Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-01-2006, 13:42   #61
Merkyon
Guest

Domyślny

Wojna wd mnie zostanie rozstrzygnieta na korzysc nasza czyli Forsaken Jesli macie zamiar pomoc to pomagajcie a nie btw wysylacie 10 ham lub 100 meat do dp -.-

Hail Forsaken !!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2006, 13:58   #62
Master Freeze
Użytkownik forum

Master Freeze's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2006

Master Freeze ma numer GG 1288808
Cool Moje wspomnienie z Wojny !

Ja juz kiedyś brałem udział w takiej wojnie.. Tylko że pomyliłem drużyny i stałem po stronie szwedów . Tylko jak krzyknełem cos w stylu : WYGRAMY !!, to niewiadomo czemu wszyscy obrzucili mnie SD ! Albo strzelali we mnie z boltów. Mniałem fart że to była mała wojna, chyba nawet nie uzgodniona, bo Mistrzowie Polacy się nie wstawili a ja wyszlem z tej wojny z redem .
Master Freeze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 13:59   #63
Merkyon
Guest

Domyślny

urzekająca opowiesc ale co ma to wspolnego z Kyra?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 17:15   #64
Legiren
Guest

Domyślny

nowlasnie .... Gedd ma racje ! przeciez Shyan i Galiron to sa swe !! lool nie mowcie wywalic swe z serva albo cos takiego ;] ze all swe ! bo zeczywiscie chyba 2 leaderow w FOrsaken sa swe ...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 21:36   #65
Merkyon
Guest

Domyślny

my czterej pnaceeeerniii.............. jak wiemy szwedzi zawsze bali sie walczyc na open battle czemu? bo ich sila tkwi w trapach chociazby ta walka nad thais buce planuja 3 tyg plan trapingu i zgarniaja 2 fragi tlyko hahah

Hail !
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 22:49   #66
Pronek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Pron Enya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Forsaken
Świat: Kyra
Poziom: 56
Skille: 68/64
Poziom mag.: 5
Domyślny

Gedd powiem ci tak nie udzielaj sie na forum bo jak bys chcial wiedziec to lider nie jest szwedem tylko hiszpanem lolu i nie pisz bzdur! Po drugie wojna nie jest przeciwko szweda tylko "Power Abuser" a jak wiadomo kto ma wladze ten to stosuje LI to wielkie jedno pa pod ich wladzami inni nie pograja szczegolnie polacy. Napisalem do lidera LI czy mnie przyjmie spytal sie skad jestem jak napisalem ze z polski napisal ze nie co to znaczy ze jest rasita! i tak bym nie psozedl do nich hahaha chcialem tylko sprawdzic czy przyjmie kazdego.

PA

Wojna zawsze musi byc bo co to by byla gra bez tego po to sie chyba gra zeby sie bic i miec wladze nad swiatem

Ostatnio edytowany przez Pronek - 11-01-2006 o 22:51.
Pronek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 23:27   #67
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pronek
Gedd powiem ci tak nie udzielaj sie na forum bo jak bys chcial wiedziec to lider nie jest szwedem tylko hiszpanem lolu i nie pisz bzdur! Po drugie wojna nie jest przeciwko szweda tylko "Power Abuser" a jak wiadomo kto ma wladze ten to stosuje LI to wielkie jedno pa pod ich wladzami inni nie pograja szczegolnie polacy. Napisalem do lidera LI czy mnie przyjmie spytal sie skad jestem jak napisalem ze z polski napisal ze nie co to znaczy ze jest rasita! i tak bym nie psozedl do nich hahaha chcialem tylko sprawdzic czy przyjmie kazdego.

PA

Wojna zawsze musi byc bo co to by byla gra bez tego po to sie chyba gra zeby sie bic i miec wladze nad swiatem
hahahahahaha
i gdzie żes te prawdy zyciowe wyczytal? sprawdziles se po prostu gildie na tibi.com i kozaczysz jaki to pro yoyo niejestes? rozejrzałbys sie w kolo zamiast expic sobie tym knighcikiem na kilka zmian z kolegami to bys wiedzial kto jest prawdziwym liderem.

farsidy jest "liderem" bo zalozy forsaken, sporo przed wojna. dowodca bitewnym i faktycznym liderem jest eon aldarion.

a co do tej proby dojscia do li, glownym powodem bylo z pewnoscia to ze ci nie ufa a nie narodowosc, a pytanie o narodowosc tylko go w tym potwierdzilo.

ps uwazaj na slowa, nawet na takim niepozornym forum, bo nigdy niewiadomo kim ten maly gedd z tibi.pl sie moze okazac w rzeczywistosci ;]
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 05:51   #68
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
my czterej pnaceeeerniii.............. jak wiemy szwedzi zawsze bali sie walczyc na open battle czemu? bo ich sila tkwi w trapach chociazby ta walka nad thais buce planuja 3 tyg plan trapingu i zgarniaja 2 fragi tlyko hahah

Hail !
nie wyszli na open bo wiedzieli ze przegraja, nas bylo 20 osob wiecej >.>
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 06:50   #69
Pronek
Użytkownik forum

Domyślny

Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!

Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem

Ostatnio edytowany przez Pronek - 12-01-2006 o 06:53.
stary 12-01-2006, 06:56   #70
Pronek
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon

Hail !
Szwedzi Ci nie wyjda na otwarta wojne jesli ich jest 27 a nas 50+
stary 12-01-2006, 13:07   #71
Merkyon
Guest

Domyślny

owszem nie wyjda ... czas pokaze kto wyjdzie ze zwycięską dłonią z tej potyczki

13 dni i unbanished
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 14:56   #72
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pronek
Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!

Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem
no fakt, jestes ledwo 125 godzin 45 minut online od poczatku stycznia.
w wojnie se "jestes" ale w gildi nie, i ty sie ****a wypowiadasz na temat dowodcy? niemajac zielonego pojecia? farsidy nie jest zadnym ****a dowodca. kazdy czlonek forsaken o tym wie, i procz ignorantow, cala kyra.

co do tej "akcji na ank" to ty robisz z siebie idiote czy to byl żart zagłady jakis po prostu?
na ank, z tego co wiem to byla tylko 1 "akcja" pierwszego dnia, kiedy nooby z sunblade zaczely atackowac geo aldariona, ponad 6(niepamietam dokladnie ilu) na jego samego, przyszly mu z pomoca 3 osoby, kazalismy polaczkom przestac ale debile nie posluchali to zabilismy 2 z nich, reszta uciekla, i na tym sie skonczyla ich "pomoc dla forsaken".

ps co do tego grozenia, w sumie to ci nie groze ale niedlugo zaczne bo mnie twoje kozaczenie w****iac zaczyna
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 15:47   #73
Merkyon
Guest

Domyślny

Ostro sie tu robi.....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 15:47   #74
Malyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
Malyszek ma numer GG 7580090
Domyślny

Prosze wszystkich o niewypowiadanie sie w tym temacie bo wszystko co to pisza ci, którzy "nie" są noobami jest gówno prawda. O niczym nie wiecie a piszecie rzeczy, które nawet nie mialy miejsca. Co do nazwy tematu to chyba wysrany przez krowe go wymyslil

Completed 2nd dream - met Cascada in Berlin

-Techno 4 evah !
Malyszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 15:49   #75
Merkyon
Guest

Domyślny

powyzszy post skomentuje jednym slowem bo nie lubie duzo gadac :::: " LóL "
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 18:03   #76
Pronek
Użytkownik forum

Domyślny

Jak bys chcial wiedziec to obecnie sie nie ucze ani nie pracuje wiec mam czas na gre! Jak jestes taki madry to podaj mi swojego nicka a nie sie bunkrujesz. Nie moja widac ze sunblades atakowalo geo i don kozine jesli oni byli za LI a nas laskawie nikt nie poinformowal, ale na ank kazal przybiec, a co do tego ze nie jestem w gildi sam mi inv nie przyjdzie a od Farsidy juz chyba 3 dzien czekam! :/
stary 12-01-2006, 18:47   #77
Wobunio
Użytkownik Forum

Wobunio's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Hell

Imię: Natur
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MYRMIDANS
Poziom: 87
Skille: 90
Poziom mag.: 19
Szczęśliwy signed.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou
To sie już robi śmieszne powoli... -.-
koles , sam jestes smieszny znam cie z beryli piedo~~ o jakichs gownach a sam na 20 lvl nap+ caly czas wiec zatkaj morde wielki kozaku ;]
btw. jak grasz na kyra napisz do mnie plx

Signed.

Natur

Hail Forsaken ! ! (We Win)
stary 12-01-2006, 19:59   #78
Merkyon
Guest

Domyślny

Sluchac sie Pana Natura !!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2006, 00:09   #79
K3ine
Użytkownik forum

K3ine's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

K3ine ma numer GG 6483853
Domyślny

*********** głupoty za dużo nie wiem o co chodzi co jak i dlaczego ale niema co zawsze będe za Zylem, Geddem, Shayanem i resztą spółki z NG i EZ =) Chłopaki rezacie niema co, tylko szkoda że nie wyszło wam to na Arcani
K3ine jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania