwazam ze gra sorcem to nudna rozrywka
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Imię: Sir Vakx
Profesja: Knight
Gildia: To nie ma glowna postac
Świat: Mythera
Poziom: 10
Skille: 59/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja uwazam ta profesje jako najciekawsza poniewaz knightem na 15 lvl niemoze isc na cos ciekawego typu dragi i podoben a sorc zaopatrzeniem run sd moze zabic. Nastempnie gdy knight musi monotonie skilowac ty sobie robisz runki no i znich mozesz miec sporo kasy.
Aktualnie gram knighttem poniewaz po paru dedach na wojnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
|
![]() ja swoim sorciem tępie masowo larvy i scaraby i na jednym huncie zwróci sie kaska za manasy i bag ihów xD i nawet 500+gp na plusie jestem
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Czytajac wasze posty doszlem do wniosku ze chyba powinnienem sie leczyc boja nie umiem grac inna klasa niz sorcer i poza nia swiata nie widze!!
Mowicie trolle dwarfy ghulee roty minosy bla bla bla a byliscie kiedys na HUNCIE? tez myslalem ze sorc jest dupa poki kolega mni nie zabral na Stealth Ring quest, czlowiek poprostu pokazal mi JAK SIE GRA SORCIEM co wcale nie jest takie latwe jak sie wydaje i od tamtej pory poza sorciem (patrz 2 akapit ^^) |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja mam sorka na 34 lvl'u. Sama już nie pamiętam ile razy rzucałam grę, bo rzygałam już rotami itp cieniasami, albo porzyczałam knighta od meża i cieszyłam że tyle moge, ale zawsze wracam do mojego kochanego sorka. Teraz mam np wand of inferno i na cycach rzadze... w zasadzie bez najmniejszego problemu leje cyca za cycem... hp cały czas zielone, mana generalnie się doładowuje w przerwach między cycem a cycem, fakt - nie robie runek w międzyczasie - cała mana schodzi na pałkę, ale cóż exp leci... i wcale nie jest nudno... w elf fortess w najgorsze zakamarki wchodze i GFB, hmm... i exp aż świruje z tej rozpusty, kopalnie, dwarfy.... miodzio, mintwalin też był (choć dawno temu) jak robiłam post office questa... niewidka... magi z explo, a reszta to już czyste szaleństwo... jedynie w orc fortess się zawiodłam na moim pupilku... 3 deady pod rzad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam sorca na 9lvlu ze scale armorem brass legsami leather bootsami WoV soldier helmetem i dwarven shieldem i chodze na slimy i roty na soloxD sa latwe ale slimy czasem mnie do reda dojezdzaja
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() LOL! Gram sorciem i z 20 lvl na cyce spokojnie ide! solo 2 moge wziac bez wiekszych strat
a na ghule to z 10 lvl lazilem xD i to na luzikach, wez guarda na 13 lvl rozwalime, z kolega (8 sorc, ktory o malo nie zginal xd) lol, wiec nie pieprz ze sor cnudny i slaby xD ps. FD na 15 lvl, a DS na 18 na luzach.... aha, mam malutki mlvlik xD Ostatnio edytowany przez durel - 04-04-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() ja mam 15 level i chodze na dwarf guard nawet ber runow
|
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() 3 osoby up
Wasze posty sa zenujace... myslicie ze wymiatacie swoimi 8-15 lv sorcami jak zabijecie guarda/dsa/slima solo ehh...(bez runek ale z tych wymiatajacych rozdzek-.- - hity po 25 max). |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: loch
Stan: Aktywny gracz
Imię: Conan Barbarzyncaa
Profesja: Knight
Gildia: narazie brak ;/
Świat: Askara
Poziom: 37
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sorc wymiata(nie liczac knighta)poniewaz ma super czary :
summon,energy beam i great energy beam,energy wave,fire wave. Dla pacc zajebiste exori mort,exori vis,exori flam i super czar o nazwie utani gran hur ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() ludzie po co w ogóle jeszcze ten temat jak on go pisał keidy nie było wand
|
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() No właśnie, wandami nie ma się co podniecać, podniecacie się jak zabijecie sobie guarda na 10 lvlu? Teraz macie sorców, bo są wandy, ciekawe czy ktoś kto ciągle ******* o swoich 15 sorcach zrobił sobie sorca przed updatem z wandami/rodami... Bo ja tak i musze powiedzieć, że to było w **** nudne bić te roty cały dzień... Aż do 27lvlu żeby postawić sobie monka i iść na tomby. Dobrze, że wtedy miałem jeszcze pacca... Dla wszystkich low-lvli z wandami mówię: STFU! |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() To sobie wyobraz ,ze ja gralem sorciem przed upem i bilem lvle na swampach od czasu do czasu amazonki i tak bylo do up .Teraz jakies nooby lataja i pkuja bo mysla ,ze wandy maja
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|