|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Jak się wam joke podobał? | |||
Uśmiałem się jak nigdy, ale pamiętajcie, że dobry żarty, jest dobry tylko raz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 44.83% |
Fajnie jest się pośmiać czyimś kosztem co? <ironia> |
11 | 18.97% |
Nie bardzo, oby czegoś takiego już tu nie było. |
10 | 17.24% |
<emotions type="fury" value="on">Spalić tego dromadera! Shinjix też powinien dostać za swoje! Za takie pomysły powinno się karać! |
11 | 18.97% |
Głosujących: 58. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() MATI, Oxy pozwolił wrzucić jpga ;] A ten jest animowany. Pozatym teraz to już nie ma sensu, wtedy to niby była 'słuszna sprawa' itd.
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiedzialem ze jestes... pucią ładniejsza ![]() Ale uwierz mi, pierwszy raz slysze o modku Tanatoss (czy jak sie tam nazywasz ![]() Gz pomyslu -.-
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
Tanatess - Tana - teraz z jej nickiem nie powinno być problemów, chyba widać, że ma skrócony, więc może by tak zwracać się do niej tym skrótem, niż silić się na wymyślanie dziwacznych przekształceń całości, jeśli ktoś nie wie jak się to pisze -_-" d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
Płci ładniejszej... xD Feministki górą !! Yeah. Miłego Dnia.
![]() |
![]() |
#126 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
Z kostuchą to ja już dawno się utożsamiłam. Drżyjcie. A skrócenie nicku było zastosowane tylko po to, by nie było potem niedomówień, bo już conajmniej kilkanaście razy były problemy z 'moją płcią' ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() hehe..
[mały offtop] Tana ;P ze mną to i tak nie możesz konkurować jeśli chodzi o tą zmianę płci XD jestem chyba tutaj najbardziej 'bezpłciową istotą' bo choć mi się zdaje, że baba ze mnie, to co drugi użyszkodnik wmawia mi, że chłop ;P ale ale... Thanatos... to był facet! XD a z nim to chyba byś nie chciała ![]() [/koniec małego offtopa] co by tu nie było czystego offtopa... z mojej strony powiem tak - więcej śmiechu mam z tego, gdy ktoś sam robi z siebie idiotę nie będąc nawet podjudzanym, niż ktoś daje się podpuścić ;P d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dodam jeszce że gdyby drom nie zamknął tematu,to tam była by prawdziwa wojna,juz itak z tego co widziałem użytownicy zaczeli wychodzić spod kontroli,Jeszcze chwila,a polała by się faaaala niemiłych słów,Sam nie wiem czy modkowie cały czas grali,czy w pewnych chwilach wychodzili z siebie,i zaczynali ostro atakować
![]() Bo spory z raulem i grangelem były już naprawdę żałosne,i za ofensywne,więc napewno nie wszystko przebiegło zgodnie z planem ![]() Ps.Tana,thx za zwalczenie plagiatora ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Nikt ważny
|
![]() cuż, drom, jak to drom, zapomniał, że najlepszym sposobem, na zobrazowanie wyników jakiejś akcji, jest sonda. Trochę po terminie, ale lepiej późno, niż za rok nie?
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() A co do modkow to caly czas grali, nikt nie wychodzil z siebie chyba, że ze smiechu ![]() @Hege: Ty tez sie w pore obudziles, nie ma co ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Nikt ważny
|
![]() bo prawde mowiac ten temat znudzil mi sie po przeczytaniu ~20 postow, ale wciaz mi sie naprzykrzal w subskrybcjach i wtedy wpadlem na pomysl sondy
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Hehehe... .zaglosowalem na ostatnia opcje...
Dalem sie wkrecic, wiec co. Napewno sie nie smialem ![]()
![]() |
#133 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A wiec najpierw cos od siebie:
Mnie przez ten krótki okres czasu niestety nie było na forum, czego niezmiernie żałuje bo na pewno byłoby śmiesznie niezależnie od tego czy dałbym się wkręcić czy nie. Stwierdzam że nawet jakbym dął się wkręcić to bym nie zagłosował na nikogo. Dlaczego? Siedze na tym forum już prawie dwa i pół roku. Przez ten czas jak widziałem tibia.pl trzymała się raz lepiej, raz gorzej (oczywiście zawsze start jest njabardziej żywiołowy, ale musze powiedzieć że wtedy był tak kilkaset razy mniejszy odsetek noobów - na forum jak i w tibii - wiecie, wtedy jeszcze nie było promocji neostrady (czyt - świąteczne i wakacyjne pokolenia neostrady)). Potem przez pewien czas sytacja była wręcz żałosna, lecz teraz wszystko idzie powli ku lepszemu, z czego jestem niezmiernie zadowolony ^^. Przez cały ten czas modki się nie obijały, widziałem ich pracę, zwłaszcza na początku gdy ich przykładanie się do pracy oceniałem na sobie zwłaszcza. Potem przyszła fala noobów i po prostu modki się nie wyrabiały. Ale jak doszło częstsze rekruowanie modów to jest lepiej. Samą pozycję modka i jego odczucia wezmę z autopsji. Forum na którym byłem wprawdzie nie było wybitnie duże (w pół roku od nowego forum powstało tam 16,5k postów). Niestety małe rozmiary forum nadrabiało niedopracowanie forum - które tworzone przez admina nia miało przez długi czas wielu funkcji (banowania, upomnień) - tak że różnica pomiędzy modkiem a userem równała się opcji kasowania postów i tematów przez danego modka (nie było kasowania masowego - trzeba było po 1 poście). Jakby nie patrzeć było to męczące. I wiem że modek jak człowiek - raz ma dzień lepszy raz gorszy - tutaj nikt nie ma prawa się pultać. Spróbuj sobie wysiedzieć 5 godzin czytając same debilizmy, itp. Ttuaj oczywiście forum jest porządne, ale za to jest olbrzymie. Więc wystarczy pomyśleć ile pracy i poświęcenia kosztuje moderatorów utrzymanie go w ryzach, a co dostają w zamian? Przekleństwa i bluzgi od dzieciarni której skasowano kretyński temat. A teraz czas na waszą refleksję. To Tyle z mojej strony. Nie wiem dlaczego, ale chciałem o tym napisać i napisałem. Gratulacje jeśli komukolwiek chciało się to czytać Dobra a teraz puenta co do tego tematu: Przerobiłem większość tamtego tematu (strony 1-8 i 16-koniec) i musze powiedzieć że cała ta sytuacja przypominała... Wolną elekcję, w której userzy to tzw. szlachta szaraczkowa a moderatorzy to magnaci. Szaraczki puszą się że mod(król) może zostać zdjęty (ukoronowany) z ich łaski i wyboru. Żałosne. Zachowanie sarmaty było już krytykowane w drugiej połowie XVIII wieku, ale jak widze Polacy wolno się uczą
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ju bastards.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |