|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re :UP
Temat może założyć zajerestrowany użytkownik, a poradnik może napisać każdy, lecz w dziale "Wasze propoz. poradników", stamtąd dobry poradnik może zostać przeniesiony do działu "Poradniki". Ostatnio edytowany przez Berials - 05-12-2005 o 20:31. Powód: Palić mi się chce i zamiast o treści posta myśle o papierosie. :D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grevelo
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
k tylko poweidz mi czy ja moge zalozyc temat? jak tak to napisz pokoleji w punktach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Świlcza ok. Rzeszowa
Imię: Zack Mena
Gildia: Army of Heroes
Świat: Titania
Poziom: 28
Skille: 54/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jak ja uderzam w przeciwnika ii on dostanie w zbroje to czy to sie liczy jak chmurka czy nie ???
Ostatnio edytowany przez Zack Mena - 06-12-2005 o 15:43. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobry poradnik dzieki niemu mam takie skile hehehehehe
![]() name: Selverius ![]() lvl: 19 ![]() skile : 67\67 ![]() m.lvl : 4 ![]() profesja : Knight ![]() ____________________________________________ You were my buddies in the day or night. I came to laugh, to cry, to fight. I came to see how much we are the same. I came to know your soul, if not your name. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]() Super poradnik , bardzo mi się podoba ; d
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]() Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach i w jaki sposób jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje(np z dwarfami czy slimami)? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
1) Nie 2) Nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Shun Chass
Profesja: Elder Druid
Świat: Shivera
Poziom: 31
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
CO??!! Ja kiedy chodziłem z bronią 2 ręczną po 2 godz. treningu z rotami na max defie WCALE mi shielding nie urósł. Chyba ci się coś popierniczyło....może to był wcześniejszy awans z shielddem?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]() Cos mi sie nie wydaje ze to mozliwe by walczac samym mieczem oburencznym miec shiekdin wieksz...
![]() ![]() Moze udalo mu sie to... gdyz mial zboje, helm, spodnie i buty... ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2006
|
![]() ten ostatni updejt... poradnik zostal stworzony przed nim i tu pojawia sie moje pytanie, czy cos sie zmienilo w treningu, czy lepiej wchopdza skile itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Mam pytanie dotyczace treningu paladynem - otoz uderzajac ze spearow w trolle nawet na full def. bardzo szybko je zabijam, przez co trening staje sie bezsensowny. Czy jest sens trenowac na czyms innym przy znikajacych broniach rzucanych? Czy musze pogodzic sie z ta sytuacja?
/Pozdrawiam
![]() |
#293 |
Użytkownik forum
|
![]() Świetnie sie spisałeś! Ale...(zawsze jakieś "ale") wszystko śliczne, ładne tylko gdzie trening mag. lvl'u??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Ja Ci powiem jak trenować mlvl skoro tego nie wiesz... Zjedź coś i jak będziesz miał 20mp to wpisz "utevo lux" i naciśnij enter. I tak przez tydzień aż zrobisz 4magiclvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]() Kurde ja mam 12 lvl a mam slebe skille
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Zbanowany
Imię: Jaker Dran
Świat: kyra
Poziom: 25
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() zaówazylem bardzo ciekawa rzecz mianowicie zdjalem shilda gdy bily mie 2 potwory ku mojemu zdziwieniu zamias ciosy isc na arm ciosy dalej szly shilda z poczadku pomysalem ze to pewnie przez bron zdjolem bron i dalej szlo na chmurki zdjolem wszystko i tylko blod hity szly (przez to ze sie zagapapile i to pisalem padlem i stracilem z 65 na 63 skila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Szafix:
Te żółte promienie chyba oznaczają że np. potforek cie nietrafił i w tym Raynold sie chyba pomylił ;P ale ja niejestem tego pewien =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]() Spoko poradnik naprawde fajny. Dla mnie sie na pewno przyda gdyz dopiero rozpoczynam ttrening ostry . pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]() zapomnialem tylko dodac ze nie do konca zgadzam sie z tym treningiem z potworkami. Przeciez jak ma sie armor to one czesm omijaja shield iwala w arm i to sie nie liczy do awansu
|
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Polska
Imię: Alopi Auran
Świat: Kyra
Poziom: 16
Skille: 61/61
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Najbardziej podoba mi sie czas trenowania teraz wiem ile musze czasu poświęcić.
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Policja - 18-01-2006 o 09:12. |
![]() |
![]() |