|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
![]() |
![]() Ja juz kiedyś brałem udział w takiej wojnie.. Tylko że pomyliłem drużyny i stałem po stronie szwedów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() urzekająca opowiesc ale co ma to wspolnego z Kyra?
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() nowlasnie .... Gedd ma racje ! przeciez Shyan i Galiron to sa swe !! lool nie mowcie wywalic swe z serva albo cos takiego ;] ze all swe ! bo zeczywiscie chyba 2 leaderow w FOrsaken sa swe ...
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() my czterej pnaceeeerniii..............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail ! |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Gedd powiem ci tak nie udzielaj sie na forum bo jak bys chcial wiedziec to lider nie jest szwedem tylko hiszpanem lolu i nie pisz bzdur! Po drugie wojna nie jest przeciwko szweda tylko "Power Abuser" a jak wiadomo kto ma wladze ten to stosuje LI to wielkie jedno pa pod ich wladzami inni nie pograja szczegolnie polacy. Napisalem do lidera LI czy mnie przyjmie spytal sie skad jestem jak napisalem ze z polski napisal ze nie co to znaczy ze jest rasita! i tak bym nie psozedl do nich hahaha chcialem tylko sprawdzic czy przyjmie kazdego.
PA Wojna zawsze musi byc bo co to by byla gra bez tego po to sie chyba gra zeby sie bic i miec wladze nad swiatem ![]() Ostatnio edytowany przez Pronek - 11-01-2006 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
i gdzie żes te prawdy zyciowe wyczytal? sprawdziles se po prostu gildie na tibi.com i kozaczysz jaki to pro yoyo niejestes? rozejrzałbys sie w kolo zamiast expic sobie tym knighcikiem na kilka zmian z kolegami to bys wiedzial kto jest prawdziwym liderem. farsidy jest "liderem" bo zalozy forsaken, sporo przed wojna. dowodca bitewnym i faktycznym liderem jest eon aldarion. a co do tej proby dojscia do li, glownym powodem bylo z pewnoscia to ze ci nie ufa a nie narodowosc, a pytanie o narodowosc tylko go w tym potwierdzilo. ps uwazaj na slowa, nawet na takim niepozornym forum, bo nigdy niewiadomo kim ten maly gedd z tibi.pl sie moze okazac w rzeczywistosci ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!
Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem Ostatnio edytowany przez Pronek - 12-01-2006 o 06:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() owszem nie wyjda ... czas pokaze kto wyjdzie ze zwycięską dłonią z tej potyczki
![]() 13 dni i unbanished ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
w wojnie se "jestes" ale w gildi nie, i ty sie ****a wypowiadasz na temat dowodcy? niemajac zielonego pojecia? farsidy nie jest zadnym ****a dowodca. kazdy czlonek forsaken o tym wie, i procz ignorantow, cala kyra. co do tej "akcji na ank" to ty robisz z siebie idiote czy to byl żart zagłady jakis po prostu? na ank, z tego co wiem to byla tylko 1 "akcja" pierwszego dnia, kiedy nooby z sunblade zaczely atackowac geo aldariona, ponad 6(niepamietam dokladnie ilu) na jego samego, przyszly mu z pomoca 3 osoby, kazalismy polaczkom przestac ale debile nie posluchali to zabilismy 2 z nich, reszta uciekla, i na tym sie skonczyla ich "pomoc dla forsaken". ps co do tego grozenia, w sumie to ci nie groze ale niedlugo zaczne bo mnie twoje kozaczenie w****iac zaczyna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Ostro sie tu robi.....
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Prosze wszystkich o niewypowiadanie sie w tym temacie bo wszystko co to pisza ci, którzy "nie" są noobami jest gówno prawda. O niczym nie wiecie a piszecie rzeczy, które nawet nie mialy miejsca. Co do nazwy tematu to chyba wysrany przez krowe go wymyslil
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() powyzszy post skomentuje jednym slowem bo nie lubie duzo gadac :::: " LóL "
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak bys chcial wiedziec to obecnie sie nie ucze ani nie pracuje wiec mam czas na gre! Jak jestes taki madry to podaj mi swojego nicka a nie sie bunkrujesz. Nie moja widac ze sunblades atakowalo geo i don kozine jesli oni byli za LI a nas laskawie nikt nie poinformowal, ale na ank kazal przybiec, a co do tego ze nie jestem w gildi sam mi inv nie przyjdzie a od Farsidy juz chyba 3 dzien czekam! :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. jak grasz na kyra napisz do mnie plx Signed. Natur Hail Forsaken ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Sluchac sie Pana Natura !!
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005